2777
2789
چرا،خب شما شادی عید مارو تحمل کنیدوا!الان محرم وسط تابستونم باید تحمل کنیم

بحث دین و اعتقاداته

شما توی خونه ات شادی کن مگه هر شب عید مردم میریختن توی خیابون و بزن و برقص میکردن که امسال نمیکنن؟

حالا شما که مثلا ایرانی با اصالتین چهارشنبه سوری را دیدیم رسم به این قشنگی چه جور برگزار شد

خدا بگم چیکار کنه دشمنای ایران و فرهنگشو

شما بشین کل سالو سینه بزن بزن تو سرت

بقیه رو مجبور نکنید همین،چه گیری کردیما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم طرز فکرم مثل شما بود.از وقتی با شهدا آشنا شدم دیدم به اهل بیت و...خیلی عوض شد.

از صمیم قلبم برات آرزو میکنم شیرینی عشق به اهل بیت و شهدا رو بچشی.دیگه چیزای مادی برات مهم نیس ....

به قول نریمانی(مداح):میگن گریه افسردگیه

میگن روضه دلمردگیه 

نمیدونن،خبرندارن،حسین آغاز زندگیه......

عزیز دلم حب و محبت حضرت علی توی دل هر حلال زاده ای هست، به خودتون رجوع کنید قطعا این حب رو توی دلتون پیدا میکنید

به نظرم امشب دوتا مطلب رو حتما سرچ کنید و ببینید یکی فضائل حضرت علی و یکی مطلومیتشونو ظلمی که بهشون شده

به خدا که شهادت اول مظلوم عالم کسی که برای ما نمه چیزش رو داد خیلی غم داره

خونه سوت و کور میشینه بدتر دلمون میگیره

حالا چند شب به جایی برنمیخوره عزیزم امشب وقت خیلی خوبیه برای توسل به امام علی ع 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

نمیدونم چرابعضی هانمیخوان باعقل بسنجن،بابامنطق داشته باشین توطول تاریخ هزاران آدم آمدن ورفتن خیلی هاشون مفیدترم بودن آیامابایدبرای همه اینابزنیم توسرمون

اون انسان شریفی که پنی سیلین روکشف کرد،اونی که لامپ واختراع کرد،اونی که اولین دستگاه های کاربردی مربوط به علم پزشکی رواختراع کردایناآدم نبودن فقط چهارتاامامی که برای عقایدواعتقادخودشون جنگیدن وکشت وکشتارکردن آدم بودن؟

کشور ما اسلامی و شیعس.

هعی کاش برای اقلیتهامونم ارزش قائل بودیم طفلیها انگار جزو ادم حساب نمیشن هیچوقت اینجا

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

آقا دعوا چیهههه

تلویزیون نبینید خببب

هرچند تلویزیون هم تا امشب برنامه های پیشواز نوروز و شاد داشته

ولی خب یکم به عقاید هم احترام بذارین!!!

اونی که دوست داره امشب شب زنده داری و عذاداری میکنه

اونی هم که جوری دیگه دوست داره آهنگ بذاره و برقصه و یا هرچی 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
نمیدونم چرابعضی هانمیخوان باعقل بسنجن،بابامنطق داشته باشین توطول تاریخ هزاران آدم آمدن ورفتن خیلی ها ...

الان تیر بارون میشی

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید