2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

61014 بازدید | 957 پست

چرا برام قابل درک نیست یه عده نوشتن ۱۵ ساله ازدواج کردم شوهرم شکاکه بد دله تنها نمیتونم پامو از خونه بیرون بذارم . چطوری میتونید با این ادم زندگی کنید ؟ اوکی مجبورید زندگی کنید بچه اوردنتون چیه ؟ چرا تو یه تاپیک دیدم به خانمی ک شوهرش شکاک بود گفتن بچه بیار درست میشه !  حالا اون بچه بدبخت دختر بود که روزگارش سیاهه . بابا ازدواج کردی اسمش تو شناسنامته زنشی چطوری در رو قفل میکنه و میره و تو هیچکاری نمیکنی ؟ مگه دوست دخترشی میترسه خیانت کنی ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن شوهر من هیچ کاری ندارع خیلی وختایادم میره بش بگم میخام برم جایی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

شایدبگی دیوونه ای احمقی ولی من ازبس شوهرم بهم‌اعتماد داره عذاب میکشم😂😂

والا چه وضعشه مررررد🤣 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من تازه ازدواج کرده بودم خواستگار سابقم دوبار اومد محل کارم شوهرم دید خیلی عصبانی شد . گفتم مگه به من شک داری ؟ من بهت خیانت میکنم ؟ مگه اسمم تو شناسنامه تو نیست ؟ پس بقیه مردای دنیا واسه من فقط یه آدم معمولی ان هیچ فرقی باهم ندارن . زنی بخواد خیانت کنه یه جوری زیرآبی میره به عقل جن نرسه . تو خونه حبسش هم کنی کار خودشو میکنه . اونی هم ک جنسش ساام باشه ذاتش درست باشه تو جامعه تو سفر تو محل کار هر جایی ک باشه بهت وفاداره . نیازی ب تعقیب ک مراقبت هم نیست  

الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی خونه بپوش برای خودم

جالبه ازشون حمایت هم شد که شوهرت دوستت داره که نمیخواد ادمهای خراب ببیننت

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

پول ندارید بچه بیارید 

شوهر شکاک هم دارید بچه بیارید 

کلا بچه بیارید 

الان خوبه؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

همسر سابق من این جور البته در رو قفل نمی کرد منم کوتاه نمیومدم من تو خونه ی همون مرد با تمام سختیا رفتم سر کار اونم کاری که دید بعضیا نسبت بهش بده اما رفتم.

اتفاقاً می خواست با آوردن بچه پابندم کنه خامش نشدم.

هر کاری می کنین بکنین اما نذارین به اسم ازدواج خودتون رو از خودتون بگیرن،،هویت واقعیتون رو،،دنیا دو روزه این دو روز تکرار نمیشه فرصت زندگی کردن رو حواستون باشه موجودی به اسم شوهر ازتون نگیره.

هیچ وقت نمی فهمی چه قدر قوی هستی مگر قوی بودن تنها چاره ات باشد...

چند در صد زنان این مشکل رو دارند این قدر کلی میگی فکر کنم خیلی کم باشه

من خیلی دیدم تو این سایت تاپیک زدن . چه اونا ک سالهاست ازدواج کردن چه اونا ک تازه ازدواج کردن .یه عده هم با افتخار میگن شوهرم نمیذاره تنها حتی خونه مامانم برم . برام خیلی عجیبه