2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیتونن تعادل برقرار کنن دیگه وگرنه که کشور به این زیبایی و با اصالتی جهان سومی نمیشدتلویزیون نبین ف ...

حالا شما که مثلا ایرانی با اصالتین چهارشنبه سوری را دیدیم رسم به این قشنگی چه جور برگزار شد

حالا امسال رو به حرمت امیرالمؤمنین صبوری کنیم انشالله خودامام علی دعا کنه سال خوبی برای همه مردم ...

یعنی بدبختی ملت ما همینه

بشینیم یجا دعا کنیم اونا برامون معجزه کنن

اتفاقا منو لایک کنید. دوست دارم.

هرسال بدتر از سال قبله امسال باید فقط سعی کنیم زنده باشیم تا سال بعد

من همیشه سعی می‌کنم امیدوار باشم شما هم شب سال تحویلی اینقدر نا امید نباش خدا بزرگه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
یه نفر که مسیحیه یا زرتشتیه چه گناهی کرده؟

حتما اونم باید عزاداری کنه

مگه کریسمس و عید مسیحیها مراسم میگیرن برنامه دارن به احترام مردم مسیحی وطنشون

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
شیعه خانه ی امیرالمومنین هست ایران

ایران  برا یهود،مسیحی ،کافر،مسلمان تسنن هم هست.شیعه ی بخش ازایران،دین ی بخش از موجودیت ایرانیاس 

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗خودا نەشێوێ نازاری کەڵهۆڕ❣️

من همیشه سعی می‌کنم امیدوار باشم شما هم شب سال تحویلی اینقدر نا امید نباش خدا بزرگه

میترسم بذای آینده بچم، ما که فنا شدیم رفت

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید