یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
چرا اجازه میدی مسخرت کننقد بلندی که خوبه همه ادما هم نمیتونن مثل هم باشن اطرافیانت سزح فکرشون پایین ...
چیکار کنم آخه وقتی مسخره میکنن جوابشون رو میدم بهم میگن بی جنبه ای ولی یه دفعه از دهن دوستم در رفت که تو چون بلندی بقیه کوتاهن بهت حسودی میکنن که مسخرت میکنن
من توی مدرسمون از همه بلندترم
همه بچه ها هم الان کوچولو و کوتاه فکر میکنن من خیلی بلندم ولی من میگم اونا کوتاهن من یکم از قد طبیعی بلند ترم
من وقتی پریود شدم ۱۵۰بودم بعدش به زور هشت سانت دیگه بلند شدم الانم ۱۵۸ هستم با وزن ۶۰ بغلی و خوشگل🥹 ...
اره کسی که پریود میشه دیگه خیلی کم رشد میکنه چون پریود اواخر بلوغه یکی میشناسم ۴ سال از پریودش میگذشت تو سه سالی که من میشناختمش قدش ثابت بود بعد فکر میکرد تا ۱۸ سالگی رشد میکنه گفتم بعد پریود رشد تا ۱۸ سالگی میلیمتریه نه که چند سانت بلند بشی
خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است