2777
2789
عنوان

شوهر عتیقه ام ببینین با من چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 65 پست
مال کانال بود ک دختر فلان سال بیاد این لینک بعد رف توش ببین تو چ کانال هایی هستی منم گفتم اون کانال ...

برو بابا مگه بچه‌شی که بگه این کانال عضو شو اون کانال نشو؟؟ واسه بودن تو گروه دوستات ازش اجازه می‌گیری؟ اونم هنینقدر مطیع توئه یا نه یه‌طرفه‌ست؟؟ 

واکنشم چی باشه‌. سمت تلگرام نرم اصلا ...یا ب روی خودم نیارم و برم

بشین باهاش صحبت کن

دعوا نکنین با دعوا روتون تو روی هم باز میشه 

با قربون صدقه کارتو جلو ببر بگو عزیزم من از همه گروها و کانالا لف دادم میشه لطفا توعم این کارو انجام بدی 

ببین چیکار میکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چی بگم والا به نظرم حساسش نکن

طرف خودش جرأت نداره نشون بده چی می‌بینه تو تلگرام بعد واسه خانوم تعیین تکلیف کنه بگه چون تبلیغات تلگرام بده پس توهم‌ بدی و پاک کن؟ حساس چی دیگه داره تا حلق طرف رو هم‌ کنترل می‌کنه

اینکه بهت شک کرده خوب نیسولی چیزایی که تو گوشیش دیدی رو احتمال داره راست بگهتلگرام منم همینجوریهبیشت ...

من فقط کانال متن بودم بخدا اما اون گروه صیغه و اینا بوده .و میدونم از خراشهای میشینه میخونه اما‌نمیخوام ب روش بیارم ک میدونم توش چیزی میخونی و حتی دیدم یکبار یک پیامی تو این گروه‌ها فرستاده بود تما بهش نگفتم انگار من خبر ندارم 

بشین باهاش صحبت کندعوا نکنین با دعوا روتون تو روی هم باز میشه با قربون صدقه کارتو جلو ببر بگو عزیزم ...

دقیفا بهش گفتم من میام بیرون تو هم بیا بیرون داد زد ک نه من وقتمو ن میزارم بخونم پیامهارو ن پاک میکنم. خیلی بی منطقه

آدرس بده بیام شوهرتو بزنیم باهم اینجوری نمیشه😑

والا عوضی نفهم مغرور دیشبم جامو جدا کردم تو اتاق دیگه خوابیدم...صبحم چای صبحونه گذاشتم رفتم خوابیدم اونم هیچی نخورده رفته‌...اومد واکنشم چی باشه