2777
2789
من دارم میمیرم از ترس😭😭😭میگه تو باید تا تهش باهام باشی حالا که اومدی 😭💔

توروخدا نترسی ازش ک بخای خودتو بدبخت کنی

دستمالیت میکنه و از آخرم با ی مشت تهمت و توهین میذاره میره ...

اگ میتونی سیمتو خاموش کن و بیخیالش شو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما میگی زوری بوده و فرار کردی نترس میخواد گولت بزنه این بار خودت بری اگر حرفشو گوش کنی همه چی بدتر میشه به یکی که بزرگ تره و میدونی پشتته ماجرارو بگو الان بگی خیلی بهتره تا اینکه بعدا بدتر بشه همه چی

چرا

همین ک با ی نفر ک دو روز شناختی قرار گزاشتی همین ک سریع قانع شدی باهاش بری سوار ماشین همین ک تو راه از ماشین خودتو پرت نکردی پایین یعنی خیلی بچه و ساده ای و داره ازت سواستفاده می‌کنه زندگیتو نابود نکن تهش میشی شبیه اون دختر بدبخت یاسوجی ک چند روز پیش خودکشی کرد

یکی از کاربرا درست میگه ، یکی از محارمت که مرد باشه و قابل اعتماد ، بگو . و ، دایی ... نری به غریبه بگی اونم بخواد سو استفاده کنه ولی خیالت راجت فقط بلاکش کن یا خطتو عوض کن یا یه مدت قطع کن بگو خرابه بعد هم کلا عوض کن

نرای ایرانی چقد حروم زاده شدن 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید