2777
2789

[QUOTE=375951798]هعی کاش برای اقلیتهامونم ارزش قائل بودیم طفلیها انگار جزو ادم حساب نمیشن هیچوقت اینجا[/QUOTE

همون اقلیت ها ک میگین خیلی هاشون همچین شبهایی احترام و حرمت برای امامان ما قائل میشت

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا شما که مثلا ایرانی با اصالتین چهارشنبه سوری را دیدیم رسم به این قشنگی چه جور برگزار شد

الان این حرفتون چه ربطی داشت؟؟

این که عید ایرانی هارو با عزاداری اعراب قاطی کنن به چهارشنبه سوری و نحوه برگزاریش چه ربطی داشت؟

حداقلش اینه اسیب چهارشنبه سوری از مراسمای خودمونه نه یه ملیت دیکه

Dermatologist

سنی ها فقط ۴ خیلفه رو قبول دارند ، احترام قائلن ولی فکر نکنم عزاداری کنن منکه ندیدم

چقدر عاقلن چه جالب

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
نمیبینمولی خب کل مراسماتون همینه دیگگریه و ناراحتی و سیاه پوشی

نمی بینی مشکل خودته تهمت نزن

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

کاش انقد که برای وفاتشون خودکشی می کنن برای تولدشونم می کردن

عزیزم تا ۲۰ روز پیش یه ماه تمام مدام جشن بود به خاطر ایام شعبانیه تمام شهر ها و همه جا موکب ها و نذری ها و مولودی ها و جشن ها......

با اینکه خیلی اهل تلویزیون دیدن نیستم اما وقتی روشن بوده تو خونه همش مولودی و سرود و آهنگ پخش میشد

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
[QUOTE=375951798]هعی کاش برای اقلیتهامونم ارزش قائل بودیم طفلیها انگار جزو ادم حساب نمیشن هیچوقت این ...

والا ما ندیدیم، تو خفا و داخلشون هستیم دیدیم

مسلمانهاش ذعایت نمیکنن چه برسه اقلیت ظاهریه همش

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

این بود احترام و آزادی بیان و احترام به عقاید؟

فقط بلدید حرف بزنید فقط حرف...

چرا انقدر در برابر کسایی که اعتقاد دارن گارد دارید؟ ارث پدریتون رو خوردیم ما؟ 

یکی دیگه به اسم دین اشتباه کنه اون وقت ما بده میشیم؟

الان این حرفتون چه ربطی داشت؟؟این که عید ایرانی هارو با عزاداری اعراب قاطی کنن به چهارشنبه سوری و نح ...

از قضا اعراب این روزها رو عزاداری نمیکنن. ما شیعیان ایرانی عزاداری میکنیم. 

جالبه اکثراونایی هم که این شبامیرن اشک میریزن یاازدسته شیادان یاکلاهبردارن یامال مردم خوردن یاحق ونا ...

قربون شما بریم که اینقدر پاک و منزهید یعنی واقعا شکا معصومید و خودتون گناهی ندارین که نشستین بقیه را قضاوت میکنید و گناه بقیه را می‌شمارید جل الخالق