2777
2789

تو گروه همکلاسی دوران مدرسه دوستام بودم گف تو اجازه گرفتی رفتی.گفتم تو گفتی مشکل ندارم با دوستات در ارتباط باشی گف من ک گروه اجازه ندادم.گفتم باشه میام بیرون گف ن نمیخواد بیای بیرون چرا اجازه نگرفتی.بعد یهو نوتیف تلگرام از بالا اومد تو ی کانال تکست و بیو تبلیغات بود 

مال کانال بود ک دختر فلان سال بیاد این لینک بعد رف توش ببین تو چ کانال هایی هستی منم گفتم اون کانال هس تبليغ هس اونجا ک من هستم متن میزاره گف من روش زدم رف توی یک آیدی پیوی.گف هر چی ی حدی داره .خیلی سروصداکرد و داد کشید گفتم تو گوشیت از این کانالها نداری گوشیش رو آورد تو دست خودش ی عالم کانال بود گف اینا بقیه منو بردن توش گوشیم مال ۴ سال پیشه.گفتم حذف کن گف ن من وقت نمیزارم برای اینها حتی باز هم نمیکنم بخونم.ی کانال صیغه و جن.ده بود دیدم فقط دو پیامش خونده نشده بهش گفتم رد کرد گفتم راست میگی گوشی بده تو دستم نگاه کنم نداد

واسه گیر دادنش منم تا صب گریه کردم

ب نظرتون تلگرام نرم تا بزنه آخرین بازدید خیلی وقت پیش یا ن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااایعنی چیکه بلید اجازه میگرفتب برای عضوشدن تو گروه دوستات برو ببند تاریخ انلاینیتو اصلا نفهمهکی ه ...

خودش میفهمه.اول ها تنظیمات تاریخ انلاین بودن رو برای همه بستم اومد گبر داد چرا ی کار کردی من نبینم کی انلاین بودی...منم مجبور شدم باز کنم

مال کانال بود ک دختر فلان سال بیاد این لینک بعد رف توش ببین تو چ کانال هایی هستی منم گفتم اون کانال ...

اینکه بهت شک کرده خوب نیس

ولی چیزایی که تو گوشیش دیدی رو احتمال داره راست بگه

تلگرام منم همینجوریه

بیشتر از چهارساله این گروهها توش هستن بدون اینکه خودم وارد بشم.

گاهی هم دستم میره روشون و ممکنه سین بشن

بدون اینکه خودم بخونمشون

ولی تو باز همین رو بهونه کن و داخل تلگرامت برو

البته اگه اهل سواستفاده نیستیا

بگو خودشون منو ادد کردمو نمی خونم و ممکنه دستم بره روش و اینا