2777
2789

از قبل تایپ کردم فقط کپی میکنم میذارم

امشب جاریم الکی الکی  خودشو زد به حال بدی و همه چی رو انداخت گردن من

این خانم تقریبا سال پیش وارد خانواده ما شد،اون اوایل به گوشم رسید گفته بود خونوادم موقع تحقیق گفتن از داداشش بد میگن اما من گفتم  خدا رو شکر این مثل داداشش نیست

میخواستم به روش بیارم بگم بله اگر مثل داداشش بود الان خیلی وقت بود ازدواج کرده بود و به خاطر نه گفتن باباش از دختری که دوسش داشت دست نمیکشید،اما برادر شوهر من خیلی عزیزه برام مثل داداشم میمونه اصلا نمیخوام ناراحتش کنم چیزی نگفتم

من به شوهرمم نگفتم اینارو،بعدا تو صحبت ها هی به وضع مالی خوبشون اشاره کرد گفتم مهم نیست ذوقشو داره،دیگه اینا رو ما زنا متوجه میشیم ولی چیزی به همسرم نگفتم،خلاصه هی کرم میریخت هی دنبال دعوا بود

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید

در صورتی که من اوایل فکر میکردم این خانم خیلی متشخصه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

بعد یه بار دیگه گفت که تو این زمونه ادم باید مراقب شوهرش باشه گرگ زیاده،اگر جوری میگفت که فقط حرف میزد خب منم گوش میدادم ولی جوری میگه که انگار منتظره من ادامه بدم،من گفتم شکر خدا سهیل مراقبت نمیخواد،و دیگه ادامه ندادم(سهیل اسم فرضش شوهرمه مثلا)

امشب ما خونه مادرشوهرم بودیم داشت صحبت میکرد گفت که حالا واقعا بچه نمیخواید؟ ما از اون اول که ازدواج کردیم بچه نمیخواستیم و خب اینو همه میدونستن این خانمم که بعدا وارد خانواده شد اینو فهمید،ولی الان من احساس میکنم دوس دارم بچه داشته باشم اما هنوز انقدر مطمئن نیستم که اقدام کنم یا بگم خلاصه گفتم حالا فعلا که نمیخوام بعد گفت یعنی واقعا سهیل تا حالا نگفته بچه،گفتم نه اون خودشم نمیخواد ، گفت سینا که ۶ ماه بعد از ازدواج شروع کرد بچه بچه گفتن،به نظرم مرد اگر پابند زندگی باشه سریع بچه میخواد،بعد گفت البته من منظورم شما نیستا شما شرایطتون خاصه،من باز چیزی نگفتم

بیشتر ببینید
خب

سلام خوبین شما بودی تو یه تاپیک نوشته بودی بچه ات پاشو کج میزاره؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

بعد گفت سهیل فروشنده هاش همه خانمن؟شوهر من تقریبا دوساله یه لباس زنونه فروشی راه انداخته ولی خودش کارمنده،کلا بیشتر دست فروشنده هاست،بعد من گفتم تا اونجا که میدونم اره گفت یعنی چی تا اونجا که میدونی اصلا در جریان کارا میذاره تو رو؟من گفتم خودم نمیخوام بدونم نمیخوام درگیر این چیزا باشم،گفت وای تو دیگه چقدر دل گنده ای دختر همینجوری ول نکن که بره قاطی اونا بلخره مرده،ولش میکنی زنا دوره‌ش کنن،باز من گفتم مگه بچه‌ست بهش اعتماد دارم،بعد گفت اخه شوهر تو سر به راهم نبوده خودت بهتر میدونی دیگه

بیشتر ببینید
بعد گفت سهیل فروشنده هاش همه خانمن؟شوهر من تقریبا دوساله یه لباس زنونه فروشی راه انداخته ولی خودش کا ...

چقدر بی تربیته 

اصلا همون اولم نباید بهش توضیح میدادی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید