2777
2789

زیبایی قانون جذب اینه که

می تونی از همین جایی که هستی شروع کنی

می تونی شروع به « درست فکر کردن » کنی

و می تونی در درونت موسیقی هماهنگی و شادی خلق کنی و قانون جذب شروع به پاسخ دادن به اون می کنه

هر چیزی که حالِتو بهتر می کنه حتما باعث می شه چیزهای بهتر و بیشتری به زندگیت جذب شن.

الان در حال خوندن این مطلب هستی.

این تو بودی که این مطلب رو حتی به زندگیت جذب کردی و باز هم انتخاب با خودته که، اگه احساس بهتری بهت میده، از اون استفاده کنی و اونو تو زندگیت به کار بگیری.

اگه احساس خوبی از خوندنش نداری،

همین الان رهاش کن.

چیزیو پیدا کن که احساس خوبی به تو میده، چیزی که به ضربان قلبت طنین بیشتری میده .. 

خدایا شکرت که با قانون جذب آشنا شدم و همشو مدیون اونی هستم که تو کلاس کارآفرینی از کتاب راز گفت . خدا به راندا برن خیر بده اگر اون کتاب رو نمی‌نوشت خیلیا این راه رو یاد نمیگرفتن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😍😍😍🫰🌱🌱کتاب قهرمان شو هم خوندی گلم

نه اما الان که شما گفتی دلم خواست بخونم . قدرت معجزه شکرگزاری راز پرواز روح مهمترین کتاب هایی بود که خوندم همه تو یک محور هستن که اصلش راز بود و زندگی منو دگرگون کرد کتاب های صوتی زیادی گوش دادم در همین محور  اما اسمشون یادم نمیاد کتاب زیاد گوش میدم اگر خاص باشه یادم میمونه

ببخشید امکانش هست بگید چه نتایجی گرفتید؟ واینکه چه مدت بعداز تمرین نتیجه گرفتید؟

نتایج زیاد گرفتم تو همه موضوعات از قبیل جذب افراد .موفقیت افزایش توانایی ها زیبایی و........ 

مدت زمان دقیقی نداره که بگم برای هرچیزی یه جور بود زمانی میشه که آرام و رها باشی 

من تو موقعیتی هستم تا نمیتونم مطالعه کتابی داشته باشم چطوری میتونم از قانون جذب استفاده کنم و جواب ب ...

صوتی گوش بدید تا وقت برای یاد گرفتن نزارید و آگاه نباشید فایده نداره