2777
2789
چه جالب بعنی نه محرم نه شبهای قدر؟پس چه شبهایی عزاداری میکنن؟یعنی فقط تو ایرانه این مراسما؟

سنی ها فقط ۴ خیلفه رو قبول دارند  ، احترام قائلن ولی فکر نکنم عزاداری کنن منکه ندیدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هعی کاش برای اقلیتهامونم ارزش قائل بودیم طفلیها انگار جزو ادم حساب نمیشن هیچوقت اینجا

این افکار متعصبانه بو گتدوی اینا کینه میکارهتو دل. هم وطنا

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗خودا نەشێوێ نازاری کەڵهۆڕ❣️

خدا بگم چیکار کنه دشمنای ایران و فرهنگشوشما بشین کل سالو سینه بزن بزن تو سرتبقیه رو مجبور نکنید همین ...

ماهم کل سال عزادار نیستیم کسی ام مجبورتون نکرده تی وی ببینید 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

عزیز دلم حب و محبت حضرت علی توی دل هر حلال زاده ای هست، به خودتون رجوع کنید قطعا این حب رو توی دلتون ...

اینم از دین پاک شما

فقط شما حلال زاده این بقیه از زیر بته به عمل اومدن

😂😂😂😏😏

نمیدونم چرابعضی هانمیخوان باعقل بسنجن،بابامنطق داشته باشین توطول تاریخ هزاران آدم آمدن ورفتن خیلی ها ...

کاش انقد که برای وفاتشون خودکشی می کنن برای تولدشونم می کردن

اتفاقا منو لایک کنید. دوست دارم.

ما شیعیان این روزها رو عزاداری میکنیم

متوجه شدم، پس بقیه این ازادی رو دارن که هر جور میخوان بگذرونن

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
خدا بگم چیکار کنه دشمنای ایران و فرهنگشوشما بشین کل سالو سینه بزن بزن تو سرتبقیه رو مجبور نکنید همین ...

یجوری میگید مجبور که انگار اومدن در خونتون گفتن بااااید بیای مسجد و سینه زنی و عزاداری

چرا برای همه چی گارد میگیرن؟

چرا آدم حساب نمیشن؟ مگه شب کریسمس مرتب تلویزیون به مسیحیان کشور تبریک نمیگه.

والا من ندیدم تو تلویزیون مراسم و برنامه بگیرن نشون بدن تبریک هم ندیدیم

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

همچین جو گیر شدن یه عده والا دیشب چهارشنبه سوری بود بمب میترکوندن قشنگ پنج ساعت تموم من از صدای بمب و ترقه این مغز فندقی ها دیوونه شدم بعد  میگن چرا هزینه می‌کنند برا محرم برا فقیرا خرج نمیکنند خوب لامصب این پول ترقه و کوفت و زهرمار را شما خرج فقیر کنید که در واقع خودزنی دارین میکنید اندازه یه جنگ دیشب زخمی داشتیم چند نفر هم فوت شدن حالا گیر  دادین چرا عزاداری میکنیم بابا ایرانی با اصالت شما برقص پایکوبی کن ما دوست داریم یک ایرانی شیعه باشیم و برا مولا علی گریه کنیم احترام به عقاید دیگران اینقدر سخته

چی میبینی منم دنبال فیلمم اگه قشنگه معرفی کن

غنچه های سرخ فیلم ترکیه راجب دین اسلام و ادم مذهبیاس

عالیه خیلی فیلم عمیق و دوست داشتنیه

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

جالبه اکثراونایی هم که این شبامیرن اشک میریزن یاازدسته شیادان یاکلاهبردارن یامال مردم خوردن یاحق وناحق کردن فقط برااینکه سرخداروکلاه بزارن این چندشب میشن پیغمبربعدبازهمون آش وهمون کاسه