2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 60457 بازدید | 955 پست
کلا می‌دونی مشکل ما دولت و اون بالا بالایی ها نیست ایران درست نمیشه هیچوقت چون مردمش احمق تشریف دارن ...

برعکس من همیشه به شوهرم میگم چه مردا با غیرتی داره شمال کشور هر موقع مسافرت رفتیم کیف کردم نه برای با حجابی خانم هاشون فقط برای چشم پاکی مرداشون 

نمی‌گم همشون خوب اما در مقایسه با بعضی جاها خیلی بهترن بعضیشون خیلی با غیریتن آدم کیف می کنه 

دیروز ب شوهرم میگم یه پسره تا در خونه دنبالم افتاده (انقد بهم اعتماد داره خاستم یکم تحریکش کنم)گف خب ...

شوهر من میگه کسی مزاحمت شد سرش داد بکش منم از وقتی ازدواج کردم کسی مزاحمم بشه داد میزنم مرده و زند ه اشو یکی میکنم...

موندم چرا مجردی میترسیدم🤐😐😐

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم منم حساسه ولی من بی حجابم از لحاظ آرایش و ناخون و اونا هم ازادم اما محدودیت های همسر شما رو دا ...

الان میان میگن طلاق بگیر 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
شایدبگی دیوونه ای احمقی ولی من ازبس شوهرم بهم‌اعتماد داره عذاب میکشم😂😂

بخدا منم...یعنی میخوام برم جایی مغازه ای میگه برو میگم بابا یکم حساس شو فروشنده جونه نمیدونم‌چی میگه من اکه به تو اعتماد نداشته باشم به کی داشته باشم.بهش‌میگم دلم‌میخاد یکم روم‌حساس باشی😂😂😂😂

پول ندارید بچه بیارید شوهر شکاک هم دارید بچه بیارید کلا بچه بیارید الان خوبه؟

اگه شما نگید که کی چیکار کنه اون وقت خوبه!

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
اگه شما نگید که کی چیکار کنه اون وقت خوبه!

من برعکس فرمایش اون خانم رو گفتم 

چرا بهتون برخورد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
من این حس بهم دست میده ک شوهرم با این حرفش یعنی ته دلش شک داره نکنه من این روسری رو بپوشم خوشگل بشم ...

نه ترسه از دست دادنه شاید 

منم خودم گاهی می ترسم شوهرم اشتباه کنه 

نمونه های پیشنهادی زیادی از زنا با حجاب و بی حجاب دیدیم که به شوهرم پیام و نخ دادن شوهرم مغازه داره شمارشم روی تابلوی هست با اینکه هنوز چیزی ازش ندیدم اما می ترسم زمونه خرابه وقتی زن دوست شوهرم که شوهرم می گفت مثل خواهرمه به شوهرم نخ داد ،شوهرم خودش شوکه شد گفت ریدم به این دنیا دیگه به کی اعتماد کنیم ...و برای همیشه رفت و آمدبا دوستان رو که از اول زندگی نداشتیم یک سال بود تصمیم گرفتیم داشته باشیم و تموم کردیم 

دوست همسرم همین دیروز پیشنهاد مسافرت عید داد شوهرم بهانه آورد کنسل کرد تا تموم کنیم 

آزادی باید باشه اما شرایطی هم باشه بد نیست ،امروز که من به شوهرم گفتم حق نداری خونه دوست بری وقتی برای دیدن فوتبال دعوتت می کنه و اون نرفت و بعداً متوجه فاسدی زنش شد شاید اون رفت و آمد یه جور دیگه تموم می شد شیطان و نفس آدم همیشه هست حتی شاید شوهرمو توی عمل انجام شده قرار می داد اونجا همسرم از ترس خیلی چیزا شاید جرعتی به من یا به شوهرش بگه رو نداشت زن خراب هست از صدتا مرد خراب بدتر 

گیر دادن تا حدودی خوبه واقعا

من برعکس فرمایش اون خانم رو گفتم چرا بهتون برخورد

بهم بر نخورد ، جوابتون رو دادم اون خانم گفت چرا سرتون تو زندگی بقیس من با این قسمتش موافقم ، چه گیری دادید نسخه های خودتون رو برا همه بپیچید ،سرتون رو بکشید بیرون از بقیه ، کلاسش هم بیشتره ، ممنون 

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

زندگی کردن با مردی که عزت نفس آدم می گیره وحشتناک من تجربه اش کردم در سکوت روحم خاک کردم شاید جسمی به خاک سپرده نشده باشه اما ...

مرد شکاک و بددل هم ی مدل گیرنده ی عزت نفس هست هر چند داستان من تلخ تر از این حرفاس و ی بخش بزرگ تلخکامی که الان باهاش مواجه هستم حاصل زندگی مجردیم و آزار و زخم زبانهای مادرم برادرم خواهرهام هست

بهم بر نخورد ، جوابتون رو دادم اون خانم گفت چرا سرتون تو زندگی بقیس من با این قسمتش موافقم ، چه گیری ...

شما هر وقت دلت خواست بچه بیار من قول میدم مانع نشم

و منم موافقم سرمون توی کامنت و زندگی بقیه نباشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
الان میان میگن طلاق بگیر

من زندگی خودم دارم با تو بچه گل 

چرا باید طلاق بگیر وقتی دیدگاهم برای جدایی این چیزا نباشه 

اگه حرف زندگی مشترکه چرا وقتی شوهرم دوست داره همیشه با خودش برم جایی تلاش کنم که نباشه ،بگم نیا نیاز دارم به تنهایی ،نیاز دارم به همنجسام تا باهاشون برم بیرون 

من به این چیزا نیاز ندارم ،من بودن همسرم به همه اینا ترجیح می دم 

من با هیچ زنی جز مادرم درود دل نمی کنم هنوز زنی که قدر مادرم دلش بزرگ و پاک باشه برای شنیدن درود دلم پیدا نکردم ،روابط دوستانم با همسرم خلاصه میشه 

حرف مردمم برام مهم نیست 

شما هر وقت دلت خواست بچه بیار من قول میدم مانع نشمو منم موافقم سرمون توی کامنت و زندگی بقیه نباشه

عجب رویی داری تازه قول میدی مانع نشی؟واقعا فکر کردی کی هستی؟ عجباااا 

اولا کامنت اینجا که عمومیه ، دوما شما اول رو کامنتی که مخالف بودی ریپلای زدی 

عجب رویی داری تازه قول میدی مانع نشی؟واقعا فکر کردی کی هستی؟ عجباااا اولا کامنت اینجا که عمومیه ، دو ...

خداحافظ

آرامش داشته باشید 

من شما رو ریپلای نکردم که عصبی شدید

بیشتر ببینید