2777
2789
والا ما ندیدیم، تو خفا و داخلشون هستیم دیدیممسلمانهاش ذعایت نمیکنن چه برسه اقلیت ظاهریه همش

منم دیدم رعایت میکنند حالا حرف حسابتون چیه؟مذهب رسمی کشور اسلام شیعی هست انتظار نداری که تلویزیون رسمی کشور بیاد ب خاطر اقلیت رقص و آواز بزاره؟!

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گریه میکنن

شب ضربت خوردن امیرالمؤمنین انتظار داری چی باشه؟

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید
جالبه اکثراونایی هم که این شبامیرن اشک میریزن یاازدسته شیادان یاکلاهبردارن یامال مردم خوردن یاحق ونا ...

ببین تو خوبی خب؟

اصلا ماها شیاد حق خور و فلان 

برو بزن و برقص و شادی کن 

والا خودتون معتقدین باید به عقاید هم احترام بذاریم نوبت خودتون که میشه طرفو پاره میکنید که چرا این عقیده رو داری

الان اومدن در خونه خفتت کردن یالا عزاداری کن؟

فقط همین بوده اگر بکنن هم تعجبی نداره میشد میکردن

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

وقتی دوتا تقویم داشته باشی همین میشه..

یا هجری شمسی و باستانی 

یا هجری قمری و اسلامی 

یکیش باید حذف بشه 

که اون قطعا شمسی و باستانی نیست چون هویت و فرهنگ ماست 

ما کیه؟ ایرانی جماعت 

ایران کیه؟ سرزمین آریاییان 

دیشب تاپیک زدم گفتم بعضی ها تند نرن ک بگن شهادته و عید براچیتونه ،تعطیل شد 

حالا این تاپیک برعوسه کلی ۱۰صفه جلو رفته

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
الان این حرفتون چه ربطی داشت؟؟این که عید ایرانی هارو با عزاداری اعراب قاطی کنن به چهارشنبه سوری و نح ...

ربطش اینه اگه چهارشنبه سوری مربوط به آیین مذهبی ما بود شما ما را وحشی می‌نامیدید و این کار را کار غیر عقلانی و وحشی گری میدونستی ولی چون مال رسوم ایرانیه درسته این همه پول ترقه و وحشی گری درسته چون فقط رسوم ایرانیه شماها منطق ندارین یه عده نژاد پرست که از اون ور بوم افتادید 

در جریانین ک همه مسلمون نیستن؟ بعدم از تاریخ کهن ما همین ی نوروز و یلدا مونده با تقویم (ایرانی)

البته من تقویم شاهنشاهی رو بیشتر قبول دارم😔😂

سال ۲۵۸۴ هستش امسال

با افتخار دختر ایرانم...💚