2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61015 بازدید | 957 پست
شما هر وقت دلت خواست بچه بیار من قول میدم مانع نشمو منم موافقم سرمون توی کامنت و زندگی بقیه نباشه

وای خدا شما حقیقتا باشخصیت و مودب هستید اگر روزگاری دوره های کنترل خشم راهکارهای افزایش عزت نفس و... گذاشتید من حتما تگ کنید اگر روزی داستان تلخ زندگیم تعریف کردم دلم میخواد شما راهنماییم کنید و بهم بگین اشکال نداره غصه نخور

خداحافظآرامش داشته باشید من شما رو ریپلای نکردم که عصبی شدید

من ارامش دارم نیاز نیست از امثال شما که ادای ادم خوبارو درمیارن دریافت کنم

با خداحافظی تون خوشحال شدم خداحافظ

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای خدا شما حقیقتا باشخصیت و مودب هستید اگر روزگاری دوره های کنترل خشم راهکارهای افزایش عزت نفس و... ...

سلام

شما لطف دارید 

من همین الان بهت میگم غصه چیزایی که توشون نقشی نداری رو نخور

زندگی رنج هست و این هنر ماست که از زندگی لذت ببریم

از همین نعمت های ریز و کوچیک

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
شوهر من میگه کسی مزاحمت شد سرش داد بکش منم از وقتی ازدواج کردم کسی مزاحمم بشه داد میزنم مرده و زند ه ...

شوهر من برعکس شوهر شما گفت مزاحم دیدی سکوت کن و راهتو بگیر برو انگار اصلا متوجه نشدی در مقابل هیچ حرفش چیزی نگو بزار فکر کنه کری 

ولی خوب اگه شرایط وخیم باشه و خطرناک داد زدن بهتره 

منم از شخصیت شما خوشم میاد

شما منو شرمنده لطفتون میکنید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
شایدبگی دیوونه ای احمقی ولی من ازبس شوهرم بهم‌اعتماد داره عذاب میکشم😂😂

دیدی حس میکنی از بس خیالش ازت راحته که اصلا یادت نیست .. دوست داری هی بهت توجه کنه و بهت زنگ بزنه و پیگیرت باشه قطعا که شکاک دوست ندارم ولی اینجوریشم یه طوریه 😂😂

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

میدونی این اجازه رو چه کسی بهشون داده؟؟؟ قانون و شرع!! میدونی همون شرع گفته زن بدون اجازه شوهر نباید پاشو از در خونه بزاره بیرون😐😐😐 این نر ها هم اینجوری پروو شدن اصلا اینارو ولش کن از شانس بد زنایی ک خیانت میکنن گیر مردایی میوفتن ک خیلی بهشون اعتماد دارن و هرجا برن ازادن 😂😂 بعد زنایی ک ذاتشون خوبه کار بدی هم نکردن تو عمرشون بعضیاشون گیر مردای دیوونه ای میوفتن ک نمیزارن از خونه برن بیرون البته من الان دیگه از این مردا ندیدم تو این دوره همه الان عاقل شدن اکثرا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

کاش فضولی نمیکردین.خواهر من شوهرش شکاکه. راضیه و داره زندگی میکنه. کلی خصوصبت خوب دیگ داره. شوهرشو م ...

شما یه جا تو این تاپیک فرمودین که خواهر ندارید که

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14523858/خواهر-دارین-خواهر-داشتن-چه-شکلیه-بنظرتون

در این مکان به زودی اخبار جدیدی ثبت خواهد شد🧡

همینجا کاربرایی هستن که میگن ذات زن تبرج و ذات مرد نگاه کردنهبعد من نمیدونم اگه ذات مرد انقده سسته و ...

تو ذات آدم هست ولی آدم یه چیزی داره به اسم عقل که میتونه به کار بگیره و اون خواسته رو در جای مناسب استفاده کنه!!

اسلام هم دقیقا همبن رو دستور داده که اون خواسته رو چه در زن چه در مرد تو حریم خانواده ارضا بشه و

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
من زندگی خودم دارم با تو بچه گل چرا باید طلاق بگیر وقتی دیدگاهم برای جدایی این چیزا نباشه اگه حرف زن ...

حرف منم همینه این سایت پر شده از بچه مدرسه ای

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید

من هرجا ک بخام برم بیرون خونه  بایدبهش اطلاع بدم بعضی جاهام خوشش نیادنمیزاره خیلی وقتااوایل اعتمادنداشت حبسم کردولی الان اعتمادوداره ولی اجازه بایدگرفت یا درجریان باشه میگم چراایقدر پیگیری میگه چکن اگ بکن زنت کو بگم نمیدونم؟

۶ساله اینجوری زندگی میکنم سختم یکم میشه واقعا

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید