2777
2789

هر روز به من گیر میده صب تا شب غر الکی میزنه منم حرمت نگه میدارم هیچی بهش نمیگم ولی شورشو بریده هرچی از دهنش در میاد میگه زنیکه نفهم

میرم خونه پدربزرگم تنهایی شب میمونم وقتی برمیگردم میگه ولگردی 

هی هیچی بهش نمیگم 

یاد پسرشم داده چطور اذیتم کنه چطور بره رو مخم که نذاره درس بخونم

منم هی با داداشم بحث میکنم 9 سالشه

امروز یکی زدم زیر گوشش گفتم از اتاق گمشو بیرون (مامانش خونه نبود) 

بابام اومد گفت چی شده 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

داداش منظورت پسر زنس؟؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش منظورت پسر زنس؟؟

اره 

بابامون یکیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
خودت چند سالته؟

18

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

مامان خودت چیشده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

چرا مزاحمش بوده 

این دختر از اول بوده اون اومده زن باباش شده

حرفا میزنیدا

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

وا منظورتون چیه مزاحمش بودی چه حرفیه این بچه انتخاب نکرده زن بابا داشته باشه ولی زن باباش انتخاب کرده شوهرش بچه داشته باشه

بقیه اش بگو

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بیشتر ببینید

اون میدونستع دختر داره مزاحم چه حرفیه؟!؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40