2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61060 بازدید | 957 پست
همینجا کاربرایی هستن که میگن ذات زن تبرج و ذات مرد نگاه کردنهبعد من نمیدونم اگه ذات مرد انقده سسته و ...

یه شعر جالبی هس میگه:

گفت چادرت را بپوش تا ایمانِ مَردی نلرزد...

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه اَرزَد؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضی وقتها  طرز تفکر خانواده و محیط زندگی زن مشابه مرد شکاک  و یا ... هست بخاطر همین این نوع زنها نمیتونه خودشون رها کنند و باید به زندگی  ادامه و بچه دار بشن

ولی زنهایی که خانواده حامی با طرز تفکر متفاوت دارند شانس رهایی را دارند 

یه شعر جالبی هس میگه:گفت چادرت را بپوش تا ایمانِ مَردی نلرزد...ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه اَرزَ ...

آخ گفتید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
شما بگین خودتون میتونید با مردی نزارع مانتویی باشی حتی فکر کن مانتو عبایی یا مانتو معمولی نزارع آرای ...

عزیزم جون خودتو و بچه تو بردار فقط فرارررر کن

من الان ۲۰ سالمه مادر من ۱۰ سال پیش جای شما بود به امید بهتر شدن موند الان پدرم همین افکارو راجع به من داره!

پارانوئید درمان نمیشه فقط با بالا رفتن سن وحشتناک تر میشه 

مثلا پدر من به گوشی،بیرون رفتن، تلفن حرف زدن،حتی حمام و دستشویی کار داره

اسی شوهرمن بهم شک نداره ولی نمیذاره چادر را کنار بذارم نمیذاره سرکار برم نمیذاره زیاد با اقایون فامی ...

برو خداروشکر کن 

ارایش و اکستنسن با چادر!!!!!

یعنی شوهرت خیلی پایه س

من با دوتا بچه چادرساده مبپوسم بدون هیچ ارایشی

ابروهام دوسانت عرض باید داسته باشه

حلقه م نباید یادم بره

لباس رنگی ممنوع

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
من شوهر ندارم اما بابام نمیزاره اب خوشم از گلوم پایین بره ،بچگی مانمو داداشم رفتن پیش خدا بعد اونم ب ...

عزیزم پدر من از دید بقیه بهترین و متشخص ترین مرد دنیاس!ولی میتونم بگم اگه یه روز قرار باشه بین پدرم و شمر یکی رو انتخاب کنم، بدون فکر میگم شمر

با مغز استخون درک میکنم چی میگی 

خواستم بگم به اعتیاد ربط نداره اینا بیمار روانین در هر لباس و جایگاه اجتماعی که میخوان باشن

منم ۱۰ ساله ازدواج کردم واسه‌ی دم در رفتن هم باید اجازه بگیرم🤐

مثل من

من که طبقه بالامادرسوهرم هستن

شوهرم میره سرکاربه امیداونا

من تواین شهرغریبم کسی رو‌ندارم

مادرشوهرم حتی حواسش هست من شماره اقوامشونداسته باشم ارتباط نگیرم باهاشون

حتی به بارمادرسوعرم اینا رفتن مشهد شوهرم زنگ زد خاله ش اومد پیش من و بچه ها

میکفت تنها نباشین

گفتم اقا نمیخوامانگار نگهبان استخدام کرد برامون

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید