2777
2789
عنوان

به عشق سابق شوهرم خیلی حسودیم میشه حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 39 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جدا شو ارزش نداره توی اون خونه بمونی . حرفاتو بهش بگو و جدا شو بگو توی کشور به این بزرگی یکی پیدا می ...

تو این خراب شده خیلیا مسمومن و ازین بدترهاش رو انجام میدن خیانت جنس..،،ی و از پول و مخارج زن میزنن و خرج یکی دیگه میکنن بهترین راه حل اینه به بهونه دوسم داشته باشه کسی جدا نشه رو خودش تمرکز کنه از همون امکانات الان استفادشو کنه خودش رو بالا بکشه رو خودش تمرکز کنه اگه سر عقل بیاد قدر زندگیشو میدونه و میفهمه زن هم میتونه گاهی وقتا بی محلی کنه و پا رو دل خودش بذاره برا خودش ارزش بذاره و به خودش اهمیت بده اگرم که نفهمید با کوله باری از دستاوردهای خودش میتونه راحت تر جداشه تو این جامعه گرگ 

دیگه خودت به چشم دیدی ،ظاهر زیبا ملاک نیست ،عشق یه رابطه بالاتر از ظاهرهاگه هنوز باهاشه،مدیونی اگه ت ...

چرا باید یه زن رسمی اونم با یه بچه میدان رو بخاطر یه زن بی همه چیز خالی کنه مگه زندگی مسخره بازیه و یا جامعه رو نمیبینی با یه دختر چطوری رفتار میکنن وای به حال اینکه بدونن یه زن از همسرش هم جدا شده هزارو یک سو استفاده ازش میشه و برای پیدا کردن شغل و یک لقمه نون آدمو مجبور به چه کارهایی نمیکنن تا بهت شغل بدن

واااای اسی منم همینجور به دوست دخترای قبلیش نه فقط به اون عشقش که نرسیدن اونوقت هنوز میره پروفایلش چ ...

شمام کاری کن هم برات خرج خوراک خوب کنه هم به لباست برسه هم بگو ماهانه حداقل یک گرم طلا میخوام و از طرفی پول آرایشگاه رفتن و به خودت رسیدن و هم ازش بگیر کاری کن نتونه ازین غلطا کنه به زن دیگه ای فک کنه

انشالله که عاقبت بخیر باشید هر ازدواج به اصطلاح با عشقی هم عاقبت خوب نصیبش نشده از طرفی اون خانوم قب ...

اره درسته ازدواج یعنی تعهد کسی ک با چشم باز انتخاب کرده بعد از انتخابش باید چشماشو ببنده 

من خداروشکر شوهرم خیلی پسرخوبیه ازش راضیم

شمام کاری کن هم برات خرج خوراک خوب کنه هم به لباست برسه هم بگو ماهانه حداقل یک گرم طلا میخوام و از ط ...

فعلا تو عقدیم اینجوری نیست پول مستقیم به کارتم بزنه ولی کلا اون دختره یه جوری نقطه مقابل منه تو پره صورتش خیلی پره من باشگاه میرم فیتنس کار میکنم صورتم کشیده تره تو لباس لاغرتر نشون میدم کلا سلیقه اش الان فهمیدم اونجوریه خودشم یکم تپله نمیشه اینو عوض کرد 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

اره درسته ازدواج یعنی تعهد کسی ک با چشم باز انتخاب کرده بعد از انتخابش باید چشماشو ببنده من خداروشکر ...

۵۰ درصد مسیر انتخابیه ۵۰ درصد دیگه هم تا چیزی توی سرنوشت آدم نباشه انسانی حتی تو مسیرش هم قرار نمیگیره چه برسه زندگیش انشالله همه خوش سرنوشت هم بشن

فعلا تو عقدیم اینجوری نیست پول مستقیم به کارتم بزنه ولی کلا اون دختره یه جوری نقطه مقابل منه تو پره ...

عزیزم این خاصیت مردهای خائنه که به زن حس کم بودن رو منتقل کنن که شما بیای خودت رو با اون مقایسه کنی و به خودت سخت بگیری بگی چون من اینطوری نیستم اون اون سلیقه ای رو دوست داره اگه نمیپسندیدت شک نکن تا پای عقد نمیرسیدید از طرفی با این حس کم بودنی که بهت میده داره اعتماد به نفست رو میگیره تا بیشتر تلاش کنی براش بگی تقصیر از منه من کم بودن من کم گذاشتم دو سر سود رو این روانیا میکنن 

این خائن ها براشون قیافه ملاک نیست همه نوع قیافه ای رو میپسندن شاید خدا بهت در باغ سبز رو نشون داده هنوز عقدی وارد زندگیش نشدی بشناسیش که بیشتر خودت رو درگیرش نکنی تا با بچه مجبور به تحمل خیلی از چیزای سخت‌تر و شرایط جدا نشدن نشی و چشمتو بازتر کنی برا انتخاب همسرت 

فک نکن شعاریه اما هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش بهم خوردن احساساتت و روح و روانت رو نداره ازدواج در صورتی لازمه بتونه به آرامش روح و روان و جسمت کمک کنه و بتونی  رشد کنی و عزت نفس و اعتماد به نفست رو بالاتر ببری درگیر این حواشی ظاهر و قیافه نشی برای خودت و ژنت احترام قائل باش چون تو که وفادار و خوب و با چهارچوبی اگه بچه ای به دنیا بیاری خیلی از تربیتش به دست تو اتفاق میفته و باید انرژی فوق العاده زیادی هم براش بذاری شاید بتونی ۶۰ درصد با رفتار و حرف زدن خودت بچتو تربیت کنی ولی حداقل ۴۰ درصد رفتار اون بچه بخاطر ژنیه که توی خونشه اگه کار اشتباهی کنه که به ضرر خودش و شما باشه و نمیتونی اونو هم تغییر بدی بنابر این چند برابر آرامش رو ازت میگیره حواست رو جمع کن وقتت و عمر و روح و روانت رو داری صرف کی میکنی پس فردا هم با بیماری مقاربتی مریضت نکنه