2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61060 بازدید | 957 پست
الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...

برعکسِ همسر من که میگه همیشه سعی کن وقتی بیرون یا مهمونی میری بهترین لباساتو بپوشی تا بدونن من چقد بهت اهمیت میدم و برات خرج میکنم که تو جمع زیباترین باشی.

شایدبگی دیوونه ای احمقی ولی من ازبس شوهرم بهم‌اعتماد داره عذاب میکشم😂😂

اینا خیلی تنبل ان به خداا خودشونو راحت کردن

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من هم پولشو دارم هم اعصاب و روان سلامت تویی که میری با مرد شکاک ازدواج میکنی به جای اینکه بگی خ ...

شمارو مثال نزدم کلی عرض کردم

اگه همون اول طرف نشون بده چ ادم گاویه هیچکی باهاش ازدواج نمیکنه بدی اینه همه این لاشخورا بعد ازدواج خودشونو نشون میدن ک بازم بزرگترین کاری ک میشه کرد اینکه بچه نیارن بدبختش کنن بچه وسیله بازی نیست یا اینکه بچه میارن تا از تنهایی در بیان!! 

برعکسِ همسر من که میگه همیشه سعی کن وقتی بیرون یا مهمونی میری بهترین لباساتو بپوشی تا بدونن من چقد ب ...

اصولا ادم سالم دوست داره خودش و همسرش و عزیزانش زیباترین ورژن خودشون باشن و مرتب 

نه اونی که بگه چون با فلان لباس خوشگل میشی نپوش

نه اونی که همسرش رو مجبور به عمل و این کارا میکنه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

برو شوهر پیدا کن شکاک باشه ی بچه هم بیار با بی پولی عذابش بده اینجوری  خوشت میاد؟چقد خودخواه هستین شماها 

عادت دارم همیشه نوتیف هام رو پاک میکنم . این تاپیک فقط ۶۸ صفحه نوتیف داشت 🙃 اجازه میدید قفل کنم ؟

اره بگیر قفلش کن 

از دیشب اصلا اعلانات رو نخونده پاک میکردم 

الآن اومدم چندتا رو خوندم 

فکر میکنن من یه مرد شکاک و بی پول بالاسرمه 

خداشاهده که شوهرم تو بحثهامون به من حتی کوچکترین توهینی نکرده حتی در حد کلمه ی بیتربیت و بیشعور،مشکل مالی هم ندارم الحمدالله،نه از سمت خودم که شکر خدا درآمد دارم و نه از سمت همسرم،با توجه به اینکه خودم سرمایه برای درامد دارم ولی اون ماهانه بهم یه مبلغی میده 

حرف من اینه وقتی طرحی برای حل مشکل ندارین تو زندگی دیگران دخالت نکنین

برو شوهر پیدا کن شکاک باشه ی بچه هم بیار با بی پولی عذابش بده اینجوری خوشت میاد؟چقد خودخواه هستین ش ...

من شوهر پیدا کردم اگه خوب کامنتمو میخوندی میفهمیدی 

حالا شاید سمت شما خانومای شوهردار باز دنبال شوهر باشن 

از قضا همسر من نه تنها شکاک نیس بله بی پول هم نیس 

این وسط فقط جای خالی بچه حس میشه که فعلا در تلاشیم

اصولا ادم سالم دوست داره خودش و همسرش و عزیزانش زیباترین ورژن خودشون باشن و مرتب نه اونی که بگه چون ...

حالا تو فک کن همین قضیه برعکس بشه.فرض کن همسر این خانوم با یه لباسی خیلی شیک بنظر بیاد،اگه زنش بگه وای با این لباس خوشگل میشی پس حق نداری اینو برا بیرون بپوشی،بنظرت آقاهه قبول میکنه؟؟؟نه والا.استدلالشم اینه که برمیگرده میگه من مَردم و فرق دارم.😒😒😒

حالا تو فک کن همین قضیه برعکس بشه.فرض کن همسر این خانوم با یه لباسی خیلی شیک بنظر بیاد،اگه زنش بگه و ...

همینجا کاربرایی هستن که میگن ذات زن تبرج و ذات مرد نگاه کردنه

بعد من نمیدونم اگه ذات مرد انقده سسته و هیزی جزو ذاتشه چرا مهم ترین مقام های کشور  مال مرداست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
شمارو مثال نزدم کلی عرض کردماگه همون اول طرف نشون بده چ ادم گاویه هیچکی باهاش ازدواج نمیکنه بدی اینه ...

اتفاقا منو مخاطب قرار دادی برو بخون کامنتتو 

بعدشم طرف بعد ازدواج وقتی فهمید طرف لاشخوره راه قانون بازه بره طلاق بگیره مثل من 

اینجوری اصلا کار به بچه اوردن یا نیاوردن نمیکشه

من شوهر ندارم اما بابام نمیزاره اب خوشم از گلوم پایین بره ،

بچگی مانمو داداشم رفتن پیش خدا بعد اونم بابام موادی شد 

هر لحظه باید با این صحنه روبرو بشم 

چندبارم خودکشی کردم اما نشد برم پیش مانم 

دیگ کم اوردم بخدا 

میزنه سرم از خونه فرار کنم 

ولی میگم وقتی ده هزارم ته جیبم نیست کجا برم 

دیشب اینقدر بخدا التماس کردم ک بیدار نشم 

حیف نمیشه اینجا عکس وسایل موادشو بدم 

شما ببینین 

وگرنه هزار بار بخاطره زندگی ک دارین خدا رو شکر میکنینهمه قبل عید با خانوادهاشون میرن خرید ، تفریح 

منم باید بشینم فقط گریه کنم 

حسود نیستما خدا همه رو خوشبخت کنهولس دلم برا خودم میسوزه که خدا هم دوست نداره برم پیش اون و مانم🥺😭

یه همچین قضیه‌ای تو دانشگاه ما اتفاق افتاده بود.دختره وقتی میخواست آرایش کنه همسرش اجازه نمیداد میگفت تو همینجوری خوشگلی نیاز به آرایش نداری.بنظرم اینکارا حق زندگی و آزادی رو از آدما میگیره.

میگه خواستم ب دستت بیارم

خب بگو مشکل خودته حالا که بدست اوردی نگه داشتنم مهمه بعدشم بگو خواستی قبول نکنی حالا که کردی همینی که هست ...من نمیفهمم چقدر مردا پررو شدن حقشه هر چی مرد دروغگو و پرمدعا هست اعدام بشه بخدا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید