1-8
نتیجه آز + منتظرین نتیجه + بدون جواب زایمان موفق دوستای گلم کسایی که مشکل نامشخص یا شایر موارد رو دارن با رنگ آبی متمایز شده اند! اطلاعات مامانای پرتلاش میکرویی تاپیک قبلیمون: 1. شمیم جون (عضویت:1393/4/18): 37 ساله، 18 سال ازدواج، کل 18 سال رو درمان کردم، اقداماتی که انجام دادم ابتدا روشهای غیره تهاجمی برای بارداری بوده، یعنی استفاده از داروهای باروری که جواب ندادن، بعد 2 بار آی یو آی ناموفق، 4 بار میکرو، 3 بار پانکچر، 6 بار انتقال منفی، چندین بار عملهای باز مثل کاتر تخمدان و غیره انجام دادم. بعد از تخمک اهدایی استفاده کردم با 2 بار انتقال منفی. مورفولوژی نرمال همسرم 2% هست و جدیدا ضعیفتر شده. آخرین بسته فریزی باقی مونده. اضافه وزن دارم باید کمش کنم!
2. بهار: 29ساله، مشکل اسپرم همسرم. شروع سیکل میکرو در ابن سینا از بهمن ماه 93، آخرین ال دی 24 بهمن 93، شروع سینافکت، 14 اسفند 93 پانکچر، انتقال 2 جنین 3 روزه تحت بیهوشی 17 اسفند 93، بدون فریزی، روز آز 2 و 4 فروردین 94، نتیجه منفی.
3. مهدیه و مهدیار (عضویت:1392/4/17): 27ساله، 9 سال ازدواج، 5سال اقدام، مشکل اسپرم. زیر نظر دکتر
یونسی و محل درمان بیمارستان خاتم الانبیا، شهرستان سونوها رو انجام میدمرح سونوها و شرح خالمو میفرستم برام دارو تجویز میشه و فقط برای پانکچر و انتقال تهران میام، 26 فروردین 94 شروع اولین تزریق سینافکت، احتمالا انتقال 22 اردیبهشت 94 خواهد بود، 6 اردیبهشت 94 اولین سونو، با توجه به تزریق اشتباه سینافکت سیکل کنسل شد و به ماه بعد موکول شد. از دوم قاعدگی تزریق دو عدد (2 پودر و 1 آب) پیورگان عصرها، روز چهارم پیورگان 2 عدد زیر ناف، منوگون (1 پودر و 1 آب)، تجویز امگا 3، فولیک اسید، کلسیم و اُسویت کلویت (حاوی ویتامین دی و کلسیم). 4 خرداد 94 باید پریود میشد که تاخیر داره، شروع پریود 8 خرداد 94، 10 خرداد 94 روز سوم سیکل سمت راست 3 فولیکول با بزگترین سایز 9 میل، سمت چپ یک فولیکول 8 میل، همچنان دو پودر و یه آب منوگون ادامه. سونوی مجدد 3-4 عددسایز 8-9 سمت چپ، 8 عدد سایز 9 سمت راست، سونوی مجدد چهارشنبه 13 خرداد 94. 15 خرداد 94 روز 9 سیکل، سایز فولیا 13-14. 19 خرداد مراجعه مجدد 11 سیکل که تخمدان سمت راست 8 تا با سایز 15-16، 2 تا هم سایز17 طرف چپم، 10 تا سایز 15 و یکی سایز17، آندومترمم10/5، اشتباها در کنار سینافکت ستروتاید (مشابهش ارگالوتران رو استفاده کرد) استفاده کرده بود که اواخر ستروتایدش حذف شد، برای آزادسازی هاش سی جی با مارک کوریون (2پودر+1آب) تزریق شد. 21 خرداد 94 ساعت 10 صبح روز پانکچر. 12 تخمک، استرادیولم 2031، بعد از پانکچر روزی دو عدد تزریق پروژسترون تا 5 روز، 22 خرداد 94 مراجعه جهت بررسی ادامه سیکل انتقال یا به تعویق انداختنش، 23 خرداد 94 مراجعه به بیمارستان خاتم الانبیا و تعداد جنینها 8 عدد، 6 جنین گرید a و 2 جنین گرید b، احتمالا در صورت مساعد بودن آندومتر انتقال جنین 24 خرداد 94، به صلاحدید دکتر جنینها فریز و انتقال به بعد موکول شد. شروع سیکل از اواسط مرداد 94، 18 مرداد 94 روز اول پری، ضخامت آندومتر 3.18، شروع مصرف روزی 2 عدد استرادیول از 19 مرداد 94، 24 مرداد 94 روز 8 سیکل سونو شدم و ضخامت آندومتر 6.5 بود، دوام روزی 3 عدد استرادیول، مراجعه مجدد 27 مرداد 94، 11 سیکل ضخامت آندومتر 8.8، شروع تزریق 2 عدد آمپول پروژسترون و استرادیول از 29 مرداد 94، انتقال 3 جنین 1 شهریور 94 روز 16 سیکل، داروهای بعد انتقال (پردنیزولون 5 میل، آ اس آ، پروژسترون، استرادیول، هپارین (انوکساپارین)، هاش سی جی)، روز 12 شهریور 94 و 12 انتقال بی بیچک منفی، روز آز بتای اول 15 شهریور 94، 12 شهریور 94 بی بی چک منفی، متاسفانه 14 شهریور 94 آز بتا با بتای 2.9 منفی، 3 روز دیگه تکرار آز، بتای دوم 0.4، متاسفانه نتیجه منفی، 21 شهریور 94 ویزیت و با وجود قطع 5 روزه پروژسترون ضخامت دیواره رحمم خیلی بالا بود، دکتر آز مجدد برای 22 شهریور 94 دادهف قبل از از سوم 22 شهریور 94 شروع پری. روز 1-4-7 انتقال جنین هاش سی جی داشته، 13 انتقال بی بی چک منفی، یعنی اثر هاش سی جی گذشته بوده. 29 آبان 94 سونو، شروع ال دی از 2 آذر 94، 19 سیکل خراش، قراره این سری جنینا بلاستوسیت بشن، مکملهایی که دارم استفاده میکنم اپتی وومن برای اولین باره، تغییر رنگ ادار، میخواستم بدونم از اپتی وومنه یا نه، در حال مصرف کلسیم دی روزانه، در حال مصرف ال دی، 19 پری شروع سینافکتها، موعد پری حدودا 24 آذر 94، 16 آذر 94 خراش آندومتر داده شد، اولین سینافکتمم از 16 آذر 94 شروع شد. بعد از خراش تا 2-3 روز لک بینی بعدشم ترشحات قهواه ای. منتظر پری برای شروع سیکل. 29 آذر 94 روز 4 پری ویزیت و سونو، ضخامت آندو 3.7، شروع استرادیول (روزی 3 عدد) از 30 آذر 94، سونوی مجدد 7 دی 94، ضحامت آندو 7.2، مارک استرادیول مدا، روز 11 پری ضخامت 7.3، استرادیول از 7 در 94 بیشتر شد و 4 تا شد، شروع پروژسترونا روزی 1 عدد از 9 دی 94، انتقال جنین بلاستوسیت 13 دی 94، داروهای بعد انتقال پی دکسان و پردنیزولون، روز 12 انتقال 24 دی 94 بی بی چک منفی، 26 دی 94 آز بتا، متاسفانه نتیجه منفی. احتمالا شروع سیکل خرداد 95، به دنبال انجام آزهای تکمیلی.
4. di@na: دو بار پانکچر و دو بار انتقال منفی، آخرین انتقال دی ۹۳، نتیجه منفی. داروهای پانکچر بوسرلین، گونال پن، 17 تخمک، 5 جنین داشتم، هایپر شدم. 20 فروردین 94 نتیجه آز ویتامین دی، 3.7، آز ایمنی و انعقادی بدون مشکل، مشکل اسپرم، مرکز درمان رویان، 17 اردیبهشت 94 وارد سیکل شد و تنها دارو استرادیول، از 24 تخمک 3 جنین، انتقال 3 جنین 2 خرداد 94 روز 20 پری، روز آز 18 خرداد 94، شکر خدا نتیجه آز بتا با بتای 341 +، بتای دوم 481، 24 خرداد 94 مراجعه برای سونوی واژینال برای بررسی شرایط، احتمال خارج رحمی، شکر خدا خارج رحمی نبود، یک ساک حاملگی 4 میلی متر رؤیت شد، سن ساک 4 هفته، مدت انتقال جنین 5 هفته، متاسفانه 8 تیر سونو شدم و رشد متوقف شده بود، قرار شد داروهارو قطع کنم تا به خونریزی بیفتم و سقط بشه. 14 خرداد خونریزیم بدون درد شروع شد. آز کاریوتایپ داده شده، خودم سالم ولی همسرم مشکل داره ولی چون تعداد جنینام کمن پی جی دی رو توصیه نمیکنن. این سری اگه وارد سیکل بشم سومین باری میشه که پانکچر می کنم، همسرم اسپرم نداره و از اسپرم فریزیش استفاده میشه.
5. رویا:31 ساله، 2 سال اقدام. اولین انتقال فرش خرداد 93، منفی. دومین انتقال فریزی شهریور 93، منفی. در حال حاضر وارد سیکل بهمن 93.
6. parvaz (عضویت:1393/8/17): 38 ساله، 2 سال اقدام. اولین آی وی اف شهریور 93، منفی. انتقال دوم فریزی 3 بهمن 93، نتیجه منفی. از این به بعد زیر نظر
رزاقی، به دلیل فیبروم هیسترو خواهد شد، احتمالا شروع مجدد اردیبهشت 94، شروع مجدد میکرو و داروهای آن از 17 فروردین 94، 4 مریونال و 4 فوستیمون، بعد از 5 روز تزریق 5-6 فولیکول 10، 3 اردیبهشت 94 پانکچر، 15 تخمک، 4 جنین، 7 اردیبهشت 94 انتقال جنین، به دلیل دردهاش دکترش ترجیح دادن یه ماه انتقالش به تاخیر بیفته و جنیناش فریز شدن. سیکل انتقال بعدی سیکل نچرال، احتمالا اواخر خرداد 94 انتقال جنین خواهد داشت، استرادیول پایین و 5، به خاطر پایین بودن ضخامت آندومتر سیکل انتقال کنسل شد. شروع سیکل انتقال فریزی با روزی 2 استرادیول و بعدا 3 استرادیول. شروع مجدد سیکل انتقال و انتقال با ضخامت آندمتر 7 میلی متر توسط دکتر رزاقی، انتقال 2 یا 3 جنین بلاستوسیت 28 خرداد 94، داروهای بعد انتقال دو عدد آمپول پروژسترون و یک شیاف سیکلوژست، 6 عدد استرادیول (شروع از 2 عدد بعد 3 و 5 و نهایتا 6 عدد)، به دلیل بالا بودن هورمون روزانه پیاده روی برای جلوگیری از لخته شدن خون در پاها انجام میدم، به خاطر درد تخمدان چپم دکتر یه شیاف به پروژسترونام اضافه کرد، صبحها دو آمپول پروژسترون و یک شیاف، شبا یه شیاف، روز آز 11 یا 12 تیر 94، شکر خدا نتیجه آز بتا + با بتای 3100، شروع لک بینی از 13 تیر، روزانه یک شیاف و یه آمپول هفته ای یکی اضافه کرد، به دلیل به خونریزی افتادن آمپولای پروژسترون 4 تا شدن، شیافام سه تا شدن، مراجعه برای سونو 29 تیر 94، شکر خدا ساک و ضربان دیده شد، سونوی مجدد دو هفته بعد،
7. مری: 30 ساله، 8 سال ازدواج، سال 88 متوجه مشکل ناباروری، همسرم مشکل کمی اسپرم و کم تحرکی. بهمن 90 رویان، اولین آی یو آی تابستان 91، نتیجه منفی. آذر 91 پانکچر، انتقال به دلیل کیست آندومتریوز موکول به بهمن 91، نتیجه منفی. اقدام مجدد در اردیبهشت 92، نتیجه منفی. پیگیری مجدد، ابن سینا، خرداد 93، 2 بار میکرو منفی. درمان کیست و عمل لاپراسکوپی توسط دکتر خزعلی در شهریور 93، انجام کارهای میکرو در آذر و دی 93، انتقال جنین ساعت 10:30 و 30 دی 93، روز آز 14 بهمن 93، نتیجه منفی.
8. مامی الینا: صاحب یک دختر 10 ساله، 4 سال اقدام برای فرزند دوم، عدم آزاد سازی تخمک حتی با هاش سی جی، آی یو آی منفی. دی 93 میکرو، بیمارستان صارم، زیر نظر خانم دکتر
اکبریان، 8 تخمک، 4 جنین، همه رو انتقال دادن، نتیجه +، 25 بهمن 93 سونوی قلب و ساک
9. راضی (عضویت:1393/10/23): 28 ساله، 2.5 سال اقدام، مشکل اسپرم. تیر ماه 93 انتقال فرش، نتیجه منفی. الانم تو سیکل واسه انتقال فریز، احتمالا 28 بهمن 93 انتقال جنین، یکشنبه 3 اسفند 93 انتقال، (تقریبا 17 اسفند 93 روز آز)، نتیجه منفی.
10. شیدا (عضویت:1392/7/22): 32 ساله، 4 سال متاهل، مشکلم بی کیفتی تخمک، مشکل همسرم کم تحرکی. در سال 92 سه بار آی یو آی، نتیجه منفی، 1 میکرو منفی 7 تخمک 2 جنین، 1 میکرو کنسل در سال 93 بخاطر تشکیل نشدن جنین در رویان، 5 تخمک بدون جنین. شروع درمان و تشکیل پرونده در ابن سینا، در انتظار جواب آزمایشات برای شروع درمان، 26 فروردین 94 شروع سیکل درمانی جدید در ابن سینا، سیکل کوتاه، شروع ال دی و آسپرین، 26 فروردین 94 روز سوم سیکل و مراجعه به ابن سینا، 16 اردیبهشت 94 آخرین ال دی، بعد پریود شروع سیکل، آخرین ال دی 17 اردیبهشت 94 و منتظر پری، 21 اردیبهشت 94 روز اول پری، 22 اردیبهشت 94 مراجعه به ابن سینا برای اولین سونوی سیکل و شروع سینافکت، 10 تا مریونال و 10 تا گونال اف و 1 سیافکت و کپسول آزیترودر بهم داد و قرار شد 28 اردیبهشت 94 دوباره واسه سونو برم، 31 اردیبهشت یازده سیکل پانکچر، 4-5 تا فولیکول داشتم، 5 تا تخمک گرفتن، 4 جنین تشکیل شد، 3 خرداد ساعت 2.5 بعد از ظهر برم واسه انتقال، 3 خرداد 94 چهاردهم سیکل انتقال هر 4 جنین، انتقال با دکتر ذوالقدر انجام شد. داروهای بعد انتقال آمپول پروژسترون، فولیک اسید5، تیروکسین، روز آز 17 و 19 خرداد 94، 14 خرداد 94 روز 10 انتقال بی بی چک مثبت شد، روزهای 11 و 12 هم بی بی چک + شد، 15 خرداد 94 روز 12 انتقال آز بتا با بتای 711 مثبت، بتای دوم 2400، 31 خرداد 94 سونو دردونه هاش دو تان، شکر خدا هر دو قلبشون (در هفته 6) تشکیل شده بود، سومی قلب نداشت، ضربان قلبشون یکی دو تا با هم فاصله داشت، ساک سوم بدون جنین، سونوی مجدد هفته 8 روز 15 تیر 94 خواهد بود، شکر خدا همه چی اوکی، سن بارداری 8 هفته و 3 روز، 12 مرداد 94 وقت سونوی ان تی، شکر خدا همه چی خوب بود و احتمالا یکی پسمل و اون یکی دخمله، ضربان پسرم 157 و دخترم 146، جنین سوم جذب شده بود، ادامه 10 آمپول باقی مانده تا آخر این هفته روزی یکی بعد هفته بعد یک در میان، بعد از این دو هفته هفته ای یک آمپول پرولوتون برای جلوگیری از زایمان زودرس تا هفته 34، سه هفته دیگه مراجعه جهت اندازه گیری طول سیروکس، شکر خدا جواب آز غربالگری هم خوب بود، دو قلوهاش یکی پرنس و اون یکی پرنسس هستش، هفته بعد اندازه طول سیروکس مشخص خواهد شد، شکر خدا هفته 15 طول سیروکس 37 و همه چی خوب بود و نیازی به سرکلاژ نبود، همچنان تهوع، درد معده، سنگینی معده، برگشت غذا، شکر خدا غربالگری سه ماهه دوم همه به خوبی طی شد، من کلیه کارا و سونوهام رو ابن سینا انجام دادم و احتمالا زایمانمم با یکی از دکترای اینجا خانوم دکتر معترف انجام خواهم داد، برای زایمان بیمارستان پارسیان توسط دکتر معترف رو انتخاب کرده ام، تا 7 ماهگی سر کار هم رفتم، بعد استعلاجی، نیمه اول آذر تزریق آمپول بتامتازون، هفته 29 بارداری تزریق آمپول ریه، زمان زایمان 6 بهمن 94 هفته 37 بارداری، شکر خدا 26 دی 94 در 36 هفتگی نی نیام به دنیا اومدن، وزنشون 2950 و 2700 بود،
11. لوسی: 30 ساله، 2 بهمن 93 انتقال دو جنین، بدون فریزی، نتیجه منفی.
12. مهتاب باران (عضویت:1392/2/28): اسمم افسانه، 26 ساله، 8 سال ازدواج، 7 سال اقدام، 2 بار آی یو آی ناموفق، یکبار لاپراسکوپی کردم. 17 سالگی ازدواج، ماههای اول اقدام بدون نتیجه، مراجعه به مرکز ناباروی پیامبران، بعد از کلی آزمایش و عکس رنگی گفتن آی یو ای، به خاطر هزینه بالا (1 میلیون 7-8 سال پیش) خروج از مرکز، انجام آی یو ای در مرکز نیمه دولتی، 3 آی یو ای منفی، بعد لاپراسکوپی، بعد میکرو و 7 مهر 93 پانکچر، 11 مهر 93 انتقال جنین 5 روزه، نتیجه انتقال منفی، بعد هیستروسکوپی، مجددا انتقال منفی، بعد 10 سیکل کنسل شده به خاطر عدم رشد آندومتر، 27 مهر 93 با وجود 7 جنین فریزی مراجعه به رویش، مجددا آزمایش و ...، تشخیص دیابت بالا و تیروئید کم کار، چند ماه زیر نظر دکتر غدد تا مجوز پانکچر داده شد، هایپر شدم. بعد از دومین میکرو منفی وقفه در درمان، محل درمان رویش وابسته به رویان، شهریور 93 مجددا پانکچر، موفق به انتقال جنین نشدم، متاسفانه آندومترم رشد نمیکرد، تجویز قرص سیلدنافیل نصف صبح نصف شب، هر شب 2 اپلیکاتور پماد اکویین قبل خواب، شکر خدا به خاطر تاثیر سیلدنافیل (خارجی گرفتم) برای افزایش خونرسانی به رحم و پماد اکویین آندومترم رشد کرد، بالاخره 19 آذر 94 سه جنین 5 روزه انتقال داده شد، روز دوم انتقال لک بینی داشتم که قطع شد، 28 آذر 94 روز 10 انتقال بی بی چک منفی، 1 دی 94 روز 13 انتقال بی بی چک منفی، 15 انتقال 4 دی 94 بی بی منفی، روز آز بتای اول 5 دی 94، شکر خدا با بتای 17 روز 16 انتقال +، شکر خدا بتا دو برابر شد، بتا به 32 رسید، متاسفانه 13 دی 94 آز بتای مجدد و بتا پایین اومده بود، بتا به 21 رسیده بود، 14 دی 94 آز مجدد قراره بدم، متاسفانه پریود شد، دو روز بعد قطع داروها دفع یه تکه 7-8 سانتی با درد و تب و لرز. قصد ادامه درمان زیر نظر دکتر
طرازی، 24 دی 94 مراجعه به رویان برای تلاش برای انجام آزهای تکمیلی ایمنی و انعقادی و ...، آزمایشهای ایمنی و انعقادی تدسط رویان ندشته شد، با توجه به جنین فریزی ازهای ژنتیک رو ننوشتن، در ضمن هیستروسکوپی هم تجویز شد. 26 دی 94 انجام آزهای ایمنی و انعقادی در آزمایشگاه نیلوفر، جواب 5 بهمن 94 آماده میشه، جواب آز جهشهای ژنی هموزیگوت (نوعش رو اشاره نکرده، دو الل نرمال یا آنرمال)، inr کمی پایین، بقیه موارد نرمال بودن.
14. آرمینه: 34 ساله، 2 بار به دلیل تخمک پوچ کنسل، تخمک اهدایی آخرین انتخاب.
15. ارتمیس7: 30 ساله، همسرم سالم، خودم آندومتریوز هستم. آذر 93 انتقال دو جنین، نتیجه منفی، 3 جنین برای انتقال بعدی، انتقال بعد از عید 94. سابقه دو انتقال منفی، چند ماه دیگه ورود مجدد به سیکل، ساکن بوشهر برای درمان شیراز زیر نظر
رستمی.
16. کامین: 30 ساله،
17. الی (عضویت:1393/7/26): 29 ساله، 1 سال و 9 ماه اقدام، مرکز درمان تبریز، کلینیک میلاد، زیر نظر دکتر
فرزدی، هر دو خدا رو شکر سالم، یه بار سقط، بعد شروع درمان. 2 بار آی یو آی منفی، پیشنهاد میکرو به همسر، احتمالا بعد از عید 94 شروع سیکل میکرو، 17 اردیبهشت 94 روز 25 سیکل و انتقال جنین، (احتمالا روز آز 2 خرداد 94)، منتظر نتیجه +++،
18. golsa20 (عضویت:1391/11/30): 29 ساله، مشکل چسبندگی مادرزادی واژن و سیروکس، کوچکی سیروکس (قادر به دفع خون نمیباشد)، 2 بار جراحی باز، دارای یک لوله ناقص شده، تنبلی تخمدان، محل درمان تبریز، زیر نظر خانم دکتر
قطره سامانی، پیشنهاد میکرو. 5 خرداد 94 ساعت 8:30 برای شروع مجدد میکرو با دکتر
شیرین قاضی زاده نوبت داره. بعد ویزیت به علت کوچک بودن بیش از حد سیروکس و عدم خروج خون قرار شد دوباره جراحی بشه. به
اشرف معینی معرفی شد. ایشونم به دکتر عسگری بیمارستان آرش معرفی کردن. 19 خرداد توسط دکتر عسگری ویزیت شدن و بهش گفته شده که رحمش قابل درمان نیست و باید از رحم اجاره ای استفاده کنه! دعا کنین که گلسا جونم بتونه درمان بشه و طعم نه ماه انتظار رو بچشه! شکر خدا گلسا جون قراره وارد سیکل بشه. 14 شهریور 94 وارد سیکل میکرو شد، شروع داروهای اصلی (روزی 2 گونال)، 26 شهریور 94 روز پانکچر، شکر خدا 14 تخمک، 9 جنین، شنبه 28 شهریور 94 ویزیت برای تایید ساروگیت (رحم اجاره ای)، هایپر. دیواره رحم اجاره ای مناسب نبود، موکول شدن انتقال به ماه بعد، ساروگیت با اینکه 6 ماهه فرزندش رو از شیر گرفته اما هنوز از سینش شیر میاد، نگران بالا بودن پرولاکتین. 2 بسته جنین 3 تایی سر هم 6 جنین ذوب و 4 جنین آماده برای انتقال، 2 آذر 94 انتقال 4 جنین به رحم اجاره ای، 5 آذر 94 روز 4 انتقال بی بی چک پررنگ و +، 6 آذر 94 روز 5 انتقال بی بی چک + و کم رنگتر، آمپول هاش سی جی بعد انتقالم نداشت، با توجه به اینکه رحم اجاره ای هست هاش سی جی پانکچر رو هم نداشته، روز آز بتای اول 16 آذر 94، قراره 1 روز زودتر آز بده، متاسفانه منفی. 26 دی 94 مراجعه همراه ساروگیت برای شروع سیکل انتقال جدیدّ 8 بهمن 94 انتقال جنین برای بار دوم برای ساروگیتم، متاسفانه داروها و آمپولای قبل انقالش رو مرتب استفاده نکرده مجبور به کنسل شدم.
19. شکلات عسلی (عضویت:1392/2/9): 26 ساله، 18 ماه اقدام، مشکل کم تحرکی و تعداد اسپرم شوشو، 1 بار آی یو آی منفی، خودم مشکلی ندارم، عکس رنگی سالم. زیر نظر دکتر پروفسور
پارسا نژاد، محل درمان شیراز، آمادگی برای اقدام به آی وی اف، 5 اردیبهشت 94 بی بی دو خط، ایشالله نتیجه آزشم مثبت میشه، خدا رو شکر با بتای 32 در 5 اردیبهشت 94 شوکول جونم طبیعی مامان شد، نتیجه +، متاسفانه بتا پایین اومد. کمبود ویتامین دی، همسرم با زالو درمانی شرایطش بهتر شده، 22 اردیبهشت 94 فولی 24، تزریق هاش سی جی 22 اردیبهشت 94، اقدام طبیعی، ماه بعد آی یو آی، اوضاع اسپرم همسرم تو فصلای گرم خراب میشه، الان تو فصل بهار تحرک آ و ب هر دو شدن 15%. شکر خدا شرایط اسپرم همسرم نرمال شده، 2 شهریور 94 ویزیت، برای همسرم آز مجدد اسپرم، مراجعه مجدد 6 مهر 94. شکر خدا جواب آز اسپرم نرمال، برای آی یو آی 18 فوستیمون (روزانه 3 عدد زیر جلدی از روز دوم پری) و 6 منوتروپین (روزانه 2 عدد عضلانی از روز دوم پری)، تو ای یو آی قبلی با 9 سینال اف و 15 لتروزول فقط 1 فولیکول داشتم، احتمالا آذر 94 آی یو آی رو انجام خواهم داد. شروع سیکل آی یو آی، شروع داروهای تحریک از روز 2 تا 7 پری با روزی 3 فوستیمون و 1 منوپور، روز 8-9 سیکل وهم 2 عدد هاش ام جی، روز 10 سیکل واریوپیتیل، روز 11 سیکل آی یو آی، 2 آذر 94 مجددا آی یو آی، 6 انتقال لک بینی در حد لک قهوه ای سفید، بعد 5 آذر 94 خونریزی خفیف قرمز تیره، 7 آذر 94 بند اومدن لک و خونریزی، متاسفانه 3 روز بعد انتقال پریود شدم. ماه بعد سونو، تخمکم کیست شده بود، تخمدان چپم کیست زده بود، الان بهتره، اقدام طبیعی تا عید 95، ایشالله معجزه خدا شامل حالش میشه.
20. صدف: 31 ساله، 4 بار انتقال ناموفق، 5 امین بار انتقال، 2 بهمن 93، منتظر نتیجه +++،
21. samane (عضویت:1392/8/26): 29 ساله، خوشبختانه نتیجه بیوپسی بدخیم نبود، احتیاج به جراحی ندارد، شروع مجدد میکرو!
22. باران: 23 ساله، خودم بدون مشکل، مشکل موروثی ...، محل درمان مرکز ناباروری بیمارستان الزهرا تبریز. اولین میکرو 10 جنین، الان تو سیکل انتقال فریز، 4 اسفند 93 انتقال 3 جنین، 19 اسفند 93 آز، نتیجه منفی. شروع دوباره سیکل انتقال جنین از تیر ماه 94.
23. زری جان: 29 ساله، 2 سال پیش طبیعی باردار شدم، هفته 6 سقط، بعد از اون دیگه باردار نشدم، تشکیل پرونده اردیبهشت 93، محل درمان ابن سینا، مشکل از همسرم، کم تحرکی اسپرم، تجویز میکرو. میکروی اول 4 جنین و بدون فریزی، خرداد 93 انتقال 4 جنین، نتیجه منفی. میکروی دوم 5 جنین و بدون فریزی، 25 دی 93 انتقال 5 جنین فرش، نتیجه +، 6 بهمن 93 روز آز، 26 بهمن 93 وقت سونو قلب، 3 قلو باردار
24. انتظار (عضویت:1393/4/30): 38 ساله، 7 سال ازدواج، مشکل من ذخیره پایین تخمدان، تنبلی تخمدان، همسر تحرک کم، سابقه آندومتریوز خفیف و درمان با لاپراهیستروسکوپی سال 92 توسط دکتر کشاف که خراش هم دادن. 1 میکرو ناموفق زیر نظر
دکتر آل یاسین، 2 بار میکرو ناموفق، زیر نظر دکتر
کشاف. سیکل مجدد سیکل کوتاه، 13 سیکل انتقال جنین انجام شد، چهارشنه 2 اردیبهشت 94 انتقال جنین 2 روزه به روش آی وی اف و میکرو زیفت، توسط دکتر
کشاف، 4 عددآمپول هاش سی جی و آمپول لوپوناکس (نوعی انوکسوپارین سدیم و مشابه هپارین و سلکسان مانع لخته شدنه) بعد انتقال، پروژسترون به صورت قرص خوراکی، قرص آسپرین، پردنیزولون (2 هفته قبل انتقال هر 12 ساعتی یکی شروع شد) و فولیک اسید قبل انتقال، 20 اردیبهشت 94 روز آز، 18 اردیبهشت 94 بی بی منفی، نتیجه آز روز 20 اردیبهشت 94 منفی. 25 اردیبهشت 94 روز اول پری، مراجعه جهت آزهای تکمیلی و شروع مجدد سیکل، نتیجه سی دی مارکرا (سی دی ٥٦+١٦ من ٣.٠٦و سی دی ١٦ من ١٠.٩١و سی دی ٥٦ م ٦.٣٠). ویتامین دی 10. 10 خرداد مراجعه به صارم و ویزیت با دکتر علیرضایی متخصص طب سنتی. آزمایش و مشاوره ژنتیک نوشت، 17 خرداد 94 نوبت دارم، آز ویتامین دی هم نوشت، آز اسپرم برای شوشو نوشت، نرمالش 8% هست، طبع بدنم هم بلغم هم سودا شده. آز کاریوتایب رو تاریخ 21 خرداد 94 به همراه پدر و مادرم دادم، برای بررسی اینکه نگرفتن جنین ارثی نبوده، در ضمن جواب یکی از آزها به خاطر اینکه آلمان انجام میشه 2 ماه طول خواهد کشید. در حال حاضر در حال مصرف روزانه ویتامین ب6 و هفتگی آمپول ب12 واسه مشکل انعقادی، ویتامین prenatal هم با فولیک أسید به اضافه چند تا داروی گیاهی بابونه، تخم کتان و عسل با تخم لقاح واسه تقویت رحم. مراجعه به طب سنتی، توصیه برای تعویق دو ماهه انتقال به خاطر رحم سرد بودن، طبعم سوداست. نسخه طب سنتی {اولا یه روز در میون بادکش، داروهام قبل شام (بارهنگ 1 قاشق مرباخوری+عرق نعناع 1 استکان+آب 1 استکان ٢٠دقیقه جوشانده شود سرد که شد+نصف استکان گلاب+عسل)، هر شب (٧عدد انجیر، عرق بهارنارنج 1 لیوان+فرشخیک 1 قاشق مرباخوری+عسل، عرق گل سنجد 1 لیوان+عسل، دوسین 1 قاشق مرباخوری)، هر صبح (٧ عدد زیتون، ١٤ عدد بادام درختی دوسین 1 قاشق مرباخوری)، 40 روز سوره یاسین، هر عصر (بذر رازیانه دو قاشق غذاخوری+بذر هویج 1 قاشق غذاخوری دمکرده+عسل، افشره لاریگل ١٨ قطره، هفت بذر دو قاشق غذاخوری دمکرده+عسل)، هر روز (شربت سینا روزی دو قاشق غذاخوری در آب هویج)}. تجویز آز dfi، هنوز انجام نداده، انجام آز، با وجود رنج نرمال مورفولوژی اسپرم میزان شکست 42% (رنج نرمال زیر 15%) بود، علت اصلی شکستام میتونه همین باشه، فعلا 3 ماه دارو داده، ولمن، بعد دوباره باید از مجدد بده، با توجه به شرایط نیاز به شروع مجدد سیکل و صرف نظر کردن از جنینای فریزی، در حال مصرف قرص ال دی 26 شهریور 94 شروع لک و خونریزی رنگ روشن. شروع سیکل انتقال آخرین جنینای فریز 6 آبان 94، تجدید آزمایشهای سی دی مارکرا، 7 آبان 94 انجام آز مجدد سی دی مارکرا، احتمالا اواسط آبان انتقال آخرین بسته جنین فریزی. شروع داروهای انتقال جنین فریزی از 6 آبان 94، 13 آبان روز 8 مصرف داروها لک بینی، احتمالا از از نازکی آندومتر، 16 آبان 94 ویزیت و سونو. هنوز لک بینی ادامه داره، روزی 3 عدد اکویین 1.25، 16 آبان 94 روز 11 سیکل سونو، ضخامت آندو 4، ادامه داروها و ویزیت مجدد 20 آبان 94، 23 آبان 94 ویزیت مجدد، لک بینی قطع، استروژن 4 تا شد، قرص کابوگلین، کرم اکویین بصورت واژینال، داکسی سایکلین هم اضافه کرد تا برای سومین بار سونو بشم، ضخامت اندومتر 5 بود. آنتی ترومبولین 10 واحد بالاتر از ماکزیمم، هپارین و آسپرین خواهم داشت، آز مجدد آنتی ترومبولین، 27 آبان 94 جواب آز مشخص خواهد شد. 1 اذر 94 روز میکرو زیفت و انتقال جنین، روز آز بتای اول 18 آذر 94، متاسفانه نتیجه منفی. شروع سیکل مجدد با
طرازی، ویزیت با طرازی بهمن 94، همسرم به خاطر آز دی اف آی 3 ماه داروی ولمن استفاده کرد، مجددا آز داد، 15 دی 94 نتیجه آز دی اف آی 40%، 14 بهمن 94 نهایتا ویزیت با طرازی، نظرش این بود که سرم رو حتما دارم، تجویز ویتامین دی و کلسیکر و کیوتن، جنتی هم به همسرم کلی مکمل به همراه 5 عدد آمپول فوستیمون داد، عارفی نظرش این بود یه آمپولی هم باید علاوه بر سرم آی وی آی جی قبل انتقال داشته باشم، آز دی اف آی صارم با هزینه 600 هزار تومن و جوابش 20 روز زمان برد و 40% و نتیجه آزمایشگاه عرفان با هزینه 330 هزار تومن و یک روزه جواب حاضر شد و 10%، اختلاف خیلی زیاده و برام سواله. هیدروکورتیزون، خانواده کورتیزون، لوکوکورتیکوئیدها مانند کورتیزول نقشهای مختلفی از جمله کاهش التهاب، تخفیف واکنشهای ایمنی، تاثیر بر متابولیسم افزایش قند خون در بدن دارند.
25. خورشید92 (عضویت:1392/6/12): 35 ساله، تحرک کم اسپرم همسر، پرکاری داشتم، ید درمانی کردم، الان کم کاری که نرمال شده، عکس رنگی سالم. اولین آی یو آی مرداد 92، اولین میکرو دی ماه 92، بیمارستان عرفان، 10 تخمک، 9 جنین، تا مرحله فریز 6 تا جنین باقی موند، 3 تا 3 روزه انتقال دادن، نتیجه منفی. دومین آی یو آی اردیبهشت 93، 4 ماه تمام از خرداد تا آخر شهریور 93 هفته ای 3 جلسه طب سوزنی، مهر ماه 93 انتقال فریز، انتقال 3 جنین 3 روزه، نتیجه منفی. در حال حاضر شروع درمان در ابن سینا، 2 اسفند 93 مراجعه بار اول به مطب خانوم دکتر
طرازی برای شروع درمان با میکرو، مشکل ایمنی و سه فاکتور از فاکتورهای سی دی مارکرها، سی دی 16 معادل 17.8، سی دی 19برابر 35.2، سی دی 56 معادل 18 شد، فعلا تا 1.5 ماه درمان دارویی، تجویز آسپرین، ب6، کلسیم، هفته ای یک آمپول ب 12 به مدت 2 ماه، 27 فروردین 94 سونوی سوم پری، شروع سیکل با ال دی و سیکل بدون سینافکت، شروع دو عدد پرودنیزولون با غذا برای ایمنی توام با ال دی، آز آپکا برای تشخیص نیاز به سرم آی وی آی جی، 23 اردیبهشت 94 ویزیت با طرازی، 20 عدد مریونال، بدون سینافکت، 6 عدد آزیترومایسن، سونوی مجدد 29 اردیبهشت 94، داروهای سری قبل رو هم پرسید (دفعه قبل 27 گونال و 4 تا سترتایید، نتیجه 11 تخمک کامل)، 29 اردیبهشت 8 پری سونوی مجدد، از روز سوم آسپرین رو قطع کرد و تا 8 پری پردنیزولون رو آروم آروم کم و نهایتا قطع کرد، ضخامت آندوم 7 بود، اندازه فولیا 12-13 در هر دو طرف، 16 تا مریونال 4 پودر و 2 آب و 12 تا گونال 3 پودر و 2 آب، 4 تام ستروتاید با مولتی ویتامین روزی 1 عدد و شنبه 2 خرداد 94 دوباره باید برم سونو، احتمالا پانکچرم بیفته برای دوشنبه که گفت خودش هست، احتمالا جنین 5 روزه انتقال بده. 2 خرداد ویزیت مجدد، خدارو شکر فولیا خوب بودن، برای دوشنبه 4 خرداد 94 ساعت 4 بعد از ظهر وقت پانکچر داد و چون روز حضورش تو ابن سیناست خودش پانکچر خواهد کرد. احتمالا اگه جنینا خوب رشد کنن 5 روزه انتقال خواهد داد و این مساله رو تو پرونده قید کرد. کل سونوها روزهای 2-8-12 سکل انجام شد و پانکچر 14 سیکل انجام شد، برای احتمال هایپر شدن یه قرص تا روز انتقال بهم داد. شکر خدا 4 خرداد پانکچر شد و 18 تخمک گرفتن. به خاطر هایپر شدن دارو گرفته و شنبه 9 خرداد انتقال 3 جنین گرید آ 5 روزه. بعد انتقال به شدت هایپر شد و مجبور شدن 2.5 لیتر آب تخلیه کنن، روز آز 23 خرداد 94، بتای 2.1 و نتیجه منفی. جدیدا جواب آز تیروئید 11.93، دکتر غدد گفت احتمالا از عوارض آی وی آی جی باشه، دز داروهامو زیاد کرد تا پایین بیاد. آخرین تی پی او که ابن سینا داشتم 80 و خورده ای بود. 24 مرداد 94 شروع سیکل انتقال جنین فریزی با ال دی، حذف ویتامین ب6 و 12، به جاش مولتی دیلی و فولیک اسید، قرص پردنیزولون و آسپرینم گفت فعلا نخورم، برای 19 پری بعد از 17 ال دی، یعنی 9 شهریور 94 وقت هیسترو تشخیصی و خراش دادن، مشاوره بیهوشی دو روز قبل عمل، در ضمن گفت برم از جنینشناس تاییدیه بگیرم، سوم پری توسط رویا پادمهر هم ویزیت شدم و معلوم شد مشکل خاصی ندارم فقط برای احتیاط برام یه سونوی داپلر نوشتکه هنوز براش وقت نگرفتم. 9 شهریور عمل هیسترو و خراش، بدون مشکل، قراره این دفعه با توجه به این که 5مین انتقاله هچینگ جنین هم انجام بشه، داروهای این ماه (پردنیزلون روزی 2 عدد، کلسیکر 1 عدد، اسید فولیک 1 عدد، آزیتروماسین هر 24 ساعت، به آمپول دیفرلین تو سیکلم نیازی نیست، مراجعه بعدی روز 2-3 پری، 18 شهریور 94 روز دوم پری، ویزیت، استرادیول از 2 عدد شروع تا 4 عدد برسد، پردنیزولون کاهش و نهایتا قطع، سینافکت روز 3 پری 30 واحد بعد 2 روز 10 واحد، جنینا لیزرهچینگ، تزریق آمپول gcsf ، ویزیت مجدد 28 شهریور مصادف با 11 پری، ضخامت آندو 9 میل، تجویز دو قرص سیلدنافیل به عنوان شیاف واژینال قبل خواب، با توجه به جواب ندادن سرم آی وی آی جی این سری آمپول زیر جلدی فیلگراستیم تجویز شد، 30 شهریور 94 انتقال جنین، بی بی روز 11 مثبت، بی بی روز 12 مهر 94 منفی، روز آز بتای اول 13 مهر 94، متاسفانه نتیجه منفی. 1 ماه بعد منفی 28 مهر 94 ویزیت با طرازی تو ابن سینا، آذر احتمالا انتقال آخرین بسته فریزی، شروه ال دی برای 5 سیکل آبان ماه، 15 ال دی مراجعه برای سونو، آخرین ال دی 1 سوم دیفیرلین، ویزیت مجدد روز 2-3 پری بعدی. 23 آذر 94 شروع پری، ویزیت و سونوی روز 3 پری 25 آذر 94، برای انتقال آخرین بسته فریز و ششمین انتقال. 25 آذر 94 ویزیت روز سوم پری توسط دکتر فاطمی تو ابن سینا، ضخامت آندو 2.9، سونو و شروع استرادیول (2 روز 2 عدد، 3 روز 3 عدد، بعد 4 عدد)، پیشنهاد سرم و gcsf، هاش سی جی داخل رحمی قبل انتقال و همچنین روز 2 و 5 انتقال مجددا هاش سی جی، ویزیت بعدی 2 دی 94، 10 سیکل، ضخامت 8.2، انتقال 4 جنین بلاستو گرید آ و هچینگ شده 7 دی 94، استرادیول 4 عدد تا روز انتقال، پردنیزولون قطع، انوکساپارین 20 عدد، سرم ای وی آی جی آلمانی 3 عدد، آمپول gcsf ایرانی 1 عدد زیر جلدی نیم ساعت قبل عمل، هاش سی جی روز 1 و 4 انتقال، (پروژسترون 30 عدد بدون سرنگ 105000 ریال، آمپول gcsf و 20 عدد انوکسپارین و آمپول Hcg به مبلغ 1563000 ریال، 3 عدد سرم ivgi آلمانی 1733000 ریال)، روز 5 انتقال قبل تزریق دومین هاش سی جی بی بی چک، اثری از هاش سی جی اول نبود و بی بی چک منفی، 17 و 18 دی روز 10 و 11 انتقال بی بی چک هاله، 19 دی 94 آز بتای 22، روز آز بتای اول 21 دی 94، متاسفانه نتیجه منفی.
26. مهکامه مامان 3قلوها: 26 ساله، بارداری اولم یه پسر کوچولو، سقط تو 6 ماهگی، علتش ناشناخته گفتن احتمال خفگی، تا 2 سال بچه دار نشدم، بعدش خدا بهم دخترکوچولوم داد، تو کل بارداری استراحت مطلق بودم، اسم دخترمم درسا هستش، مشکل من کم کاری تیرویید و تنبلی تخمدان هستش و شوهرمم مشکل تحرک اسبرم، البته مشکلش حاد نبود، بارداری اولم با کلی دارو و آمپول اتفاق افتاد، اما دخترم رو نه، نمیدونم شاید اسمش بشه گذاشت معجزه، بعد دخترم اقدام کردم، دیگه هیچی جواب نداد. محل درمان رویان، زیر نظر دکتر
معینی، بعد دو بار انتقال توسط دکتر معینی من 3 قلو پسر باردار شدم.
27. شالیزار: 27 ساله، 3.5 سال اقدام، تنبلی تخمدان، شوشو سالمه، 3 بار آی یو آی منفی. دی ماه 93 پانکچر شدم، 11 تخمک، 9 جنین، بهمن 93 در حال گرفتن ال دی و سوپرفکت، در صورتی که بدنم آماده بشه انتقال خواهم داد.
28. دنیا (عضویت:1389/1/16): 34 ساله، 2 بار آی یو آی منفی، 1 بار میکرو که سیکل به علت رشد نکردن تخمک کنسل شد. اواخر بهمن 93 تو سیکل میکرو کوتاه مدت هستم، تحت نظر دکتر
یونسی، بیمارستان خاتم، فعلا مشغول تزریق آمپول گونال و مریونال و ستروتاید، 5 اسفند 93 پانکچر، 7 اسفند 93 انتقال جنین، 11 و 12 انتقال بی بی مثبت، 14 انتقال 21 اسفند 93 روز آز، نتیجه +، بتا 325، بتای دوم 665، 17 فروردین 94 قلب تشکیل شده، اولین غربال گری خوب، احتمالا پسمله، بعد انتقال شیاف آندومترین به جای آمپول پروژسترون، اول 3 تا و بعدا تبدیل به 2 شیاف شد، به سلامتی ایشالله 16 ابان 94 وقت زایمانه، شکر خدا پسملش صحیح و سالم به دنیا اومد،
29. دزیره: 40 ساله، 4 بار آی یو آی منفی، یک سیکل آی وی اف کنسل شده. محل درمان رویان، 29 بهمن 93 شروع سیکل کوتاه مدت میکرو، احتمالا دو یا سه هفته طول میکشه، آمپول گونال اف و لووریز دادن، 9 اسفند 93 پانکچر، 5 فولیکول، 5 تخمک، 5 جنین، 2 جنین بی کیفیت، انتقال 3 جنین 11 اسفند 93، احتمالا 27 اسفند 93 روز آز، متاسفانه پریود شد، نتیجه منفی.
30. مدوسا: 30 ساله، 6 سال اقدام، 2 بار آی یو آی منفی، محل درمان رویان. اولین سیکل میکرو، پانکچر آذر 93، هایپر، 4 جنین، 3 جنین سالم بعد از آنتی فریز، انتقال 3 جنین 27 بهمن 93، (تقریبا 11 اسفند 93 روز آز)، منتظر نتیجه +++،
31. رها: ٣٥ ساله، کم تحرکی و کمی اسپرم، تجویز میکرو، زیر نظر دکتر محسن
معینی، بیمارستان عرفان. ٣ آذر 93 پانکچر، ٥ آذر 93 انتقال، ١٠ تخمک، ٦ جنین، ٢ جنین گرید آ، ٤ جنین گرید آب، چون فریز شدن جنین های آب، ریسکی بود، همون بار اول ٤ جنین برام انتقال دادن و اون دو تای دیگه قابل فریز هم نبود، شکر خدا جواب آزمایشم +، هر ٤ جنین گرفت، الان هفته ١٤ هستم و دو جنینم رو ریداکت کردم، تو استراحت مطلق هستم.
32. مهربانی (عضویت:1393/2/20): 30 ساله، 5 سال اقدام، 2 بار بارداری طبیعی خارج از رحمی، به دلیل مشکل انعقادی و قطع آسپرین سقط شدن، کورتاژ. میکرو اول 7 جنین، منجر به 3 انتقال منفی. میکروی دوم 8 جنین 3 روزه، 5 جنین بلاستوسیت، 2 تا بلاستوسیتارو انتقال دادم، نتیجه منفی. زیر نظر دکتر
کلانتر، این سری 7 تا سرم آی وی آی جی زدم و لنفوتراپی هم کردم تا اپکام شد 20 و پردنیزولون و آ اس آ هم هم دارم و سیکلمم این سری نچراله، 21 بهمن 93 انتقال 2 جنین 3 روزه، روز آز 8 اسفند 93، سیکل انتقال نچرال، 3 اسفند 93 بی بی چک، 6 اسفند 93 نتیجه +، بتای روز 16 برابر 497، سونوی ساک هفته 5، یه قلو، روز 37 انتقال، 7 هفته و 2 روز صدای قلب دوردونش رو شنید، 30 فروردین 94 سونوی ان تی انجام شد، دردونش احتمالا پسمله، به دلیل پایین بودن جفت احتمال سرکلاژ، 21 اردیبهشت 94 مراجعه جهت اطمینان از این قضیه، تاریخ زایمان طبیعی فعلا 11 آبان 94، از روز آز تا اوایل اردیبهشت 94 لک و خونریزی، خدا رو شکر الان بهتره، داروهای بعد انتقال جنین (هپارین، آ اس آ و تا پایان هفته 9 بارداری متفورمین بعدا کم کرد و قطع)، تا ماه سه خونریزی داشتم، قبلا اصلا شیاف نداشتم ولی اواخر ماه سوم 3 تا شیاف و 2 تا آمپول با 2 با دوفاستون داشتم، آمپول ریه تو هفته 28 و توى هفته 30 زدم، به خاطر زیاد شدن آب دور جنین، کم شدن حرکات جنین، بالا رفتن فشار و تپش قلبم، در هفته 32 بارداری زایمان زودرس، شکر خدا پسرش سالم بدنیا اومد، پسرم یه شب تو دستگاه بود و 7 روز تو بخش نورادان تحت مراقبت بود، واقعا شانس آوردم آمپول ریه زدم وگرنه پسرم زمان زیادى باید تو زستگاه مى موند.
33. عروس دریایی: 27 ساله، زیر نظر دکتر
طرازی. میکرو بهمن 93، روز آز 6 اسفند 93، نتیجه منفی، دو بار میکرو منفی، بارم سوم طرازی بهم سرم آی وی آی جی داد.
34. *نجمه* (عضویت:1392/2/3): 25 ساله، زیر نظر دکتر
احمدی، اصفهان 2 بار ای یو ای منفی. میکرو اول کنسل، به علت عدم تخمک. میکرو دوم 30 فولیکول، 13 تخمک، 3 جنین، انتقال به بعد موکول شده، احتمالا بعد عید 94 انتقال خ (واهد داشت، تایید جنینا توسط جنین شناس، به زودی انتقال صورت خواهد گرفت. طبق نظر جنین شناس دوتا از جنینام معمولی و یکی خوب بود و قر ار شد انتقال بدم، که بعد از عید 94 وارد سیکل انتقال شدم ولی متاسفانه نتیجه منفی شد. بعد ازمایشهای تکمیلی رو من و همسرم دادیم که شکر خدا نتیجه ازمایشهای همسرم سالم بود و من مشکل ایمنی داشتم، قرار شد سری بعد سرم آی وی آی جی داشته باشم. از الان یعنی تیرماه هم شروع کردم به خوردن نصف قرص پردنیزولون که قراره با شروع سیکل بشه روزی یک قرص، برای کم کاری تیروئیدمم روزی نصف قرص ناشتا باید بخورم.
35. رژینا: 32ساله، 2 سال اقدام، بارداری طبیعی، سقط در بیمارستان آبان، آزمایشات نرمال، عکس رنگی سالم، اولین آی یو آی خرداد 92. در حال حاضر شروع درمان در کلینیک دکتر
رستمی، شیراز، 1 بهمن 93 مراجعه بار اول به مطب آقای دکتر رستمی و شروع سیکل احتمالا بعد از عید.
36. مریم (عضویت:1392/12/8): 39 ساله، اسمم زهراست، 12 ساله از اولین بارداریم میگذره، مشکل کم تحرکی اسپرم، 4 سال پیش اولین آی وی اف، بعدش 2 بار دیگه آی وی اف که بار سوم فریز گرفت، قلب تشکیل نشد، آی وی اف ها در ابن سینا، بعدش بیخیال شدم، تا اینکه مهر 93 میکرو اول، نتیجه منفی، الانم اقدام کردم برای میکرو دوم، زیر نظر دکتر
ملیحه آدینه، انتقال جنین 27 اسفند 93، روز آز 15 فروردین 94، نتیجه منفی با بتای 2.2. آخرین منفی فروردین 94، 3 تا جنین فریز، شروع مجدد سیکل انتقال فریز، 15 مهر 94 روز اول پری، 16 مهر 94 روز دوم پری و سونو و ویزیت، زیر نظر دکتر
ملیحه آدینه و محل درمانت کلینیک امید، تجویز خراش آندومتر با هیستروسکوپی، 23 مهر 94 عمل هیسترو و خراش آندومتر انجام شد، ضخامت اندومتر 11-12، انتقال جنین فریزی 8 آذر 94، 17 آذر 94 روز 10 انتقال بی بی چک منفی، 19 آذر 94 روز 12 آنتقال بی بی چک منفی، 22 آذر 94 روز 15 انتقال بی بی چک منفی، روز آز بتای اول 24 آذر 94، متاسفانه روز 17 انتقال 24 آذر 94 با بتای 2.3 نتیجه منفی، طبق نظر مرکز تکرار آز 28 آذر 94 و ادامه داروها، قطع داروها سرخود.
37. sheida: شیدا، 31 ساله، 8 سال ازدواج، 2 سال اقدام، ابتدا بیمار
اقصی بودم برای من هیچ کاری جز اتلاف وقت نکرد، بعد از اون صارم، یک بار آی یو آی، بعد لاپراسکوپی هیستروسکوپی تشخیصی شدم، بسته بودن هر دو لوله، 2 بار پانکچر، یکبار خرداد 93، نتیجه منفی، بدون فریز، بعد زیر نظر
ساغر صالح پور، میکرو دوم مهر 93، فقط ٣ جنین، نتیجه مثبت، بتام اومد پایین و سقط، دوباره هسترو شدم، سپتوم داشتم، علت سقط وجود سپتوم، بهمن 93 دوباره وارد سیکل شدم، بار سوم پانکچر ١٣ تخمک، ١٠ جنین، خراش اندومترم داشتم، 5 جنین برای بلاستوسیت شدن کنار گذاشته شد، فقط 2 تا بلاستوسیت با موفقیت تشکیل شد، 25 بهمن 93 دو تا بلاستوسیت برام انتقال دادن، منتظر نتیجه +++، 15 اسفند 93 روز آز،
38. شم شم (عضویت:1393/12/8): 31 ساله، 7 سال ازدواج، 1.5 سال اقدام، مشکل کمی کیفیت و کمیت اسپرم، رو به اتمام بودن ذخیره تخمدان راست، مراجعه به ابن سینا از شهریور 93، 2 بار آی یو آی ناموفق، 19 بهمن 93 پانکچر، 6 تخمک، 2 جنین، 21 بهمن 93 انتقال، 5 و 7 اسفند 93 نتیجه آز منفی، شروع سیکل بعد حدودا اردیبهشت 94. در حال ال دی خوردن، داروهای اصلی گونال اف و مریونال بودن که تا پایان تحریک تخمکگذاری تعدادشون به 72 تا رسید، 2 تیر 94 پانکچر شدم، 8 فولیکول، 4 تیر 2 جنین گرید آب و ب داشتم که پنجشنبه 4 تیر انتقال دادن، 18 تیر 94 روز اولین از بتا، متاسفانه نتیجه منفی. در آزمایش اخیر تی پی او 160، دکتر غدد گفتن موردی نداره ولی دکتر زنان گفتن بهتره دارو بگیرم، 31 تیر کنترل آز جدید اسپرم و مشاوره ایمونولوژی و ژنتیک، با توجه به اینکه آز تیروئیدم بدتر شده گفتن این سری فاکتور اتوایمیون در نظر گرفته خواهد شد، نتیجه کاریوتایپ آخرای شهریور 94 آماده خواهد شد، اگه شرایط همسرم مساعد باشه آخر شهریور وارد سیکل خواهیم شد. 4 ماهه همسرم تحت درمان داروییه، برای خودم درخواست مشاوره ایمونولوژی داده شده، آذر ماه 94 قراره تیروئیدم چک بشه و همسرم مجددا آز بده و در صورت امکان درمان ادامه پیدا کنه.
39. نانا (عضویت:1392/10/18): 39 ساله، 7 سال اقدام،خودم سالم، همسرم اسپرمش ضعیفه، 4 بار آی یو آی ناموفق، 2 بار به صورت طبیعی مابین آی یو آی هایی که کردم باردار شدم، در هفته های 8 (قبل از غربالگری اول) سقط شدند، یکبار لاپاراسکوپی، 3 بار انتقال جنین، بار دوم مثبت شد، بعدش سقط شد، احتمالا اردیبهشت 94 برای چهارمین انتقال جنین فریز اقدام خواهد کرد، آزمایشهای تکمیلی رو انجام دادم و مشکلی نداشتم، زیر نظر دکتر
اقصی و محل درمان بیمارستان مهر، این سری سینافکت رو از 20 پریودی شروع کردم دفعه قبل از 21. 30 خرداد 94 ویزیت و سونو برای تعیین روز انتقال، روزی 4 استرادیول. 3 تیر 94 روز 21 پری انتقال 2 جنین، روز آز بتای اول 18 تیر 94، بی بی چک روز 16 تیر 94 دو خط کمرنگ، شک خدا با بتای 5200 نتیجه +، سونوی موفق قلب، دو قلو باردار، 11 مرداد94 هفت و نیم هفته، هفته قبل سه روز خونریزی صورتی رنگ، با قطع سلکسان قطع شد، همچنان در گیر تهوع، روزی 3 عدد دمیترون،
40. آساره: 30 ساله، مشکلم بسته بودن یه لوله به علت ابتلا به هیدروسالپنکس، دو بار لاپاراسکوپی، یه بار هیستروسکوپی، یه آی یو آی ناموفق، میکرو بهمن 93، زیر نظر دکتر
یونسی، 4 اسفند 93 انتقال جنین، 10 انتقال، بی بی منفی، 19 اسفند 93 روز آز، نتیجه +، دو تا ساک دیده شد،
41. آرام: 30ساله، مشکل تخمک گذاری ضعیف، آنتی تی جی همسر بالا، 5 بار ای یو ای منفی، یک میکروی منفی اسفند 91، 11 تخمک داشتم، فقط 4 جنین گرید c، بعد دوباره ای یو ای، نتیجه مثبت، 10 روز بعد سقط، دومین میکرو اسفند 93، پانکچر 12 اسفند 93، 13 تخمک، 10 جنین، انتقال 3 جنین 16 اسفند 93، زیر نظر دکتر
پاکروش، محل درمان بیمارستان آبان، 28 اسفند 93 روز آز، بتای 303، نتیجه +،
42. Niloufar (عضویت:1392/7/25): 23 ساله، متولد اردیبهشت 71، 3.5 سال اقدام، مشکل بسته بودن لوله ها، یک بار لاپراسکوپی و هیستروسکوپی، باز کردن یکی از لوله ها، اما به علت کج بودن زیاد به درد نمی خوره، دارای رحم اکوییته (کمی رحمم عقبتره). 30 بهمن 93 پانکچر، 20 تا تخمک گرفتن اما 14 تخمک به درد بخور داشت، 8 جنین تشکیل شد، احتمال هایپری بود و همچنین بالا بودن استرادیول خون (روز 9 پری 3702) باعث عقب افتادنو کنسل شدن انتقال شد، من کلا 20 عدد امپول داشتم 18 عدد گونال، 2 عدد ستروتاید (روز 2 پری تا 5 پری روزی 3 تا گونال داشتم، روز 6 سونو شدم و شبش 2 تا گونال با یه ستروتاید و شب 7 و 8 هم 2 تا گونال و یه ستروتاید، روز 9 هم سونو شدم و همون شبش ساعت 12 آمپول هاش سی جی زدم)، 11 پری پانکچر شدم، یه شب بیمارستان نگه داشتن و فردا صبحش دکتر داروهای انتقال رو نوشت، فریز 8 جنین در 3 بسته، محل درمان بیمارستان مادر یزد، زیر نظر دکتر
افلاطونیان، انتقال بعد از عید انشالله فروردین 94، خوشبختانه خدا یه بار دیگه معجزه شو نشون داد و نیلوفر جان طبیعی مامان شد، 10 و 12 فروردین 94 بی بی چک مثبت شد، 13 و14 فروردین بی بی منفی، 19 فروردین 94 با اینکه 39 سیکل هست هنوز پری نیومده، ایشالله آزش مثبت میشه، نتیجه آز منفی، هفته ای 1 دونه آمپول ب12، هر روز قرص ب6، آهن، فولیک اسید و رویال ژلی، کلسیم، ویتامین د3، ورزشم شروع کردم، احتمالا اواسط خرداد انتقال جنین فریزی، ویتامین دی 10، هفته ای دو قرص ویتامین دی، نتیجه آزمایشهای تکمیلی آماده شد، پروتئین اس کمتر از نرمال، ige بالا (تقریبا 4.5 برابر رنج نرمال)، ana هم رنجش بالاتر از نرمال بود، تیروئید 3.8 و تجویز لووتیروکسین. 12 خرداد روز اول پری، از روز دوم روزی 2 عدد استرادیول. 14 سیکل 25 خرداد 94 مراجعه جهت سونو. فعلا به خاطر حساسیتم که احتمالا به داروهای هورمونیه روزی یه هیدروکسی زین و یکی سیتریزین می خورم، الان دو ساله درگیر این حساسیتم و تقریبا هر روز حساسیت رو دارمش. 20 خرداد 94 ویزیت برای نشون دادن آزها، معلوم شد کمی مشکل انعقادی دارم و پروتئین اس کمی کم بود و احتمالا دلیل سقطم همون بوده، قراره توسط دکتر خون ویزیت بشم. 25 خرداد 94 سونوی مجدد روز 14 سیکل، ضخامت آندومتر 10 میلی متر، روزی یک سلکسان و دو عدد شیاف پروژسترون هر 12 ساعت یکی، انتقال 2 جنین 18 سیکل 29 خرداد 94، یک روز بیمارستان بستری بودم، امروز 30 تیر 94 مرخص شدم، به خاطر بی حس شدن پام سونوی داپلر از پام نوشته شد، 7 یا 8 تیر برای سونو خواهم رفت، شکر خدا جواب سونو خوب بود و مشکلی نبود، روز آز بتا 12 تیر 94، 9 تیر بی بی چک منفی، متاسفانه نتیجه آز بتا منفی. سه روز بعد از قطع داروها، 13 تیر 94 روز اول پری. 24 تیر 94 مراجعه برای نوشتن ازمایشهای تکمیلی، موفق به نوشتن. برای سیکل جدید زیر نظر رزاقی، با توجه به عکس رنگی و گربه شکل بودن رحمم قراره عمل رحم داشته باشم، به خاطر بالا بودن ana و کهیر زدنم احتمال بالا بودن ایمنی، تجویز سرم و نوشتن آزهای تکمیلی ایمنی و انعقادی، آزمایشمهای رو باید انتقال خون بدم و برای عمل هیسترو نوبت بگیریم. روز 12 شهریور 94 روز 28 سیکل (12-13 روز بعد از تخمکگذاری) بی بی چک در اقدام طبیعی +، شکر خدا معجزه خدا شامل حالش شده، 12 و 13 اردیبهشت بی بی چک بازم +، 14 شهریور 94 نتیجه آز بتا 20 و مشکوک به بارداری، تکرار بتا 16 شهریور 94، شکر خدا بتا به 64 رسید، بعد از مثبت شدن درد تخمدان چپ و پهلو، بعدا معلوم شدن درد پهلوم از عفونت کلیم بود و الان دارن براش سفالکسین مصرف میکنم و شکر خدا بهترم، 10 آبان 94 آخرین آمپول پروژسترون (کلا 100 آمپول پروژسترون تزریق کردم)،
معجزه اتفاق می افتد 43. نینا: 32 ساله، مشکل خاصی نداریم، همسرم کمی ضعیف بود، واریکوسل دار، الان شرایطش بهتره، 4 بار آی یو آی منفی در سال 93، اولین آی وی اف، 10 تخمک، 7 جنین، انتقال 3 جنین، فریز 4 جنین، نتیجه +، بتای 68،
44. آگاتا: 30 ساله، محل درمان رویان، 24 اسفند 93 انتقال جنین، هایپر، فقط یک جنین تشکیل شد و اون هم قابل فریز کردن نبود، لذا انتقال انجام شد، روز آز احتمالا 11 فروردین 94، نتیجه منفی.
45. نگار: 26 ساله، 4 سال اقدام، اولین میکرو اسفند 93، محل درمان رویان، 14 تخمک، 14 جنین،انتقال فرش، نتیجه آز اول 16 امین روز انتقال، مثبت با بتای 691، آز دوم بالای 1000، نتیجه +، دو ساک حاملگی دیده شده، قلب یکی از جنینها شنیده شده، دومین ساک در حال تحلیل و بدون قلب، یه قلو،
46. بهاری: 34 ساله، محل درمان رویان، انتقال جنین 23 اسفند 93، روز آز 16 روز بعد انتقال 10 فروردین 94، بتای روز 13 انتقال یعنی 6 فروردین 94 برابر 356 شد، نتیجه +،
47. گلی (عضویت:1393/10/27): 29 ساله، محل درمان این سینا، زیر نظر دکتر
محمدزاده، 1 بار انتقال منفی و 1 بار انتقال مثبت، توقف رشد در هفته 6 و سقط، انجام تمام آزمایشهای ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ، بدون مشکل. تیر ماه شروع ال دی و متاقبا شروع سیکل بعد از آن، 19 مرداد انتقال 3 عدد بلاستوسیت و 1 جنین 16 سلولی، 3 روز قبل انتقال سرم آی وی آی جی، با بتای 1680 روز تولد امام رضا نتیجه +،
48. noushinbano (عضویت:1393/11/29): 30 ساله، ساکن اهواز، 1 آی یو آی ناموفق، مشکل همسرم کمی تعداد و پایین بودن تحرکه اسپرم، مشکل خودم آندومتریوز و ذخیره پایین تخمدان، لاپراسکوپی، هیستروسکوپی و خراش آندومتر 16 آذر 93، تجویز میکرو، دی ماه ال دی و استرادیول مصرف کردم، به دلدل عدم رشد مناسب فولیکولهای آی یو آی شدم، نتیجه منفی، شروع امپولهای اصلی میکرو از 18 فروردین 94، روزی 3 گونال اف، بعد 4 گونال و یک ستروتاید و دکاپیتید برای آزادسازی، 7 پری 9 فولیکول با سایز ماکزیمم 13، سونوی دوم دهم سیکل 8 فولیکول، 3 تا بالاتر از 17، پنجشنبه 27 فروردین 94 پانکچر، 5 تخمک، 1 جنین، 31 فروردین 94 انتقال جنین انجام شد، (روز آز 13 اردیبهشت 94)، 9 اردیبهشت 94 نهمین روز انتقال بی بی منفی، اولین آز منفی منتظر آز دوم، 18 اردیبهشت 94 پریود شد و نتیجه منفی. شروع سیکل جدید میکرو از 11 تیر 94 با آغاز پری، داروهای اصلیم از 13 تیر شروع شدن، روزی 4 تا گونال و 1 منوگان، احتمال داره داروهام تغییر کنه، 18 تیر 94 سونوی مجدد، تخمدان چپم که اندومتریوز داشته و عمل کرده بودم فقط 1 تخمک به درد نخور داره و تخمدان راستم ه 6 تا تخمک داره و 1 کیست اندومتریوز هم داره، بعدش داروهام شد روزی 2 تا فوستیمون و 2 تا گونال اف و 1 دونه hmg و 1 دونه ستروتاید روز 20 تیر، شنبه که روز 10 پری 20 تیر 94 سونو شدم که 7 تا فولیکول داشتم، شبش ساعت 2.5 آمپول hcg 2 تا زدم، همسری هم توی این مدت هفته ایی 3 تا hmg میزد و امروز 22 تیر پانکچر شدمو 9 تخمک گرفته شد، بهم گفتن چهارشنبه 24 تیر تماس بگیر تا بگیم چند تا جنین داشتی، از 9 تخمک 4 جنین دو بسته 2 تایی فریز، انتقال فرض ندارم و انتقال به ماه بعد موکول شد. مردادم انتقال داده نشد و بدلیل بقایای فولیکولا تو تخمدانام به ماه بعد موکول شد، بهم ال دی داد و شهرویور 94 انتقال جنین فریز خواهم داشت. 31 شهریور 94 شروع پری، شروع داروهای انتقال جنین فریز (پردنیزولون، استرادیول، بعد از اون ها پروژسترون هم اضافه شد)، 14 شهریور 94 انتقال 2 جنین فریزی با کیفیت آ، 2 هفته تمام استراحت کامل داشتم، داروها (2 عدد آمپول پروژسترون، استرادیول 3 عدد، پردنیزلون، آمپول انوکساپارین و آ اس آ)، 27 شهریور 94 بی بی چک منفی شد و 28 شهریور 94 آزمایش منفی، 4 مهر 94 شروع پری، فعلا 2 جنین فریزی دارم. آزمایش های تکمیلی نوشته شد، 6 مهر آزمایشها رو دادم و نتیجه اون 19مهر آماده میشه، دکتر این ماه رو استراحت داده، پری بعدی که بیاد میرم واسه انتقال. نتیجه آزهای ایمنی و انعقادی خوب، پروتئین اس پایین، تجویز انوکساپارین بعد انتقال، انتقال 2 جنین فریزی ابان 94، متاسفانه نتیجه منفی. 30 دی 94 روز اول پری، شروع سیکل، آندومتریوزم غیرفعال شده، داروهای تحریک تخمکگذاری (روزی 3 عدد منوپور)، 13 بهمن 94 روز پانکچر، 11 تخمک، 15 بهمن 94 ساعت 2 ظهر روز انتقال جنین، (احتمالا روز آز بتای اول 1 اسفند 94)، منتظر نتیجه +++،
49. مامانی الینا و ایلیا (عضویت:1392/8/20): 30 ساله، 2 اسفند 93 میکرو، انتقال 4 جنین گرید a، سر موعد قبل از آزمایش پریود شدم، دکتر در کنار شیاف آمپول هم اضافه کرد، 16 اسفند 93 نتیجه آز منفی، بعد از پریود هیسترو تشخیصی برای پولیپ، خوشبختانه مشکلی نداشتم. 21 فروردین 94 بعد از دو روز تاخیر پریود، برای انتقال فریزی اقدام، 3 جنین فریز، 1 آ و 2 تا ب، متاسفانه تجربه سومین انتقال منفی. بعد از عید 95 مراجعه به ابن سینا جهت پیگیری انجام آزمایشهای تکمیلی، زمان پریودا کم، گرگرفتگی، ترس از یائسگی زودرس.
50. ویولت (عضویت:1392/3/17): 33 ساله، مشکل چسبندگی لوله، با لاپراسکوپی توسط کشاف حل شد، مشکل تنبلی تخمدان و ذخیره پایین تخمک، سابقه آندومتریوز و درمان با لاپراسکوپی، تجویز میکرو زیفت. دومین میکرو زیر نظر دکتر
کشاف، شروع داروهای اصلی از 17 فروردین 94، سونو 7 پری با 7 فولیکول با سایز 21 و چند تا 17 و سایزهای 13 و 11، 31 فروردین 94 عمل میکرو زیفت و عمل پانکچر، 2 اردیبهشت 94 نوبت آی وی اف، انتقال جنین 2 روزه، بدون جنین فریزی، (احتمالا روز آز 20 اردیبهشت 94)، داروهای بعد انتقال پروژسترون، سلکسان، آسپرین، پردنیزولون، متاسفانه قبل روز آز 16 اردیبهشت 94 پریود شد، بدون جنین فریزی، ایشالله با اراده ای قوی دوباره وارد سیکل خواهد شد. دوباره توسط کشاف ویزیت شدم و موندم با کشاف دوباره شروع کنم یا نه! برای شروع مجدد پیش اقصی رفتم، یه تجویز سری آز جدید و یه سونوی سه بعدی پیش نصر، سونو عالی، تخمکم داشتم، آندومتریوز نداشتم، دخیره تخمدانمم 3.3 بود، گفت تو مشکلی نداری، همسرمم فرستاد پیش جنین شناس بیمارستان مهر.
52. دوقلوهای مامان (عضویت:1393/12/13): 38 ساله، 3 بار آی وی اف، نتیجه منفی، کیفیت تخمک ها پایین هست.
53. تانریم: 30 ساله، تجویز آی وی اف، در حال تحقیق برای انتخاب مرکز درمان.
54. دلنیا: 32 سالمه، ذخیره تخمدانم 2.9
55. نانا (عضویت:1391/4/12): 27 ساله، 3 سال اقدام، 2 بار آی یو آی، نتیجه منفی، 1 بار لاپراسکوپی، کیست اندومتریوز، هیستروسکوپی،لاپرا و هیسترو بهمن 93، اوایل اردیبهشت 94 برای اقدام برای انتقال جنین فریزی، خراش اندومتر خواهم داد، محل درمان رویان، زیر نظر دکتر
تهرانی نژاد، انجام خراش اندومتر، سیکل درمانی سیکل کوتاه، تجویز سه استرادیول و آسپرین، 2 آمپول پروژسترون، انتقال جنین 3 اردیبهشت 94، روز آز 14 و 16 اردیبهشت 94، نتیجه منفی. 12 سیکل بعد منفی شدن 3 خرداد 94 پریود شدم، ویزیت و سونو شدم گفتن شرایطت خوبه و می تونی سیکل نچرال رو شروع کنی. به این صورت که 4 خرداد 94 آمپول هاش سی جی بزنم و بعد چهارشنبه 6 خرداد 94 شیاف پروژسترون و قرص استرادیول بخور تا شنبه 9 خرداد 94 و شنبه انتقال باشه.
56. سمیه: 31 ساله.
57. زهره: 29 ساله، تجویز میکرو در بیمارستان مهر، همسرم زیر نظر دکتری آیتی، در حال تحقیق برای انتخاب دکتر.
58. طهورا1370: 24 ساله، سه بار سابقه سقط، تحقیق در مورد میکرو، در بارداری سوم مشکل انعقادی مشخص شد، تجویز آنوکساپارین ولی با کاهش بتا و توقف در هفته 5 سقط شد.
59. نازگل: 28 ساله، 1 آی یو آی ناموفق، بارداری در خرداد 92، به خاطر متوقف شدن رشد جنین مجبور به سقط، بعد از سه ماه جلوگیری دوباره اقدام کردیم که فایده نداشت تا دی 93 که متوجه شدیم همسرم واریکوسل دوطرفه داره که عمل کرد، زیر نظر دکتر
فریده مرمضی، در حال تحقیق در مورد دکتر، الان زیر نظر دکتر
مطرود در اهواز، آزمایشهای سقط نوشته شده.
61. افسون (عضویت:1388/11/1): 34 ساله، 4 انتقال ناموفق، بار اول آز مثبت و قلب نیز تشکیل شد ولی سونوی دوم قلب از کار افتاده بود و با دارو سقط شد، آسپرین هم می خوردم، آزمایش ژنتیک انجام دادم مشکلی نداشتم، بعد از اون دو بار دیگه انتقال جنینهای با کیفیت داشتم که ناموفق بود، از اون بع بعد گلکزان هم داشتم، 23 فروردین 94 هیسترو شدم، خراش آندومتر هم دادم، بعد از اولین پری بعد هیسترو (روز 10 سیکل و تحت بیهوشی) پنجمین انتقال جنین رو خواهم داشت، این سری سیکلم بدون سینافکته، فقط استرادیول، آزیترومایسن و جنتامایسن، زیر نظر دکتر
کتابی و مرکز درمان بیمارستان مهر هست، تجویز سرم آی وی آی جی.
62. روشان: 33 ساله، داخل سیکل میکرو 45 روزه، یه دوره ال دی، 21 پری شروع سینافکت.
63. سما: 27 ساله اولین میکرو فروردین 94، 26 فروردین 94 پانکچر، احتمالا 29 فروردین 94 انتقال جنین، (احتمالا روز آز 11 اردیبهشت 94)، منتظر نتیجه +++،
64. نیکا (عضویت:1392/3/25): میکرو اول 13 تخمک و 9 جنین، نتیجه انتقالها منفی، کلیه آزمایشات ایمنی و انعقادی داده شده، هیچ مشکلی وجود ندارد، پایین بودن ذخیره تخمدان، فیبروم داشتم، عمل کردم، هیسترو شدم، دفعات قبلی خراش آندومتر داده بودم، میکروی دوم، 31 فروردین 94 پانکچر شدم، همه فولیکولها پوچ بودن و فقط سه تخمک داشتم، فقط تخمدان سمت راستم فعاله و اون یکی از کار افتاده و کوچیک شده، این سری سرم آی وی آی جی هم زدم ( دو عدد روز پانکچر)، انتقال جنین 3 اردیبهشت 94، انتقال 3 جنین، (احتمالا روز آز بتا 17 اردیبهشت 94)، دهم انتقال یعنی 12 اردیبهشت 94 پریود شد و نتیجه منفی. دو بار تجربه تزیق داخل رحمی gcfs برای بالابردن شانس لانه گزینی. بار اول دو روز قبل انتقال داخل رحمی، بار دوم روز پانکچر داخل رحمی.
65. تای نور: 42 ساله،
66. غزل: 37 ساله، انتقال جنین 18 فروردین 94، روز آز 1 اردیبهشت 94، نتیجه منفی، سه روز آخر انتقال لک بینی داشتم، دیده شدن خون در ادار.
67. سمانه: 28 ساله، سال 86 اولین میکرو، دو قلو باردار، یکی از قلها هفته نه از بین رفت، الان دخترم 6 سالشه، بهمن 93 میکروی دوم، سه قلو باردار، 13 فروردین 94 ریداکت یکی از جنینها، 5 اردیبهشت 94 ماه چهار ماهه باردار، منتظر دوقلوهام هستم.
68. شاینا (عضویت:1390/2/7): 33 ساله، 11 سال ازدواج، مشکل کم تحرکی و واریکوسل، کمبود ویتامین دی با عدد 11. شروع سیکل میکرو از اردیبهشت 94 زیر نظر دکتر
اشرف معینی، و کلینیک خصوصی اشرفی، قبل از انتقال و پانکچر هیستروسکوپی شدم، چسبندگی شدید داشتم، همه مشکلاتم برطرف شد، داروهای اصلی فقط سینافکت و مریونال، 18 اردیبشهت تو سیکل میکرو هستم و آز استرادیولم خیلی بالا بوده، 3100، 10-12 فولیکول بالغ، 21 اردیبهشت 94 پانکچر شد، فقط 3 جنین تشکیل شد، انتقال 23 اردیبهشت 94، روز آز 9 خرداد 94، 2 روز قبل از آز بتا تجویز آمپول هاش سی جی، 7 خرداد بی بی چک دو خطی، همون روز بتا 26.9، بتای روز آز 12، منتظر بتای دوم، بتای سوم 1 و نتیجه منفی. بعد از انتقال با تاخیر 50 روز هنوز پریود نشده، 12 تیر با تاخیر حدود 50 روز پریود شد، احتمالا 3-4 ماه دیگه حدودا مهر یا آبان 94 وارد سیکل خواهد شد، به دنبال نوشته شدن آزمایشهای تکمیلی ایمنی و انعقادی، 15 مرداد 94 مراجعه به طب سنتی، تجویز بادکش و حجامت عرق رازیانه، خاکشیر و انجیر، حجامت رو همونجا انجام دادم. احتمالا ادامه درمان با کلینیک اقصی، تعویض دکتر و شروع مجدد درمان، ویزیت، ضخامت آندو نازک و کمی اختلال هورمونی، تو این سیکل 12 پری ضخامت آندو 4.9. آلرژی دارم، تب خال هر از گاهی میزنم، Hcv Ab مثبت و نیاز به تکرار مجدد. شکر خدا تکرار آز هپاتیت منفی. ذخیره تخمدان 2، همه آزمایشهای تکمیلیو آزمایشگاه دنا (نیلوفر سابق) انجام دادم، حتی سی دی ماکر69، جواب دو هفته بعد آماده میشه. پرولاکتینمم 2 واحد بالاتره که قراره براش دارو بگیرم. احتمالا ادامه درمان در بیمارستان مهر. 13 دی 94 ویزیت و جواب آزهای هورمونی رو نشون دادم، تجویز ویتامین دی 3 و فولیک اسید و استرادیول، گفت به دلیل نازک بودن ضخامت آندومتر باید آزمایش سل رو انجام بدی و گفت بهتره زیر نظر متخصص بیماری عفونی باشی، تستهای (Esr1lh, Cbc, Crp ، بازم ppd) رو برام نوشت، که پی پی دی رو قبلا انجام دادم و منفی بوده. فرصت نشد آزهای ایمنی و انعقادی رو نشون بدم، نتیجه آز آنتی بادی بتا 2 گلیکوپروتئین 18 که بالای 12 مثبت بود، آنتی بادی تایروگلوبولین 631.2 بود که بالا بود، پروتئین اس 76.7 و پایین بود که رنج نرمال بین 80 و 140 بود، سی دی مارکرا همه نرمال بودن و سی دی 69 رو هم انجام نداده بودن، کاریوتایپ هم ظاهرا همه چی نرمال بود، در تستهای mthfr و pai1 ظاهرا هر دو هتروزیگوت بودن مطرح هست، ذخیره تخمدان amh معادل 3.1 (شهر خودمون 2). 21 دی 94 پیش دو متخصص عفونی رفتم اما هیچ کدوم متوجه مشکل نشدن و گفتن برای بررسی سل مخفی باید نمونه برداری از اندومتر انجام بشه، جریان رو به آزمایشگاه گفتم گفت چون ماه پیش پی پی دی رو انجام دادی و منفی شده الان اگه انجام بدی مثبت میشه چون موادش زیر پوستت هست. تجویز 1 عدد آمپول دی 3 و هفته ای 1 قرص ویتامین دی برای کمبود ویتامین دی. در حال خوردن روزی 2 عدد استرادیول برای تست تاثیر استرادیول در افزایش ضخامت آندومتر، 2 بهمن 94 فعلا به استرادیول جواب نداده، ضخامت 6 که باید حداقل 7 باشه، یه نامه برای مراجعه به انکولوژ یا هماتولوژ برای مشاوره به خاطر نتایج آزهای ترومبوفیلی، ویزیت با راحله توکلی در بیمارستان بانک ملی و در خواست تجدید آزهای mthfr و pai1، 7 بهمن 94 سونو برای ضخامت آندو، 6.4، با توجه به اشتباه منشی 2 عدد استرادیول می خوردم که معلوم شد اشتباه گفته و باید 4 تا می خوردم، قرار شد 1 هفته هم با 4 تا ادامه بدم و مجدد سونو بشم. هماتولوژ هم نظرش این بود که باید 2-3 ماه قبل شروع سیکل آسپرین بخورم، بر اساس این حرف دکتر زنانم گفت پش نمیتونی از تخمک خودت استفاده کنی چون قراره 3 ماه قبلش آسپرین بخوری (بی ربط به نظر میاد)، متخصص هماتولوژی ارجاع به غدد، غدد گفت مشکلی نداری (؟؟)، پیشنهاد مشاوره ایمونولوژی، ترشح کرم رنگ خمیری و روغنی، 12 بهمن 94 بعد از 56 روز 4 تا شدن استرادیولها سونوی مجدد برای ضخامت آندومتر، ضخامت از 6.4 به 8.2 رسید، فیبروم 8*11 میل رویت شد. مقدار Anti thyroglobulin ab معادل 631.2 و مقدار B2Glycoprotein Ab(lgm) معادل 71 که هر دو بالا بودن، پروتئین اس 76.6 کمی پایینتر از رنج نرمال،
69. sepid-om: (عضویت:1392/6/12) 31 ساله، شروع سیکل آی یو ای در اردیبهشت 94، در حال تحقیق، زیر نظر دکتر
یونسی، بیمارستان خاتم الانبیا، 13 اردیبهشت 94 مراجعه برای آی یو آی، تجویز کلومفین، روزی 2عدد تا 4 روز و روزی یک آمپول پیورگان، روز 10 سیکلم که برای سونو رفتم دکتر خودم نبود و دو تا دیگه پیورگان تجویز شد، این دز اضافی باعث هایپر شدن شد، سیکل آی یو آی به دلیل هایپر شدن کنسل، آمپول دکاپیتیل تجویز، 14 اردیبهشت 94 دو عدد تزریق آمپول دکاپیتیل 10 صبح. شروع سیکل آی یو آی 4 مرداد 94، شروع شبی دو عدد لتروزل از سوم پری، اولیو فراموش کردم و سه نصف شب خوردم. شکر خدا با بتای 185 مامان شد،
70. مهرا (عضویت:1393/12/10): 37 ساله، 9 سال زندگی مشترک، 4 سال درمان، 8 بار آی یو آی ناموفق در سال 91 و اوایل 92، شهریور 92 کورتاژ تشخیصی، اولین آی وی اف اسفند 92 بیمارستان رضوی، 14 تخمک ،3 جنین، نتیجه مثبت، بتا 114، سقط در هفته های اول، آی وی اف دوم شهریور 93 کلینیک نوین، 11 تخمک 3 بسته جنین با گرید آ، اولین انتقال شهریور 93 منفی، دی 93 هیستروسکوپی و خراش اندومتر، دو آمپول ویتامین دی قبل انتقال، دومین انتقال (فریز) بهمن 93 منفی، احتمالا تابستان برای چهارمین بار انتقال جنین خواهد داشت، برای آخرین انتقال فریز پیشنهاد سیکل نچرال. با توجه به اینکه دکترم به همه بیماراش سلکسان و پردنیزولون رو میده دیگه احتیاجی به انجام آزمایشهای تکمیلی نشد، 9 تیر 94 شروع پری و شروع سیکل نچرال انتقال جنین فریزی، استرادیول ندادن، فقط پردنیزولون، آسپرین و آزیترومایسین دادن، قبلا هم امپول ویتامین دی داشتم که دوتاش فقط مونده، 15 تیر 94 روز 7 سیکل سونو شدم ضخامت آندومتر 6.5 و اندازه فولیکول 8، 20 تیر 94 سونو روز 12 سیکل، ضخامت آندومتر 7.5 و اندازه فولیکول 17.5، دکتر گفت چون سیکل نچرال هست تخمک باید آزاد بشه، کیت تخمکگذاری روز 13 پریود مثبت، روز 14 پریود 22 تیر سونو، ضخامت آندومتر 9.5 و تخمک آزاد شده بود، چهارمین انتقال انشاالله 25 تیر 94، داروهای انتقال 2 عدد شیاف پروژسترون، آمپول کلگزان، آسپرین، پردنیزولون، روز اولین آز بتا 8 مرداد 94، با در نظر گرفتن تمام عوامل ایمنی متاسفانه نتیجه منفی، بدون جنین فریزی.
71. تارا (عضویت:1394/1/28): 26 ساله، 28 فروردین 94 ویزیت باطرازی، در حال تحقیق در مورد انتخاب مرکز ابن سینا و آبان، انجام آز کاریوتالیپ 8 اردیبهشت 94، اقدام برای نوشتن آز ایمنی و انعقادی. تحقیق در مورد آمپول جی سی اس اف، ذخیره تخمدان تموم شده، به دلیل استفاده از تخمک اهدایی 27 خرداد 94 آخرین ال دی اهدا کننده تخمک، منتظر پری، مرددم تو این مدت میشه آزهای ایمنی و انعقادی رو داد و تا انتقال جواب گرفت یا نه! آمپول هاش سی جی دو عدد مارک کوریمون5000 (2پودر+1آب). روز پانکچر سه شنبه 9 تیر 94، انتقال 13 یا 14 تیر 94، آنتی بیوتیک برای درمان عفونت احتمالی رحم داده شده.
72. مامی سینا: 40 ساله، دخیره تخمدان زیر 0.1، پیشنهاد استفاده از تخمک اهدایی. یک سال در نوبت تخمک اهدایی، 2 اسفند 93 میکرو، 6 جنین با تخمک اهدایی، انتقال 3 جنین، یکی از جنینها گرفت و نتیجه با بتای اول 609 و دوم 3000 مثبت، یکی از جنینا گرفت، هفته 9 سونوگراف متوجه توقف رشدش شد، جنین تو 6 هفتگی متوقف شده بود و تقریبا اواخر فروردین 94 سقط شد، بعد از سقط با سه روز تاخیر 3 خرداد 94 پریود شدم. 3 جنین فریزی، انتقال مرداد 94. 1 خرداد 94 بعد از یک ماه بعد از سقط پریود شدم.
73. nafas (عضویت:1394/1/20): 35 ساله، همسرم مشکل داره. محل درمان بیمارستان مهر، زیر نظر
کتابی. ذخیره تخمدان 1.3، سیکل کوتاه، داروهای اصلی روز 2 تا 8 پری گونال (2پودر+1آب) از روز 8 3 تا ستروتاید، احتمالا در سونوی مجدد که 8 پری هست بقیه داروهای اصلی رو تجویز خواهد کرد، برای شیاف 45 شیاف سیکلوژست، آمپول اوویترل قبل پانکچر، 9 تیر 94 سونوی روز هشت، شروع سیکل میکرو تیر 94، شروع داروهای اصلی به مدت 7 روز گونال (2پودر+1آب) از 3 تیر 94. 13 تیر 94 پانکچر، 7 تخمک، 66 جنین، 5 جنین خوب، 1 جنین بی کیفیت، 17 تیر 94 روز انتقال جنین، بعد از انتقال فشار زیادی بهم اومد، درد مثانه، دو روز بستری شدم، فشار زیاد و بزرگ شدن تخمدان و آمپول سلکسان باعث شده بود که جای فولی ها تو تخمدان خونریزی کنه، به خاطر درد پمپ مخدر تزریق کردن، روز آز بتای اول 31 تیر 94، 29 تیر 94 بی بی چک با خط کمرنگ +، نتیجه با بتای 1527 شکر خدا مثبت، تجربه لک و خونریزی و حتی دفع لخته بزرگ، الان روزی دو تا شیاف و دو تا آمپول پروژسترون دارم و کمی بهتر شدم،
74. تبسم: 37 ساله، زیر نظر
طرازی، شروع سیکل میکرو 2 خرداد 94،
75. فرناز: 36 ساله، 3 سال ازدواج، 2 سال پیش متوجه شدم کیست آندومتریوز دارم، عمل باز کردم، 2 ساله که تو اقدامم، 7 ماه پیش متوجه شدم که کیست دارم، 3 ماه آمپول دکاپتیلین زدم خدا روشکر خوب شدم، منتظرم که پری بشم تا برم تو سیکل میکرو، 2 بار آی یو آی ناموفق داشتم، زیر نظر دکتر
رزا مقدم، بیمارستان آبان.
76. رها (عضویت:1394/2/10): 30 ساله، 1 میکرو ناموفق، میکروی دوم، روز دهم انتقال بتا 19.5، سیزدهم 77.9، پانزدهم 143.6، هفدهم 258.2، 6 روز بعد 624، نتیجه +،
77. ترانه (عضویت:1393/10/5): 34 ساله، 5 جنین، انتقال اول سه جنین فرش، نتیجه منفی، 2 جنین فریزی، شروع مجدد سیکل انتقال جنین فریزی، یک بسته ال دی و آمپول دیفیرلین روز 15 ال دیها، 20 اردیبهشت 94 سونوی روز دهم، 24 اردیبهشت 94 سونوی مجدد 14 سیکل خواهد داشت، آماده انتقال جنین فریزی، ضخامت آندومتر سونوی روز دهم 7، سونوی مجدد 24 اردیبهشت 94، 28 اردیبهشت 94 انتقال 2 جنین فریزی باقیمانده، روز آز 10 خرداد 94، آز بتای اول منفی، بتای دوم منفی، 14 خرداد 94 پریود، نتیجه منفی. 14 تیر روز اول پری، ویزیت برای 18 تیر روز 5 پری (چون قراره ال دی بدن و روز 3-4-5 هم میشه رفت)، تیر ماه 94 خودم ال دی خوردم و آز AMH دادم، آزمایشهای عفونیم که 6 ماه ازش گذشته بود رو تکرار کردم تا الکی سیکلم عقب نیفته، 13 مرداد 94 روز سوم پری رفتم ابن سینا و داروهای اصلیم شروع شدن (گونال، مریونال، ستروتاید)، 18 مرداد 94 سونوی اول بعد از گرفتن داروهای اصلی، 6-7 فولیکول، 21 مرداد ویزیت مجدد، چند تا فولی 18، 20، 21، 20 ... داشتم و بقیه هم کوچیک بودن 16، 14، 12 بودن، شنبه 24 مرداد 94 روز پانکچر، 6 تخمک، 5 جنین، از 5 جنین 3 جنین بلاستوسیت تشکیل شد، روز انتقال 3 جنین بلاستوسیت 29 مرداد 94، روز آز بتای اول 12 شهریور 94، 11 شهریور 94 بی بی چک منفی، پروژسترون رو قطع، جواب آز 101 و مثبت، 13 شهریور سه مارک متفاوت بی بی چک مثبت، 14 شهریور آز بتا با بتای 780، دچار درد و خونریزی، متاسفانه خارج رحمی، با توجه به تشخیص به موقع و کوپیک بودن جنین با دز پایین دارو و بدون نیاز به عمل دفع شد. سیکل میکرو مجدد، 4 تخمک، 3 جنین، بدون دلیل عدم رشد جنینها، بعد 2 روز تماس، یکی از جنینا رشد کردن، بعد شد 2 تا جنین، هر 2 گرید آ، قرار بود سرم آی وی آی جی بزنم، به خاطر عدم رشد جنینا کنسل، مجدد قبل انتقال یه دز سرم آی وی آی جی تزریق شد، روز آز بتای اول 10 بهمن 94، متاسفانه نتیجه منفی.
78. رها (عضویت:1394/2/11): 31 ساله، 6 سال اقدام، مشکل تعداد و سرعت پایین اسپرم، شروع سیکل میکرو از اردیبهشت 94،در حال خوردن ال دی، شروع سوپرفکت از 16 اردیبهشت 94، تو این مدت تعداد اسپرم گرید A از 0.03 درصد تا 46 درصد متغییر بوده، فعلا مصرف روزانه کلسیم و اسید فولیک، آنزیمهای کبدی بالا، مرکز درمان رویان، 28 اردیبهشت داروهای تحریک تخمک شروع میشن، آزمایش مربوط به آنزیمهای کبدی:billirubin، SGOT، SGPT، ALP که موارد SGPT، ALP مشکل دارند.
79. المیرا (عضویت:1393/7/15): 30 ساله، هم خودم مشکل دارم هم همسرم، اگه تا مرداد 94 مادر نشم وارد سیکل میکرو خواهم شد.
80. aailin94 (عضویت:1394/1/27): 28 ساله، 3 بار آی یو آی منفی، اولین سیکل میکرو، شروع سیکل میکرو با شروع ال دی از 12 اردیبهشت 94 در مرکز ناباروری ابن سینا، 30 اردیبهشت تزریق دومین سینافکت، 3 تا از ال دیامم مونده، احتمالا انتقال تو خرداد 94. انتقال 3 جنین بلاستوسیت 23 خرداد 94، روز 13 انتقال 4 تیر 94 بی بی چک +، روز اولین آز بتا 6 تیر 94 با بتای 3783 نتیجه +،
81. paris (عضویت:1393/4/6): 38 ساله، مشکل پی سی او، به خاطر بسته بودن لوله ها و آندومتریوز خفیف لاپراسکوپی، سال 93 به دلیل پرتکل غلط روز پانکچر بدون تخمک و کنسل شدن سیکل آی وی اف، بعد مراجعه به طاهری پناه، مجددا سال 94 میکرو، داروهام گونال اف، ستروتاید و هاش سی جی قبل از پانکچر و پردنیزولون، شیاف سیکلوژست، آ اس آ، فولیک اسید، استرادیول والراتو آمپول سلکسان روزی یکی بعد انتقال. روز هشتم انتقال هم یک هاش سی جی دیگه (٢٥٠٠ واحد تزریق کردم)، 7 تخمک، 5 جنین، 3 جنین با کیفیت، 2 جنین کیفیت پایین، انتقال 3 جنین 3 روزه با کیفیت خوب 6 اردیبهشت 94، بدون فریزی، مرکز درمان بیمارستان مهر، زیر نظر دکتر
طاهری پناه، بیمارستان لاله (مراجعه مستقیم به بیمارستان لاله، در صورتی که مراجعه مستقیم به مطب میشد عرفان عمل می کردن)، روز آز 20 اردیبهشت 94، بتا 323، به خاطر تزریق هاش سی جی در 8 انتقال شک کردم، بتام دوم 22 اردیبهشت 850، 25 اردیبهشت 94 نوزدهم انتقال یک ساک حاملگی دیده شد، 5 خرداد وقت سونو، خدا رو شکر صدای قلبش رو شنید، سن جنین 5 خرداد 94 شش هفته و 1 روز هست، هفته 7 به خونریزی افتاد و شکر خدا همه چی به خوبی پیش رفت و 24 خرداد 94 هفته 9 بارداری رو میگذرونه،
82. نیلی59 (عضویت:1392/3/27): مشکل چسبندگی، مشکل انعقادی (ترومبوز)، هتروزیگوت هست، در حال مصرف ب6 و ب12 و فولیک اسید 5 و کوکیوتن. آندومتریوز دارم، در حال حاضر آماده لاپراسکوپی و هیستروسکوپی. کمی عفونت دارم و در حال درمان.
83. اکرم (عضویت:1393/10/26): 31 ساله،
84. مهتاب (عضویت:1392/9/6): 38 ساله، 5 سال مبتلا به کیست آندومتریوز، سال ۹۰ لاپاراسکوپی در بیمارستان صارم، سال ۹۲ عود مجدد کیست، ضمنا چسبندگی هر دو لوله، از دیماه تحت نظر دکتر
لباف بیمارستان بهمن هستم، 3 دوره دیفرلین زدم که باعث کوچکتر شدن کیست به انداره دو سانت در هر دو تخمدان شد، سیکلم بصورت آنتاگونیست بود، 2 تخمک داشتم هر دو تبدیل به جنین گرید A شد، روزی 2 تا هپارین دور ناف تزریق میکنم، 3 تا شیاف سیکلوژیست و 1 آمپول پروژسترون و آسپرین هم شبی 1 دونه، آنتی اکسیدانها هم از دیماه تاکنون استفاده میکنم، از روز اول انتقال تا سه روز نشاسته با آبسرد روزی سه بار خوردم، 8 اردیبهشت 94 انتقال 2 جنین 3 روزه، ۲۳ اردیبهشت روز آز، متاسفانه نتیجه منفی.
85. آراد (عضویت:1394/1/29): 38 ساله، مراجعه به رویال از اوایل سال 94، خودم سالم و همسرم مورفولوژی و تحرک پایین داره. سرعت آ و مورفولوژی 5%. نظر دکترش این بود که آی یو آی انجام بدم، دکتر اصرار بر آی یو آی و یا آی وی اف داره و سراغ میکرو نمیره، 10 شهریور 94 روز 2 پری و سونو، آندو نازک، احتمالا دهه آخر شهریور 94 پانکچر،بزرگترین سایز فولی تو سونوی روز 8 سیکل 13 (13-10-10-9-8)، 19 شهریور سونوی مجدد، 21 شهریور 94 روز 11 پری سونوی مجدد و 6 فولی به سایزهای (13.14.14.14.11.12)، 11 روز سینافکت ردم بعد قطع کردن، گونال روزی 4 عدد، از شروع 1 مریونال و 1 ستروتاید (کلا 2 ستروتاید) از 20 شهریور 94، گفتن اگه فولیا رشد نکنن سیکل کنسل میشه، 28 شهریور 94 پانکچر، 9 تخمک، 7 جنین، 30 شهریور 94 انتقال 3 جنین با بیهوشی، 15 مهر 94 روز آز بتای اول، منتظر نتیجه +++،
86. مامان صبا جان (عضویت:1392/4/9): دخترش رو تو هفت سالگی از دست داده. به خاطر داشتن کیست پرتکل مصرف استروژن از 5 پریودی 25 و پروژسترون از 15 تا 25 را داره. یک روز مونده به اتمام داروها 4 خرداد 94 لک بینی.
87. mamar (عضویت:1393/12/13): 35 ساله، 13 سال ازدواج، ساکن اصفهان، سابقه آندومتریوز خفیف روی تخمدانها و منجر به چسبندگی لوله ها و درمان با لاپرا، هیستروسکوپی بدون بیهوشی، دارای رحم رتروورت (یعنی رحمم عقبه)! مورفولوژی نرمال 40%، که قبل و بعد عمل واریکوسل (7 سال پیش) پیش دکتر
همایون عباسی همین بود و تغییری نکرد. 3 ماه بعد از عمل واریکوسل آی یو آی منفی. میکروی اول 27 تخمک، 12 جنین، هایپر، کنسل شدن انتقال و محول شدن به 3 ماه بعد، (داروهای هایپری: 6 عدد سرم آلبومین، گابرگولین (3 عدد 3 روز پشت سر هم) و رژیم پر پروتئین سفیده تخم مرغ، دوغ، کشک، و به خاطر عامل یبوست بودن دوغ و کشک روزانه 3 قاشق زیتون)، آب آوردن شکم به اندازه 500 سی سی، تعویق انتقال تا 3 ماه، موقع فریز فقط 10 جنین قابل فریز شد و 2 تا از بین رفت، دی 93 انتقال 2 جنین بلاستوسیت گرید آ، تزریق 2 عدد هپارین بعد انتقال، نتیجه با بتای 360 مثبت، بارداری پوچ، سقط شد. انجام آزمایشات سقط، بدون مشکل، اواخر اردیبهشت 94 مراجعه برای گرفتن داروهای انتقال جنین فریز، خرداد 94 دوباره انتقال جنین دارم، زیر نظر دکتر
طاهریان، ساکن اصفهان، 23 اردیبهشت 94 مراجعه جهت گرفتن داروهای انتقال جنین فریزی، کنسل شدن سیکل انتقال به خاطر رویت میوم 30.23 میلیمتری. تجویز sis برای بررسی میوم، در صورت داخل رحمی بودن نیاز به عمل، یکشنبه 27 اردیبهشت 94 مراجعه برای قطعی شدن عمل، دکتر خودم گفت عمل باز باید انجام بدیم برای درآوردن میوم، یه دکتر دیگه رو معرفی کرد پیش اونم برم، سه ماه انتقالم عقب افتاد. دکتر فشارکی آمپول دیفیرلین دادن برای کوچک شدن میوم تا سوم پریودی بزنم، بعد با هیستروسکوپی درش خواهند آورد. شنبه 9 خرداد 94 عمل هیسترو به روش میومکتومی. توده نه میوم بوده نه پلیپ، نتیجه پاتالوژی (نمونه دیواره رحم) آخر خرداد 94 مشخص میشه که بدون مشکل بود. احتمالا تیر 94 انتقال جنین، فعلا داروهام اسیدفولیک، روزی یه دونه متفورمین، زینک پلاس، از روز اول پریود (30 تیر 94) شروع استرادیول، آز ویتامین دی هم نوشت، گفت نیازی به آ اس آ نداری اما احتمالا هپارین خواهی. داشت، نتیجه آز ویتامین دی 53، سیکل جدید زیر نظر دکتر فشارکی. روز اول پری 30 خرداد 94، شروع قرصهای استرادیول از اول پری تا 13 پری، از 7 تیر استرادیولها روزی 6 عدد هست، 11 تیر 94 (13 سیکل) سونو، ضخامت آندو 7 و احتیاج به بررسی بیشتر رحم و یک کیست در تخمدان راست، تجویز سونوی داپلر، نتایج سونوی داپلر (وجود یک میوم خارج رحمی که مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه، وجود کیست در تخمدان سمت راست، خونرسانی به رحم ضعیف، ضخامت آندومتر 9، دردام به خاطر رشد بافت خارج رحمی داخل رحم (ندولهای متعدد ساب آندومتریال به صورت منتشر در رحم))، خلاصه ادامه 6 عدد استرادیول روزانه تا 13 تیر 94 و ویزیت مجدد توسط دکتر 13 تیر. جواب سونو رو دکتر دید و گفت میموم و کیستت مهم نیستن و جای نگرانی نیست ولی در مورد آدنومیوزیس گفت یعنی سطح داخلی رحمت یکدست نیست و انگار که جوشهای زیرجلدی داشته باشه، گفت این میتونه احتمال گرفتن نتیجه رو پایین بیاره ولی یه امتحانی می کنیم. انتقالم فعلا چهارشنبه 17 تیر 94 شد، داروهامم روزی 2 تا شیاف پروژسترون، 1 دونه هپارین، ویتامین ای، مولتی دیلی، آ اس آ، پردنیزولون و روزی 6 تا استرادیول شد. روز انتقال 19 سیکل و روز 17 تیر 94، روز 9 انتقال بی بیچک +، 1 مرداد دوباره بی بی چک + و دو خط پررنگتر، روز آز بتای اول 1 مرداد 94، آز بتای روز 15 برابر،
88. سروناز (عضویت:1394/2/17): 27 ساله، خودم عکس رنگیم سالم، بعد از 8 ماه فهمیدم که شوهرم واریکوسل داره و بهمن 93 عمل کرد، اما نتیجه بر عکس شد، تعدادش از 64 رسید به 9 میلیون، بقیه فاکتورای هم با همین میزان کم شد 30% مورفولوژی شد 15%، تحرکشم از 15% رسید به 1%، من مشهد هستم، 1 ساله تحت درمانیم، این ماه اگر حامله نشم ماه بعد باید آی وی ای کنم، 20 اردیبهشت 94 پریود، مراجعه برای شروع سیکل آی یو آی 20 اردیبهشت 94، تصمیم گرفت شروع سیکل رو یه ماه به تعویق بندازه. سیکل کنسل شد اما من همون ماه طبیعی باردار شدم، وقتی 2.5 ماهش شد و برای چک آب رفتم گفتن قلبش وایساده، به سختی سقط شد.
89. الناز (عضویت:1394/2/6): 30 ساله، اولین بار، 29 فروردین 94 دو تا جنین انتقال بقیشم فریز، محل درمان یزد، مریض دکتر
افلاطونیان، بیمارستان مادر ای وی اف کردم، بی بی چک تا روز 10 انتقال منفی بود ولی روز 12 بتام 114 بود و روز 15 شد 500، استرادیولم 3500، خدا رو شکر اینم یه مامان دیگه!
90. Raha (عضویت:1394/2/18): 30 ساله، 12 سال ازدواج، 8 سال سابقه نازایی، هیستروسکوپی، 3 سال پیش سال 90 برای آی وی اف اقدام کردم، الان یه دختره سه ساله دارم، خرداد 94 دوباره اقدام میکنم، محل درمان کلینیک صبوحی زیر نظر خانوم دکتر
حیدر.
91. eli (عضویت:1393/7/26): 28 ساله، 2 سال اقدام، خودم سالم، شوهرم مشکل اسپرم. اولین میکرو، زیر نظر دکتر
معینی، محل درمان بیمارستان عرفان، 8 تخمک و 3 جنین، انتقال 3 جنین 22 اردیبهشت 94، بی بی چک 3 خرداد 94 منفی، روز آز 5 خرداد 94، منتظر نتیجه +++،
92. تپلی (عضویت:1394/2/13): 38 ساله، 6 میکروی ناموفق، تجویز سونو در آب (سونوی تشخیصی)،
93. نازی (عضویت:1389/4/3): 31 ساله، اصفان زیر نظر دکتر
رضوی، 4 جنین گرید آ فریز داشتم، 2 تا رو انتقال دادن نتیجه منفی شد. در سیکل انتقال اردیبهشت 94، آمپول گلکزان برای بعد از انتقال. 6 خرداد 94 برای انتقال 2 جنین فریزی باقی مونده مراجعه، متاسفانه جنینا از فریز در نیومدن، کنسل شدن انتقال جنین. مراجعه بعدی گفتن دو ماه بعد. بدون جنین فریزی. باید از اول شروع کنم.
94. مریم (عضویت:1394/2/21): 29 ساله، 6 سال ازدواج، 1 سال اقدام، مشکل ضعف اسپرم، خودم بدون مشکل، تخمگذاری منظم، 2 آی یو آی منفی در منتصریه مشهد، تجویز آی وی اف یا میکرو.
95. kiyan2012 (عضویت:1391/6/21): 31 ساله، مریض خانوم دکتر
طرازی، 2 بار ابن سینا آی یو آی منفی، 3 بار انتقال جنین منفی، 2 میکرو منفی، بعد از دو بار منفی همه آزهای انعقادی و ایمنی و سی دی مارکرا رو دادم، سی دی مارکرا بالا پایین بودن، مصرف چند دوره ب12 و ب6، مصرف سرم آی وی آی جی و ... بازم نتیجه منفی. تجربه تزریق gcfs زیر جلدی دور ناف نیم ساعت قبل انتقال جنین. احتمالا اواخر تیر 94 وارد سیکل جدید بشم، شروع داروهای اصلی (مریونال و گونال اف)، به جای گونال فوستیمون گرفتم که دکتر گفت باید حتما گونال بگیری. این میکرو زیر نظر دکتر طرازی و بیمارستان آبان، 24 تیر 94 روز پانکچر، 15 تخمک، روز انتقال جنین 28 تیر 94، روز آز بتای اول 11 مرداد 94، شکر خدا روز 15 انتقال با بتای ... +، به جای پروژسترون شیاف آندومترین، پردنیزولون هفته 20 قطع، هپارین ماه 3 تبدیل به سلکسان و ادامه تا سه روز قبل زایمان، پرولوتون و آ اس آ احتمالا هفته 33 قطع،
96. Marina79 (عضویت:1391/8/7): 30 ساله، میکرو اردیبهشت 94، زیر نظر دکتر
عالیه قاسم زاده کلینیک میلاد تبریز، 15 اردیبهشت 94 انتقال جنین، 10 انتقال بی بی چک مثبت، 25 اردیبهشت 11 انتقال هم بی بی چک مثبت شد، 27 اردیبهشت 13 انتقال باز بی بی چک مثبت بود، 27 اردیبهشت 13 انتقال بتای 50 و نتیجه +،
97. نفس (عضویت:1388/2/2): 35 ساله، مشکل کیفیت و تحرک پایین اسپرم و کیفیت پایین تخمکام. 2 بار آی یو آی منفی و 1 بار میکرو با 1 انتقال ناموفق با پاکروش، یک عمل برای در آوردن فیبروم، هیستروسکوپی با دکتر مهدوی که گفت نیازی به لاپرا نیست. مراجعه بار اول به عارفی و وارد سیکل مجدد شدن، آمپولای اصلی روزی 1 گونال (8 عدد)، 3 مریونال (24 عدد)، 1 روز در میون دکاپیتیل (18 عدد)، کیوتن و فارماتون، 23 اردیبهشت ویزیت پیش دکتر
عارفی، سونوی روز 10 سیکل 23 اریبهشت 94، فولیکول داشتم، در مورد خراشم گفت چون هم کیفیت تخمکات سری قبل خوب نبوده و هم اینکه به نظر خودم لازم نیست خراش انجام بدی قرار شد خراش نداشته باشم، بعد یک گونال اضافه کرد و مریونالامم شد 3 تا تا جمعه 1 خرداد 94، شنبه 2 خرداد آز پروژسترون، 8 شب شنبه هم 2 تا هاش سی جی، دکاپیتیلم قرار شد یک در میون تا شنبه بزنم، دوشنبه صبح 28 اردیبهشت 94 ساعت 7 صبح بیمارستان عرفان برای پانکچر (15 سیکل) باید حضور داشته باشم، انتقال جنین 2 خرداد 94 به دلیل عدم حضور دکتر توسط دکتر اسرافیلی، (احتمالا روز آز 18 خرداد 94)، منتظر نتیجه +++،
98. mariana94 (عضویت:1394/2/22): 35 ساله، ساکن شمال، محل درمان کلینیک امید بیمارستان بابل، با دکتر نظری و زینال زاده (زنان) و دکتر بیگی و جورسرایی (جنین شناس)، مشکل اسپرم، 8 سال ازدواج، 9 ماه اقدام، بعد از 3 ماه متوجه مشکل همسرم شدیم، تعداد کم، مرفولوژی زیر 20% و فقط هم گرید 1 و 2 (آهسته) داره، با دارو درمان نشد. بهمن 93 ای یو ای کردم که منفی شد، 29 فروردین پانکچر (10 تا تخمک، 7 تا جنین) و 1 اردیبهشت 3 تا جنین فرش گرید بی و سی رو انتقال دادن، انتقال با سونوگرافی بود، گرید آ ها رو فریز کردن، که از روز 14 انتقال افتادم به لکه بینی و در نهایت ناباوری تیتر بتام شد کمتر از 0/3، حالا گفتن دو ماه دیگه (اوایل مرداد 94) بیا برای انتقال یه بسته 3 تایی جنینی که برام فریز کردن، یه دکتر برام آزهای ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ رو نوشته ولی گفتن باید تهران انجام بدم. جواب آز ایمنی و انعقادی مشخص شد، ایمنیم سالمه، انعقادی مشکل دارم و معلوم شد ترومبوفیل هستم. باید از الان آسپرین رو شروع کنم و چهار روز قبل انتقال باید سلکسانم شروع بشه. فقط 3 جنین فریزی دارم، از 13 تیر 94 با شروع پریودی وارد سیکل انتقال خواهد شد. بعد از منفی شدن میکروم با توجه به اینکه مرکز آزمایشهای تکمیلیو نمی نوشتن، آزمایشهای تکمیلی منو یه دکتر متخصص سقط مکرر نوشت و معلوم شد من مشکل ترومبوفیلی دارم، نظر دکتر این بود که 40 روز قبل انتقالم باید آ اس آ رو شروع کنم و از چند روز قبل انتقال سلکسان تزریق کنم، اما دکترای مرکز گفتن نیازی نیست، من فقط 3 جنین فریزی دارم و موندم چیکار کنم. به دلیل سابقه مشکل انعقادی دکتر آز ژنتیک سلولهای خونی رو نوشت و دی ان ای سلولهای خونی رو بررسی کردن و مشکل انعقادی مشخص شد، 21 خرداد 94 جواب آزمهای تکمیلیو بردم مرکز گفتن برو پیش متخصص خون، باید متخصص خون دز داروهاتو و زمان گرفتن داروهاتو مشخص میکنه. تو تحلیل آز ژنتیک الل 4G هتروزیگوت بود و احتمال ترومبوفیلی داده شده. برای آز ایمنی هم فاکتورهای beta-2-glycoprotein (IgA)، ana، Anti thyroglobulin Ab بررسی شدن. مصرف آسپرین از همین امروز شروع شد و احتمالا اواخر تیر انتقال جنین خواهم داشت، در ضمن قرص مولتی ویتامین پریناتال مصرف می کنم که حاوی ویتامینهای ب هست. حدودا از 21 خرداد 94 ال دی و آ اس آ رو شروع کردم و الان منتظر پریودی هستم، 10 تیر شروع پریو و 11 تیر سونوی روز دوم پری برای وارد شدن به سیکل انتقال، سیکل در نظر گرفته شده سیکل نچرال (به علت منظم بودن پریا و به علت مشکل انعقادی و تشدید مشکلم با داروهای هورمونی)، فعلا در حال مصرف آسپرین. 20 تیر 94 روز 11 سیکل سونوی تعیین ضخامت آندومتر، داروهام در حال حاضر آسپرین و مولتی ویتامین و پردینوزولون، نتیجه سونوی روز 20 تیر 94 ضخامت آندومتر 7 میلی متر و تری لاین، 25 تیر 94 روز انتقال جنین، روز آز بتای اول 8 مرداد 94، داروها فقط شیاف، نیزوپرد و فولیک اسیده، 12 سیکل بی بی چک منفی، متاسفانه نتیجه منفی، جنینهای فریزی من گرید آ بودن، اما روز انتقال یکیشون تقریبا نابود شده بود، یکی خیلی معمولی بود و یک بلاستوسیت که تا روز قبل از انتقال خوب بود تبدیل به یه بلاستوی بی کیفیت شده بود. شکر خدا بعد انتقال منفی و بعد از یه دوره پریود معجزه خدا شامل حالش شد و طبیعی مامان شد، بتای روز 5 تاخیر پریودی 2420، حدودا 25 مهر برای سونوی قلب خواهد رفت،
معجزه اتفاق می افتد 99. سحر (عضویت:1393/11/13): 27 ساله، 2 بار میکرو، در مرکز ناباروری ابن سینا، بار دوم مثبت، متاسفانه دخترم رو تو ماه 6 با زایمان زودرس از دست دادم، بعد 6 ماه دوباره در حال شروع سیکل جدید در یزد،
افلاطونیان سیکلاش بدون ال دیه!!!! 25 تیر 94 انتقال جنین، 7 تیر 94 آز بتای اول و با بتای 20 مشکوک به بارداری.7 تیر لک قهوه ای هم داشتم. 9 تیر روز از بتای دوم، منتظر نتیجه +++،
100. aailin94 (عضویت:1394/2/21): 28 ساله، ساکن همدان، شروع سیکل میکرو، 23 اردیبهشت 94 روز 14 سیکل، 22 اردیبهشت دهمین ال دی، شکر خدا نتیجه انتقال جنین +،
101. شهره (عضویت:1394/2/23): 28 ساله، یه دختره 8ساله دارم، 4ماه بود که رژیم غذائی برای پسردار شدن با شوهرم رعایت کردیم با مشورت دکتر قرص با آمپول HMG زدم، پریودهای خودم 28 روزه و 30 روزه بود، ولی بخاطر جنسیت به دکتر مراجعه کردم، روز14 پریودم اندازه فولیکولهام 20، 21، 18 و 17 بود، دکتر یکعدد آمپول HCG داد ساعت 9 شب زدم، نزدیکی نداشتیم بعد از 24 ساعت نزدیکی کردم.
102. elaheh (عضویت:1393/8/16): 25 ساله، آبان 93 آی وی اف منفی، اردیبهشت 94 انتقال جنین فریزی، نتیجه منفی.
103. فوزی (عضویت:1390/12/3): 31 ساله، 27 اردیبهشت 94 آز بتا اولین انتقال منفی. 19 خرداد 94 ویزیت و نوشتن آز آپکا، روز آز یکشنبه 24 خرداد 94 هست، شروع داروهای تیروئید ، پردنیزولون، ویتامین از 19 خرداد 94، میخواد بدونه این داروها با از پکا تداخل داره یا نه! سیکل انتقال با پردنیزولون (به خاطر آنتی تی پی او بالا) و لووتیروکسین، سرم اینترالیپید چند روز قبل انتقال، آمپول gcsf شروع شد. آزمایشهای ایمنی و انعقادیو انجام دادم، دکتر شرکت برام نوشته، سی دی مارکرا یک بالا و پایین داره، تجویز سرم آی وی آی جی انتقال بعدی، احتمالا انتقال بعدی 2-3 ماه بعد. 2 دی 94 روز اول پری، 3 دی 94 سونو برای شروع سیکل، مصرف پردنیزولون بعد صبحانه (به توصیه دکتر عوارضش با مصرف بعد صبحانه کمتره)، شروع کش و قوس به بدن از 4 دی 94 در حالی که بدون مشکل انعقادی دو ماهه دارم آسپرین مصرف می کنم، 11 دی 94 روز 9 پری، سونو و ویزیت، ادامه داروها، به خاطر حساسیت به گرمی و کهیر تجویز سیتریزین، ویزیت مجدد 15 دی 94 روز 13 پری، از روز 5 پری هم هپارین رو به بازو میزنم، اینبار کرم اکویین هم دارم، ترشحاتم زیادتر شده، دیده شدن مقداری مایع در آندومتر. 17 دی 94 تزریق سرم ای وی آی جی، سومین انتقال، انتقال جنین 2 جنین بلاستوسیت 21 دی 94، روز آز بتای اول 8 بهمن 94، متاسفانه برای سومین بار نتیجه منفی.
104. زی زی گولو (عضویت:1393/10/24): 24 ساله، همسرم اسپرمش ضعیفه، چندین آی یو آی ناموفق، با اولین آی وی اف مامان شدم، محل درمان بیمارستان رضوی مشهد زیر نظر دکتر
نصیری، الان تو اولین روز خرداد 94 تو هفته 14 هستم، از اواسط اردیبهشت ترشحات آبکی داشتم و ترسم از اینه که کیسه آبم نشتی داشته باشه، شکر خدا الان یعنی 23 خرداد 94 در هفته 17 و روز 3 هست، داره برای سونوی غربالگری مرحله دوم (آنومالی) و آزمایش غربالگری وقت میگیره
105. sadaf (عضویت:1394/2/23): 38 ساله 15 سال ازدواج، اسپرم همسرم ضعیف و کم تحرک، خودم پلی کیستیک. سال 93 در رویان میکرو کردم، 7 تخمک با کیفیت، 3 جنین تشکیل، بعد از 3 ماه (به دلیل هایپر) 1 آذر 93 انتقال جنین، نتیجه منفی.
106. ati (عضویت:1393/9/10): 34 ساله، 2 بار آی یو آی ناموفق داشتم. 9 خرداد 94 نوبت دارم برای مشاوره برای میکرو.
107. صدف (عضویت:1393/4/20): 29 ساله، 8 سال ازدواج، 5 سال و 5 ماه و 2 روز نازایی، کمی تنبلی تخمدان دارم، پریهام منظمن، شوهر سالم. 1 آی یو آی ناموفق سال 89، اضافه وزن دارم، شیرازی هستم و مشهد زندگی می کنم. حالا تصمیم داره آی وی اف یا میکرو کنه.
108. ثنا59 (عضویت:1388/12/26): 35 ساله، محل درمان بیمارستان آبان، سه شنبه 5 خرداد 94 پانکچر، انتقال 3 جنین توسط دکتر
طرازی، نتیجه انتقال جنین منفی، با 2 جنین فریزی، 22 خرداد پریود شدم، ماه بعد تاخیر پری تا 27 تیر و هنوز پریود نشدم، منتظر پری، 28 تیر بی بی چک منفی، تزریق پروژسترون برای شروع پری، منتظر پری.
109. صحبا (عضویت:1393/5/13): 31 ساله، مشکل کم تحرکی و کمی اسپرمه. انتقال 5 جنین 3 روزه که دو تاشون گرفت، بارداری دو قلویی از طریق میکرو، از دست دادنشون در هفته 26 با زایمان زودرس. به دلیل زایمان زودرس دو قلویی، دکتر تاکید بر انتقال فقط یک جنین بلاستوسیت رو داره. این بار سیکل میکرو رو در رویان شروع کرده و زیر نظر دکتر
مشایخی هستم. شروع داروهای اصلی و تزریق گونال افها. 6 خرداد 94 روز هفتم سیکل و سونو و ویزیت مجدد.
110. Maryam.F (عضویت:1393/4/7): 26 ساله، اصفهانیم.
111. nafasam (عضویت:1394/3/5): 39 ساله، 10 سال اقدام، همسرم واریکوسل و خودم آندومتریوز، 6 بار میکرو و آی وی اف، انتقال جنین 3 خرداد 94، زیر نظر دکتر اقصی و بیمارستان مهر تحت درمان. روزی 6 استرادیول. روز انتقال ضخامت آندو 10، بعد 5 انتقال منفی انتقال ششم، 3 خرداد 94 انتقال 2 جنین بلاستوسیت، 7 خرداد درد پریودی دارم. روز آز 17 خرداد 94، نتیجه از بتا شکر خدا 2510، نتیجه +، 31 خرداد 94 سونو برای دیدن ساک حاملگی، دردونش یه قلوئه و شکر خدا قلبشم تشکیل شد، آز دوم 23 روز انتقال 47510، آخرین پری 11 اردیبهشت، دردونش پسره، شکر خدا به دنیا اومده،
112. rosa1361 (عضویت:1393/12/7): بهمن 93 انتقال منفی، 14 فروردین 94 شروع سیکل میکرو دوم در رویان، سیکل 45 روزه با ال دی و سینا فکت، روز 30 اردیبهشت 94 انتقال، 16 خرداد 94 آز بتا، 13 سیکل 12 خرداد 94 آز بتا 0.3، نتیجه منفی.
113. نسترن3311 (عضویت:1393/4/8): 34 ساله، 11 سال ازدواج، 6 سال اقدام، کم خونی شدید، تعداد گلوبولهای قرمز خیلی کم، هموگلوبینم پایینه، 2 آی یو ای منفی، بعد قرار بود آی وی اف بشم اما چون تعداد تخمکام کم بود میکرو شدم، 8 جنین تشکیل شد، انتقال 4 جنین شهریور 93، نتیجه مثبت، دو تا ساک و بتای حدودا 300، یک هفته بعد به خونریزی افتادم ولی سقط نشد، به دلیل عدم تشکیل قلب اول با دارو و به دلیل سقط نشدن از طریق کورتاژ آبان 93 دفع شد. کنسل شدن سیکل اردیبهشت 94، به خاطر ضخامت 5 آندو روز 15 سیکل. شروع دوباره سیکل انتقال 9 خرداد 94. مجددا ان تی نازک، 23 خرداد 94 مراجعه جهت بررسی رحم و دوام یا کنسل شدن سیکل انتقال جنین فریزی. داروهام روزی 4 تا استرودیول، 2 تا واژی فم، یه دونه سیلدنافیل، آمپول cgsf برا کسایی که رحمشون خوب نیست 20 خرداد 94 تزریق کردم. سیکل انتقال مجددا به خاطر آندومتر نازک کنسل شد، احتمالا شاید سیکل طبیعی امتحان بشه. بعد دو بار کنسل شدن پری اولین سیکل روزه و سیکل دومم بعد 44 روز هنوز پری نیومده، منتظر پری. داروهای مصرفی در حال حاضر امگا3، ویتامین ای یه روز در میون، کلسیم دی، ویتامین سی، اسید فولیک 5، متفورمین و آسپرینه. شروع سیکل نچرال از 22 تیر 94، مراجعه مجدد 31 تیر 94، قرص پردنیزولون هم داده. 31 تیر 94 روز 11 سیکل مراجعه و ضخامت آندومتر 4.5، 3 هاش ام جی یک روز درمیان، مراجعه بعدی 7 مرداد 94، 17 پری و روز 7 مرداد 94 ویزیت و سونو، ضخامت رحمم 6 میلی متر، یه فولی 18 میل داشتم، گفت این ماه طبیعی اقدام کنف اگه مثبت شد که هیچ نه که ماه بعد باید هیسترو . بعدش انتقال، بعد بهم استرادیول، آمپول هاش سی جی و شیاف سیکلوژست داد، بعدم به درخواست خودم آزمایش برای بررسی دلیل سقط نوشت و آزمایش قبل از هیسترو نوشت، متاسفانه 20 مرداد 94 پری بیتربیتش تشریف فرما شدن، 7 شهریور 94 نوبت عمل هیسترو، دکتر احتمال چسبندگی داده، نتیجه هیسترو موفقیت آمیز، همه چی خوب بود، فقط یه نمونه دادن برای پاتالوژی، مشاهده خون در ادرار از 13 شهریور 94. شروع مجدد سیکل انتقال برای بار چهارم، نتیجه آزمایشهای تکمیلی وجود ژنی که باعث لخته شدن خون در پا میشه، تو کل بارداری باید سلکسان بزنم، 6 مهر 94 ویزیت و سونو، ضخامت آندومتر 6.8، انتقال جنین 11 مهر 94، (احتمالا روز آز بتای اول 27 مهر 94)، متاسفانه نتیجه با بتای 3.2 منفی. توصیه هایی برای افزایش ضخامت آندو (خوابیدن سمت چپ و جمع کردن پاها تو شکم، زیره آسیاب شده داخل شیره کشمش صبح ناشتا و شب قبل خواب، ورزشهای لگن، قرص پنتوکسی فیلین، ماساژ با روغن سیاهدونه، لوبیا سبز حتی خام، سویا، ورزش و پیاده روی). فعلا درمان گیاهی، 2-3 ماه تلاش برای بارداری طبیعی، وقت برای ویزیت با طرازی برای بهمن 94. 20 روز بعد اتمام پری بعد انتقال منفی شروع به درمان گیاهی، بعد 2 هفته لک بینی، پری با تاخیر اومد، شروع به مصرف لتروزول و دگزا، روز 9 پری سونو، 2 فولی خوب و میوم، بعد گفت احتمالا زخمه، بعد معاینه گفت ساک حاملگیه، کمتر از 5 هفته، سونوی مجدد نوشت. انشالله که دردونش صحیح و سالم به رشدش ادامه میده.
114. خاله جون آوا (عضویت:1394/2/26): 25 ساله، مرکز درمان رویان،
115. مامان نی نی (عضویت:1393/10/23): 38 ساله، 1 دختر 3 ساله داره، برای فرزند دوم اقدام کرده، ذخیره تخمدان پایین، اف اس هاش 18، مورفولوژی همسرشم 4% هست. قصد داره میکرو بکنه. شروع درمان با
طرازی.
116. ترلان (عضویت:1394/1/26): 34 ساله، اولین آی وی اف کلینیک دبیر اشرافی. آمپول هاش سی جی دو روز قبل آز داشته، روز آز بتا 140 اما بعد پایین اومده و شده 10. انتقال دوم 26 اردیبهشت 94، روز آز 12 خرداد 94. 12 انتقال بی بی چک منفی، 12 خرداد 94 نتیجه آز منفی.
117. marrmarr (عضویت:1392/1/17): 28 ساله، 7 سال ازدواج، 3 تا سقط جنین زیر سه ماه، بدلیل اختلال ژنتیکی، تنها درمان تخمک اهدایی، الان تو لیست انتظار تخمک اهدایی ابن سینا هستم،
118. فاطمه یاس (عضویت:1393/7/2): 32 ساله، 2 سال اقدام، مشکل عفونت رحمی، محل درمان یزد زیر نظر دکتر
شادمان یزدی. فقط قرص متروماکس روزی 3 عدد تا 10 روز (احتمالا یکی از اسالمی تجاری مترونیدازوله) و یه پماد واژینال داده. تست پاپسمیر، آزمایش خون LH، FSH و نهایتا تشخیص عفونت رحمی با سونوی رحمی، همیشه قبل پریود بی بی چکم مثبت میشه و بعدش با تاخیر پریود میشم.
119. صحبا (عضویت:1391/2/16): 31 ساله، 11 خرداد 94 پانکچر، 14 تخمک، مشکوک به هایپر، 14 خرداد 94 مراجعه جهت بررسی هایپری، رژیم پر پروتئین. شکر خدا 13 تیر 94 در سن 6 هفته و 4 روز صدای قلب شنیده شد، طول سیروکس 27، بارداری قبلی به خاطر کوتاه بودن طول سیروکس و بارداری دوقلویی با وجود سرکلاژ هفته 26 دهانه رحم باز شد. شکر خدا نتیجه مثبت، ایشالله این دفعه خدا دردونه هاشو حفط کنه،
120. fateme (عضویت:1392/9/29): 32 ساله، بار اول انتقال، انتقال 3 جنین، بدون فریزی، روز 15 انتقال بی بی منفی و آز مشکوک به بارداری، با تکرار آز بتا مثبت، 12 خرداد 94 روز 20 انتقال نتیجه آز با بتای پایین مثبت شدف بتای دوم پایین اومد و داروها قطع شد، نتیجه منفی.
121. آوا60 (عضویت:1391/9/6): 34 ساله،
122. گلی (عضویت:1394/2/24): 34 ساله،
123. پاتریک2 (عضویت:1392/5/8): 25 ساله، دو بار بارداری با آی یو آی و میکرو، بعد از اولین بتای مثبت بتا پایین اومده، مراجعه به
رزا مقدم، مشکل ایمنی و انعقادیم مشخص شد، باید سلکسان و اینترالیپید بزنم، جنین فریزی دارم. آماده انتقال جنین فریزی... 25 آذر 94 با سیکل طبیعی انتقال 3 جنین، 1 دی 94 شروع لک بینی، (احتمالا روز آز بتای اول 10 دی 94)، منتظر نتیجه +++،
124. صنم (عضویت:1388/7/12): 32 ساله، 5 سال اقدام، ظاهرا من سالمم و مشکل از همسرمه، بعد از یک سال درمان با میکرو اواخر مهر 93، 4 قلو باردار شدم، 2 تا شو ریداکت کردم، سونوی آنومالی اوکی، دو قلوهام دختر و پسر بودن، دخترم ماه 5.5 کیسه آبش پاره شد و دوقلوهامو از دست دادم، بعد از 2.5 ماه وقفه قصد دارم برای انتقال جنینای فریزم اقدام کنم، آزمایشهای تکمیلیو داده و تقریبا همه چی نرماله، فقط از کاریوتایپ کمی مشکل داره که گفتن خیلی مهم نیست، فقط این سری باید سلکسان داشته باشم، منتظر زمان مناسب برای شروع مجدد.
125. پونه (عضویت:1393/7/24) همون پونه جونی (عضویت:1394/5/30): 31 ساله، 4 سال ازدواج، خودم پلی کیستیک، زیر نظر
افلاطونیان، بهمن 93 میکرو کردم و نتیجه مثبت شد، دو قلو باردار شدم، متاسفانه در هفته 16 کیسه آبم پاره شد و در هفته 18 اوایل خرداد 94 سقط شدن. قصد دارم دو سه ماه بعد برای انتقال جنینای فریزیم اقدام کنم. هفته پیش رفتم پیش دکتر طب سنتی، تجویز باد بادکش یک در میون، کپسول پونیکا، یه داروی شستشو برای خودم و همسرم، یه داروی جوشانده، قرص روی، عرق سه گیاه برای پاک سازی از عفونت، عرق آهن، مراجعه بعدی 2 هفته دیگه. ممنونع کردن فست فود و غذای کنسروی، پیاده روی روزانه.
126. الناز (عضویت:1390/5/22): 37 ساله، همسرم 47 ساله، 14 ساله انتظار، 4 بار آی یو آی منفی، 4 بار آی وی اف کردم، از آزمایشهای تکمیلی مشخص شد که بدنم فولیک اسید نمیسازه و در کنار فولیک اسید بکمپلکس هم تجویز شد، الانم در حال گرفتن داروهای انتقال فریزی، احتمالا انتقال جنین ماه رمضان 94، تیرماه 94. بعد از 1 هفته تاخیر پریودی بی بی چک سریع دو خط پررنگ شد و نتیجه مثبت، شکر خدا معجزه خدا شامل حالش شد، 2 تیر 94 جواب آز بتا 29900 شد،
معجزه اتفاق می افتد 127. TARAZ (عضویت:1394/3/20): تیام، 27 ساله، 10 سال اقدام، دلیل ناباروری نامشخص، الانم منتظر نامه ی دادگاهم برا فرزند خواندگی، شاید دوباره برم برا میکرو، 3 بار آی یو آی منفی، بیمار دکتر
رزاقی، 1 بار سال 91 میکرو با بتای مثبت ولی منتهی به سقط جنین، 30 تخمک، 4 جنین، به دلیل تحریک بالای تخمدانها دز داروها به آرامی بالا میرفت و یه روز در میان سونو داشتم، اشتباه استفاده از شیاف دیکلوفناک به جای شیاف پروژسترون، عدم تشکیل ساک حاملگی و سقط. احتمال مشکل کروموزومی، با توجه به گفته دکتر بعد از لقاح شکل کروموزومیشون تغییر میکرده، تجویز آز ژنتیک داده شدف دکتر آز کاریوتایپ نوشته واسمون.
128. مریم گلی (عضویت:1394/3/22): 26 ساله، مشکل نازایی ندارم، برای تعیین جنسیت قراره میکرو بشم، تعیین جنسیت به خاطر مشکل وابسته به جنسیت، من فقط میتونم فرزند دختر داشته باشم و اگه پسر بشه مشکل خواهد داشت. چند مدت پیش طبیعی اقدام کردم ولی هفته 8 یه آز دادم معلوم شد پسره و مجبور شدم سقطش کنم، مرکز درمان موسسه مهر رشت. احتمالا از تیر یا مرداد ماه 94 وارد سیکل میکرو و پی جی دی خواهم شد. 8 روز تزریق فوستیمن و مریونال یا منوپور، تزریق دو عدد آمپول قبل پانکچر، یکی هاش سی جی عضلانی و یکی اوویدرل که زیر جلدیه (معمولا در صورت احتمال هایپری تجویز میشه)، 24 آذر 94 پانکچر توسط دکتر
عبدالهیان ولی ویزیتام با دکترای متفاوت بوده، لک بینی بعد پانکچر، انتقال جنین 28 آذر 94، متاسفانه کیفیت جنینا برای پی جی دی مناسب نبودن، با توجه به اینکه با توجه به مشکل حساسیت به جنسیت باید پی جی دی میشد احتمالا انتقال کنسل بشه.
129. خانومی (عضویت:1393/11/29) همان Fateme: بیست و سه ساله، کمی تعداد و تحرک اسپرم، سیکل بلند مدت میکرو برای خرداد 94، شروع سیکل با ال دی و سوپرفکت، 27 خرداد 94 سونو دارم و احتمالا رمضان 94 پانکچر، محل درمان رویان. اتمام ال دی و 24 خرداد 94 روز اول پری، 26 خرداد اولین سونوی سیکل گرفتن داروهای اصلی (پیورگان)، ضمنا اندازه گیری عمق رحم نیز انجام شد. سونوی اول روزی 2 عدد پیورگان کلا 14 عدد و ادامه سینافکت با 20 واحد، 3 تیر سونوی مجدد، تخمدان چپ پر فوی، داروی بعدی تا سه روز روزی 100 واحد گونال اف، ویزیت و سونوی مجدد شنبه 6 تیر 4. به دلیل تاثیر زیاد داروها دز گونال از 100 به 75 کم شده. اندازه فولیکولا 14-15-16، احتمال هایپری، تجویز آزمایش با سونوی مجدد، داروهای اصلی فقط ادامه بوسرلین، در صورت تعدیل شرایط فقط پانکچر و انتقال کنسل، در غیر این صورت کلا سیکل کنسل خواهد شد، قرص داستینکس و رژیم پر پروتئین و 8 سفیده تخم مرغ در روز، مراجعه بعدی 7 تیر 94، نتیجه سونو سایزای 18-19-20 بک تو بک، احتمال رشد داده میشه! روز پانکچر مشخص شد و قرار شد سه شنبه 9 تیر 94 پانکچر انجام بشه. هایپری خیلی شدید نیست و بعد پانکچر مشخص خواهد شد که انتقال انجام خواهد شد یا نه، آمپول هاش سی جی 7 تیر شب تزریق شد، از پانکچر 16 تخمک گرفته شد، قرار شد 11 تیر 94 آز بدم تا معلوم بشه برای انتقال آماده هستم یا نه، انتقال به دلیل هایپری کنسل و به سه سیکل بعدی موکول شد، در ضمن از 16 تخمک 14 جنین تشکیل شد که 8 جنین فریز شد. شروع سیکل مجدد انتقال شهریور 94، اول مهر منتظر پری برای شروع سیکل انتقال جنین فریزی. بعد از خوردن روزی 2 عدد استرادیول نتیجه آز استرادیول روز سوم پری 384 شد، سونوی مجدد و تداوم استرادیول و آسپرین، 16 مهر 94 سونوی مجدد. انتقال 2 جنین 21 مهر 94، تنگی نفس، داروهام استرادیول (والرات 2میل) و آمپول پروژسترون، گرم و سرد شدن، گر گرفتگی، سر شدن پاها، روز 8 انتقال بی بی منفی، روز 30 مهر روز 10 انتقال بی بی مجددا منفی، روز 12 بی بی منفی، بتای روز 12 معادل 23، مشکوک به بارداری، بتای روز 5 آبان 94 معادل 12، کاهش بتا، رز آز بتای اول 7 آبان 94، بتای روز از 2 و متاسفانه نتیجه منفی. انجام آزهای ایمنی و انعقادی 9 آذر 94، کمبود ویتامین دی با عدد 11، دارو درمانی انجام شد ولی عدد فرقی نکرد. 14 آذر ویزیت و سونو و شروع مجدد آسپرین و استرادیول بقیه داروهام آهن و پروژسترون. در حال مصرف استرادیول، ویزیت و سونوی مجدد 24 آذر 94، ضخامت آندو 11، انتقال 2 جنین فریزی 26 آذر 94 گرید آب توسط دکتر
تهرانی مرکز رویان، ادامه استرادیول روزی 3 عدد، تزریق پروژسترون تا 5 روز بعد جایگزین کردن با شیاف، 3 دی 94 روز 7 انتقال آز بتا 17، داروهام (1 آمپول پروژسترون، 3 استرادیول، 1 آسپرین، بدون هاش سی جی بعد انتقال)، 5 دی 94 روز 9 انتقال آز بتا با بتای 79.12 +، 8 دی 94 روز 12 انتقال با بتای 370 نتیجه +، 10 دی 94 آز بتای مجدد روز 14 انتقال 1262، روز آز بتای اول 12 دی 94، بتای روز آز بتای اول 3100، سرگیجه زیاد، یبوست و مشکل هضم، 2 هفته بعد یعنی 26 دی 94 مراجعه برای سونوی ساک و قلب، شکر خدا فعلا یک ساک با قلب دیده شد، 2 هفته دیگه سونوی مجدد (سونوی FHR)، ادامه آسپرین و استرادیول تا هفته 10 بارداری و پروژسترون تا هفته 8 بارداری، 8 بهمن 94 یه لیوان آب میوه آلبالو، 9 بهمن 94 خونریزی، خونریزی قطع کمی لک بینی، 10 بهمن 94 وقت سونو، شکر خدا سونوی قلب انجام و تشکیل،
130. سمانه (عضویت:1394/2/14): 23 ساله، همسرم 33 ساله، 8 سال ازدواج، 3 سال اقدام، 2 بار آی یو آی منفی، بار دوم آی یو آی دبل ای یو آی، خودم مشکل تنبلی خفیف دارم، همسرم مشکل کم تحرکی و کمی تعداد اسپرم داره و مهر 93 عمل واریکوسل انجام داده. شروع اولین سیکل میکرو از 21 خرداد 94، داروهای اصلی روزانه 2 عدد گونال اف و 1 عدد مریونال، 26 خرداد 94 سونوی مجدد، بعد از 5 روز رشد فولیکولها خوب بود و شروع ستروتاید از 27 خرداد 94. 28 خرداد 94 احتمال هایپری دادن و احتمالا بشه. قرار شد دوشنبه 1 تیر 94 بستری بشم و سه شنبه 2 تیر 94 پانکچر بشم، ولی انتقال انجام نخواهد شد و جنینا فریز میشن. انتقال به بعد موکول خواهد شد. بدون تزریق هاش سی جی پانکچر خواهد شد. به کسانی با شرایط من به ج سی جی همون سینافکت تزریق میشه. 20 تخمک، 16 جنین، انتقال به بعد موکول شد، به دلیل هایپری بستری بودم که 8 تیر 94 مرخص شدم. 18 مرداد 94 انتقال جنین، (احتمالا روز آز بتای اول 3 شهریور 94)، شکر خدا با بتای 800 نتیجه +، بتای دوم بعد 48 ساعت 1736.02،
131. chnour (عضویت:1393/4/25): 37 ساله،
132. asalak-u (عضویت:1392/4/23): 27 ساله، 2.5 سال اقدام، 1 آی یو آی منفی، 1 میکرو منفی، دومین سیکل انتقال، زیر نظر دکتر
معین و
کاشانی، روزی دو تا قرص استروژن دارم. در حال تزریق پروژسترون قبل انتقال، 6 تیر 94 انتقال جنین، روز آز 20 تیر 94، متاسفانه نتیجه با بتای صفر منفی شد. شهریور 94 در حال زالو درمانی و حجامت و تقویت و ایشالله مهرماه 94 وارد سیکل خواهد شد، 30 مرداد حجامت عام برای من و همسرم، ده روز دیگه حجامت ناحیه تخمدان، حین حجامت گفت که غلظت خون دارم اما زیاد نیست، ولی گفت غلظت خون همسرم زیاده. موکول شدن ادامه درمان به اردیبهشت 95، دنبال نوبت گرفتن از طرازی.
133. ستاره (عضویت:1394/2/11): 31 ساله، 6 سال ازدواج، 4 سال اقدام، همسرم سالمه، دخیره تخمدانم سال قبل 1.2 بود، 4 سال پیش سالم بودم، به نظر خودم با داروهای هورکیست درمویید در تخمدان سمت راست در آوردم، متاسفانه زیر دست متخصص زنان به جای لاپراسکوپی جراحی باز شدم که منجرب به آسیب نسج تخمدان و تولید فولیکول پوچ شد، 3 بار آی یو آی منفی و 3 بار میکرو منفی، (2 آی یو ای و 1 میکرو در مرکز خاتم دکتر جعفر آبادی، 1 آی یو آی و 2 میکرو در مرکز بعثت دکتر اسرافیلی)، میکرو دوم انتقال فرش 4 جنین بلاستو با نتیجه مثبت با 1 جنین داخل رحم و متاسفانه یکی خارج رحم در لوله سمت چپ، خونریزی داخلی و از دست دادن لوله و سقط، میکرو سوم انتقال فریز خرداد 94، روز آز 25 خرداد 94، نتیجه منفی. بعد از قطع پروژسترونها بعد از 7 روز تاخیر پریود شدم، الان برای بهبود کیفیت تخمکها (تخمدانامم تحلیل رفته و احتمالا تخمک نسازه، اون یکی تخمدانمم فولیکول پوچ میسازه) ژل رویال و کیوتن میخورم، در حال حاضر پیگیر انجام آزمایشهای تکمیلی و احتمالا اواخر تیر اقدام برای آزمایشهای تکمیلی. آز پرولاکتین نوشته شده، شرایط قبل آز بدون استرس، بدون پیاده روزی زیاد، بدون ن ز د ی ک ی شب قبلش، بدون تحریک سینه ها. نتیجه آزمایشهای ایمنی و انعقادی آماده شد، پروتئین اس بالاست، سی دی مارکر 20 بالا، جواب ژنتیک مولکولی هم ده روز بعد آماده میشه، تجویز آسپیرین و دی ها و ال کارنتین، باید 1 ماه قبل از اقدام بعدی قرص پردینوزول بخورم، منم که fsh ام بالاس 10.9 و احتمال زیاد amh ام پایین، جواب آز amh خیلی پایین، 10 شهریور 94 ویزیت با میترا فروتن، بعد از ویزیت با توجه به عکس رنگی قبل لاپرا گفت مشکل هیدروسالپینکس تو لوله راست دارم و باید بعد چند پانکچر و فریز جنین لوله رو برداریم و بعد انتقال بدیم، در ضمن گفت تخمدان چپ تقریبا هیچی نیست اما تو راست هست که میشه با دارو بالغشون کرد.
134. asal (عضویت:1390/5/24): 33 ساله، 7 سال انتظار، همسرم سالم، خودم یک لوله بسته و یک فیبرم ٣ سانتی رحمی دارم و pcos هست و تنبلی تخمدان دارم، 11 بار آی یو آی منفی، 2 بار بارداری طبیعی که هفته 8 قلب ایستاد و کورتاژ شدم، 1 بار آی وی اف منفی، 7 جنین فریزی دارم. تو سیکل آی وی اف هستم، سیکل قبلیم نچرال بود و بدون هورمون تراپی، این سیکل قرص پروژسترون دارم، استرادیول از رو اول 1 عدد، از روز هفت 2 عدد، از روز 11 سیکل 3 عدد، حدود 10 روز بعد یعنی اوایل تیر احتمالا پریود و روز دوم سوم پری وارد سیکل بشم. شکر خدا اونطور که دوستان گفتن طبیعی مامان شدن،
معجزه اتفاق می افتد 135. شلررر (عضویت:1392/2/21): 36 ساله، 7 انتقال جنین منفی، 20 خرداد 94 انتقال جنین، 8 انتقال بی بی چک منفی، منتظر نتیجه +++، روز آز بتا 3 تیر 94،
136. نرگس م (عضویت:1390/5/8): 33 ساله، نتیجه آز بتا روز 11 انتقال 48 و روز 13 انتقال با بتای 205 +، یه قلو، اوایل تیر سونوی آنومالی،
137. لیلی خانوم (عضویت:1393/9/11): 36 ساله، پنج بار پانکچر و انتقال ناموفق، پانکچر آخر اسفند 93، زیر نظر دکتر
طرازی.
138. حسنا (عضویت:1394/3/21): 26 ساله، تحقیق در مورد درمان در مرکز ناباروری قم.
139. مامان ۹۴ (عضویت:1394/2/22): 30 ساله، 3 سال انتظار، مشکل مورفولوژی نرمال پایین و تعداد اسپرم کم، خودمم مشکل آندومتریوز دارم، اردیبهشت 93 لاپرا، چسبندگیا رفع، 3 آی یو آی منفی، 3 ماه فرصت برا بارداری، بعد 3 ماه تجویز میکرو.
140. مهگل (عضویت:1393/5/27): 32 ساله، سابقه آندومتریوز، یک بارداری منجر به سقط در هفته 6، ca125 نرمال، نتیجه لاپراسکوپی آندومتریوز گرید 2، بعد لاپرا ذخیره تخمدان 0.4.
141. nahid (عضویت:1390/10/3): 37 ساله،
142. خورشید (عضویت:1393/2/30): 27 ساله، خودم فیبروم دارم و همسر هم آز اسپرمش همه چی نرمال بود غیر تعداد اسپرمش، البته توی بیمارستان ابن سینا آز داده بود نه مرکز ناباروری ابن سینا، فعلا قصد داره از ابن سینا نوبت بگیره برای اولین ویزیت و تشکیل پرونده.
143. لیلی (عضویت:1394/3/28): 32 ساله، 5 سال اقدام، سابقه خارج رحمی، بسته شدن یکی از لوله ها، 1 آی یو آی منفی، 1 میکرو منفی، میکروی دوم، مرکز ابن سینا، زیر نظر دکتر
ذنوبی و
طاهری، روز آخرین پریودی 4 خرداد 94، 20 خرداد 94 انتقال 3 جنین فریزی، آخرین پریودی 4 خرداد 94، روز آز بتا 3 تیر 94، شکر خدا نتیجه با بتای 33 +، آز بتای دوم 6 تیر 94 معادل 730، به خاطر دردام یه شیاف پروژسترون به داروهام اضافه شد، سونوی 20 تیر 94 ساک دیده شده، تجویز آمپول پرولوتون 250 برای لک بینی و خونریزی، 3 مرداد 94 وقت سونو، یک ساک دیده شد، به خاطر خونریزی (احتمالا خونریزی از هماتوم پشت جفت باشه) استراحت مطلق، شیافا رو زیاد کرد روزی 3 شیاف، 2 آمپول پرولوتون، سه هفته دیگه سونوی غربالگری، دچار سرگیجه خوش خیم ناشی از گوش داخلی شدم، ویتامین ب1 دادن، هفته آخر مرداد 28 مرداد 94 سونوی ان تی دارم، شکر خدا ان تی خوب بود و احتمال 60% دخمله، فقط گفتن جفت پایینه و استراحت مطلق لازمه، شکر خدا فعلا حالش خوبه، زمان زایمان اسفند 94،
144. مهرنیا (عضویت:1392/6/9): 28 ساله، قصد میکرو از دی 93، دکتر تجویز کاریوتایپ برای همسرم، خرداد 94 جواب کاریوتایپ آماده شد، شکر خدا مشکلی نبود.
145. شیفته (عضویت:1394/3/16): 30 ساله، قصد شروع سیکل میکرو.
146. سهیلاجون (عضویت:1392/6/2): 31 ساله، پلی کیستیک، تجربه لاپراسکوپی و کوتر تخمدان و بدون نتیجه، خرداد 94 برای آی یو آی اقدام، بدنم به داروها جواب نداد، فولیکول بالغ نداشتم، کنسل شدن سیکل، تجویز میکرو. شروع سیکل میکرو تیر 94 با ال دی، آخرین ال دی 11 تیر 94، بعد منتظر پری و انشالله شروع داروهای اصلی، دچار کم خونی هستم (تعداد گلبولهای قرمز خونم 11.2 هست که از رنج نرمال 12 کمتر هست) و غلظت خون ندارم ولی به خاطر مصرف ال دی و داروهای هورمونی بهم همزمان آ اس آ تجویز کردن، آخرین ال دی 12 تیر 94. بعد منتظر پری برای شروع سیکل، 17 تیر شروع لک و خونریزی کم. شروع داروهای اصلی از 20 تیر روزانه با 2 عدد پیورگان تا 24 تیر 94 (8 عدد پیورگان)، مراجعه مجدد 24 تیر 94، تجویز 10 عدد پیورگان دیگه بعلاوه 4 آمپول برای جلوگیری از بزرگ شدن کیستام به دلیل پلی کیستیک بودنم، 1 مرداد 94 روز پانکچر، 22 تخمک، 13 جنین، کمی هایپر شدم، اگه سونوی روز 3 مرداد 94 نشون بده هایپری رو رد کردم ساعت 1 ظهر انتقال داده خواهد شد، شکر خدا انتقال روز 3 مرداد 94 انجام شد، اما به خاطر هایپر شدنم استراحت مطلقم چون تخمدانام بیش از حد بزرگ شدن، داروهای بعد انتقال جنین استرادیول، کلگزان، پروژسترون، کلروفنیرامین، داستنیکس، سفکسیم، دایمتیکون، شیاف واژفیم، 1 آمپول دگزامتازون، 2 تا سرم آلبومین مصرف میکنم، روز آز بتای اول 17 مرداد 94، روز 11 انتقال بی بی چک منفی، متاسفانه نتیجه منفی. 19 مرداد روز اول پری، شروع ال دی برای سیکل مجدد. در حال انجام طب سوزنی، 16 شهریور 94 شروع لک و علایم پری، روز سوم پری مراجعه جهت شروع سیکل انتقال. شهریور 94 در حال مصرف استرادیول، آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو انجام دادم و جوابش 31 شهریور 94 آماده میشه، انتقال 4 جنین (2گرید بی و 2 گرید سی) 1 مهر 94 ساعت 12، آز بتای اول 15 مهر 94، بی بی چک 11 مهر 94 منفی، متاسفانه 15 مهر 94 با بتای 1 نتیجه منفی. شکر خدا نتیجه آزهای ایمنی و انعقادی بدون مشکل، مراجعه به دکتر زهرا حیدر در بیمارستان مهدیه تو شوش، برای همسرم از dfi اسپرم رو نوشت، برای منم تیروئید، پرولاکتین، هپاتیت، ایدز، در مورد جنینا یه گزارش ازمون خواست. کم کاری تیروئید دارم اما تحت کنترله و به ثبات رسیده، مراجعه به سرایان، دوره درمانی 6 ماهه، مرحله اول تحریک عصب برای درمان سردی رحم. ماه قبل 17 روز تاخیر پری، دی ماه 94 با 8 روز تاخیر پری، علت تنبلی بالای تخمدان، ضخامت پایین آندومتر، فعلا 19 دی 94 با 18 روز تاخیر پری منتظر پری.
147. eli (عضویت:1392/9/18): 29 ساله، سابقه سقط.
148. ترمه 65 (عضویت:1392/10/15): 29 ساله، 2 تیر 94 همسرم توسط دکتر پویان ویزیت شد، تجویز میکرو، در حال تحقیق در مورد مرکز درمان.
149. رویا. (عضویت:1391/11/6): 34 ساله، 6 سال ازدواج، 2 سال اقدام، 3 بار انتقال منفی، اردیبهشت 94 توسط دکتر طرازی در بیمارستان آبان هیسترو شدم، انتقال جنین فریز شهریور 94.
150. Sahar(تلما) (عضویت:1388/6/18): 33 ساله، محل درمان ابن سینا، 4 سال پیش سال 89 ابن سینا دو قلو باردار شدم، تو سیکلم سوپرفکت داشتم، 8 جنین تشکیل شد که بارداریم در هفته 23 با خونریزی و با زایمان زودرس و در نهایت سزارین خاتمه یافت، آبان 93 پیش خانوم دکتر طاهری پناه رفتم اما دیگه سوپرفکت نداد و روزی 3 تا گونال با ستروتاید داد اما فولیکولام رشد نکردن (هفت روز سه تا (21) گونال داد، دوباره 10 تا گونال همراه با ستروتاید و مریونال ولی نتیجه خوبی نداشت)، تیرماه 94 در حال گرفتن ال دی برای شروع سیکل آی وی اف، 8 عدد به اتمام قرص ال دی توسط طرازی خراش اندومتر انجام دادم، ذخیره تخمدانم 4.5 سال پیش 2.4 بود و الان دچار ضعف تخمکگذاری هستم. برای چندمین بار 27 تیر 94 انتقال جنین، (احتمالا روز آز بتای اول 12 مرداد 94)، روز 10 انتقال بی بی چک منفی، متاسفانه نتیجه منفی، شروع خونریزی و پریود.
152. آسا (عضویت:1393/12/15): 41 ساله، سابقه لاپراسکوپی با دکتر آصف جاه برای در آوردن فیبروم 12 سانتی، فیبروم من خارج رحم بود اما به رحم فشار میاورد، سونوی اول تخمدان چپ 3 عدد فولی 10-12، تخمدان چپ 4 فولی 7-8، سونوی دوم 3 فولیکول 18-19-21، بقیه ریز بودن، ستروتاید اضافه کردن و پانکچر شدم و 14 تخمک ازم گرفتن. اواخر تیر 94 مراجعه به دکتر ذنوبی برای نوشتن آزمایشهای تکمیلی، قبول نکردن بنویسن. شروع اولین سیکل میکرو با سیکل بلند انتقال جنین فریزی با ال دی و آ اس آ و یک سوم دیفیرلین روز 21 سیکل، با وجود مصرف ال دی و تزریق دیفیرلین 4 روز زودتر از زمان پریود 24 شهریور 94 پریود شدم. همسرم تو از اولش تو ابن سینا تعداد 60 میلیون، مورفولوژی نرمال 3%، تحرک آ 3%، که 2 ماه دارو بی اثر، 30 روز صبح ناشتا 30 عدد نخود که 24 ساعت خیس خورده باشه رو به همراه آبش میخورد و بعد از تکرار آز مورفولوژی 4% و تحرک 10% و تعداد 100 میلیون شد. از 3 پری استرادیول (4 روز 2 تا، 5 روز 3 تا، 8 روز 4 تا، تا اینکه ضخامت آندومتر رسید به 11)، آ س آ و از 9 پری کرم واژینال ای کویین تا شب انتقال و 3 قرص واژینال سیدنافیل، 2 بسته جنین 3 تایی فریزی، آنتی فریز جهت بلاستو شدن، 2 بلاستو و 1 کامپکت، انتقال هر 3 جنین حدودا 9 مهر 94، 3 روز اول ترشح، برای ترشح شیاف سیکلوژست تجویز شد، بعد استفاده قطع شد، روز دوم لک قهوه ای، از مرکز گفتن طبیعیه، روز 3 لک و خونابه، شب قبل خواب شیاف سیکلوژست، روز 4 قطع لک بینی، روز 5 دفع لخته خونی غلیط، تداوم شیاف، روز آز بتای اول 23 مهر 94، شکر خدا نتیجه آز +، حدودا 10 آبان سونو، 6 هفته، ساک خالی 17 میلی متر، یک هفته بعد 17 آبان 94 سونوی قلب، 6 هفته و 4روزه رویت، شکر خدا قلب تشکیل شده بود و دردنش یکی هست، یه توده ادنومیوز سطح رحمم گرفته به قطر 11 سانت، فعلا زیر نظر پریناتالوژم بخاطر بارداری پر خطر، پرناتالوژم نظرش این بود که بعد انتقال نیازی به استرادیول ندارم، 16 آذر 94 سونوی NT، خداروشکر خوب بود، ولی آز خونش آز هارمونی امریکا (سل فری) رو دادم که جوابش یکماه دیگه میاد، 13 دی 94 نتیجه تست سل فری آماده شد، شکر خدا همه چی خوب بود، دردونشم دخمله، 1 بهمن 94 هفته 18 بارداری سونوی آنومالی، شکر خدا همه چی خوب بود، آخرای ماه 5 حس نبض در واژن،
153. نیلوفر (عضویت:1394/4/8): 30 ساله،
154. مهسا (عضویت:1393/12/8): 31 ساله، خودم شمکلی ندارم، همسرم کمی ضعیفه، مرداد 94 تو سیکل آی یو آی خواهم بود. داروهام 10 تا لتروزل، 10 تا گونا و 2 تا هاش سی جی.
155. نازی (عضویت:1389/8/17): 40 ساله،
156. ناناز (عضویت:1394/4/5): 30 ساله، مشکل پلی کیستیک بودن و ایمنی و انعقادی من، ژن غلظت خون دارم، آز اسپرم همسرم نرمال، خودم تخمک آزاد نمی کنم، اولین انتقال جنین شهریور 93، نتیجه منفی، اوایل مرداد 94 دومین انتقال جنین، ضخامت آندومترم 7 میلیمتره و بالاتر نمیره، به خاطرش پیاده روی می کنم، بادکشم انجام میدم. محل درمان رشت. آزمایشهای تکمیلی جوابشون 10 شهریور 94 آماده میشه، دو بسته جنین فریزی گرید آ و یک بسته گرید سی دارم، آنتی تی پی او 70 (بابت بالا بودنش فقط پردنیزولون تجویز شده)، دکتر گفت ایرادی نداره و بابتش دارو نداد، تی اس اچ هم نرمال بود. اردیبهشت 94 بستری به خاطر فقر آهن، بعد دو ماه دارو درمانی (با روزی دو تا قرص فیفول و انواع مویز و کشمش و بادوم) به رنج نرمال رسیده، قبل عید بدون استرادیول ضخامت آندو تری لاین و 9-10 میل، ولی الان بالا نمیره. 28 مرداد 94 نوبت از رزاقی، آنتی مولارین هورمونم 15 بود ولی رنج نرمالش رو 10 زده بودن، با منوپور و گونال 9 جنین خوب داشتم. تجویز دکتر طب سنتی بادکش یک روز درمیون با دوسین و روزی یک لیوان رازیانه عرقش صبح و یک لیوان بومادران بعد از ظهر، آزمایشهای تکمیلیم آماده شدن، همه آیتما خوب بودن و MTHFR ها همه هموزیگوت بودن و سی دی مارکرام به جز 56 که 15 بود و دقیق رو رنج ماکزیمم بود بقیه نرمال بودن، پروتین سی هم کمی بالاتر از رنج نرمال، تجویز سلکسان و دگزا برای سیکل. سیکل انتقال جنین فریز بدون ال دی، 28 مرداد 94 هیسترو به خاطر علتیابی عدم رشد آندومتر، شکر خدا بدون مشکل، بعد عمل سفکسیم داشتم، محل درمان رشت مرکز مهرافزا، دکترم عبدالهیان، ویزیت بعدی 31 مرداد 94، انتقال جنین احتمالا 7-8 شهریور 94. سابقه دو بار پانکچر و هیسترو تو مرکز مهر!!!! دکتر رزاقی هپارین رو برای ژن غلظت خونم تایید کرد و گفت پردنیزولون از پری شهریور بخور تا بعد از انتقال هم ادامه میدی، البته گفت با دگزایی که دکترت داد فرقی نداره، بادکش رو هر ماه از سه پری یک روز در میون تا قبل از تخمکگذاری یا انتقال روی کمر و زیر ناف و روی تخمدون انجام میدم، میگن رحم رو گرم نگه میداره، قرار شد روزی دو تا پردنیزولون 5 میل یکی بعد صبحونه یکی ظهر بعد ناهار بخورم، انتقال جنین احتمالا 17 سیکل و روز 14 شهریور 94 خواهد بود، تو این سیکل به جای استرادیول میل اکویین 1.25 داشتم اما طبق همون دسترو قبلی. روز 12 سیکل سونوی و ضخامت آندو 7، بعد از 6 ماه رشد آندو، به خاطر آنتی تی پی او بالا 2 هفته قبل انتقال پردنیزولون و ک ماه قبل ب6 و ب12، 3 روز قبل انتقال شروع پروژسترون، 3 بسته جنین فریزی (2 بسته گرید ای و 1 بسته گردی سی)، آخرین پری 25 مرداد 94، روز انتقال 15 شهریور 94، روز 18 سیکل، 15 شهریور 94 انتقال 3 جنین، بعد انتقال 2 عدد هپارین 5000، پردنیزولون هم از 2 تا به 1 عدد کاهش یافت، سی دی مارکرمم نزدیک به ماکزیمم بود و بالا نبود، 25 شهریور خون روشن، زیاد کردن شیاف، بی بی روز 10 مثبت، روز آز بتای اول 31 شهریور 94، 29 شهریور 94 شکر خدا با بتای 314 (روز 12 انتقال) نتیجه +، بتای روز 16 انتقال 842، 30 شهریور 94 ترشحات آبکی قهوه ای، احتمالا شنبه 11 مهر برای دیدن ساک برم سونو، فعلا شکر خدا یکی از وروجکاش با سونوی واژینال با سن تخمینی 4 هفته و 5 روز رویت شد، 21 مهر 94 مراجعه برای چک آپ، متاسفانه رشد در هفته 4 و روز 5 متوقف شده. احتمالا ادامه درمان زیر نظر طرازی یا رزاقی. آز اسپرم در مراکز خصوصی همه چی نرمال، مروفولوژی نرمال 90%، تحرک خوب و تعداد بالا. 10 آذر 94 زمان پری، فعلا تاخیر پری، شکر خدا معجزه خدا شامل حالش شده و 16 آذر 94 در هفته 5 بارداری، 1 روز قبل از کمی لک بینی قرمز داشتم، بعدا قهوه ای و تا 18 آذر ادامه داشت و دیگه قطع شد، از روز آز داروهام (هپارین 2 عدد، پردنیزولون، آ اس آ، فولیک اسید، کلسی کر، متفورمین 1 عدد که بعد از سونوی قلب قطع میشه)، روز 7 دی 94 ویزیت و سونو با
طرازی خواهم داشت، ایمنیم دو تا زیر مرز بود، 4 ماهم هست لووتیروکسین دارم، 13 دی 94 سونوی قلب، اوکی، 8 هفته و 3 روز، هفته 13 طول سیروکس 34، نیازی به سرکلاژ نیست، فقط کمی جفت پایینه، با استراحت گفت بالا میره،
معجزه اتفاق می افتد 157. momronika (عضویت:1394/2/19): 33 ساله، شروع سیکل آی وی اف از تیر 94، شروع 18 گونال از روز 3 پری روزی 3 عدد، ماه قبل ضخامت اندومترم 7 میلی بود،
158. مهسان (عضویت:1394/1/24): 31 ساله، 10 سال ازدواج، 2 بار میکرو ناموفق، اقدام برای شروع دوباره سیکل، سریهای قبل زیر نظر دکتر فرزدی، الان میخوام دکترمو عوض کنم، عالیه قاسم زاده و خان آقا پناهی. در حال تحقیق برای انتخاب دکتر، محل درمان تبریز، فعلا نه ماهه درمانم رو متوقف کردم.
159. فالاچی (عضویت:1387/11/19): 31 ساله، برای بالا بردن ضخامت اندو به جای استرادیول اکوئین (EQUIN) برای من جواب میده.
160. سارا (عضویت:1394/4/18): 31 ساله، مشکل آندومتریوز دارم، قصد آی وی اف دارم. محل درمان مرکز ناباروری یزد.
161. رها (عضویت:1393/8/5):25 ساله،
162. banu (عضویت:1394/4/16): 32 ساله،
163. بهینا91 (عضویت:1393/11/10): 32 ساله، مشکل اسپرم، مورفولوژی خوب، تحرک آ 8% و بی6%، یک دختر 2 ساله داره.
164. sadaf (عضویت:1394/4/22): 34 ساله، 1 بار میکرو آذر 93، نتیجه +، سه قلو، در اثر کار سنگین یکی سقط و بعد در هفته 10 سقط دو جنین به علت شنیدن خبر فوت یکی از عزیزان، انتقال دوم زیر نظر
هدیه قوامی عادل، انتقال جنین فریزی 15 تیر 94، داروهای انتقال جنین (آسپرین، فولیک اسید، استرادیول، استروژن، شیاف پرژسترون، آمپول سلکسان، هپارین)، روز آز بتای اول 29 تیر 94، متاسفانه نتیجه منفی.
165. izabel96 (عضویت:1394/4/30): 21 ساله، همسرم 29 ساله، تو سیکل آی وی اف، تیر 94 پانکچر با 15 جنین فریز، اما بدون نیاز به انتقال جنین طبیعی باردار شدم،
معجزه اتفاق می افتد 166. خورشید خانه مامان فرانک (عضویت:1392/10/4): 38 ساله، دی 93 آی یو آی، نتیجه منفی، اقدام برای آی وی اف مهر 94، تحقیق در مورد آزمایشهای لازمه، بعد از مصرف لتروزول لک بینی از روز 12 پری.
167. ساره (عضویت:1394/4/8): 30 ساله، کیست اندومتریوز تو تخمدان، 1-2 ماه دیگه وارد سیکل میکرو خواهم شد، احتمالا شهریور یا مهر 94.
168. B.L.D.M.R (عضویت:1389/4/29): اسمم الهه، ذخیره تخمدان پایین، تو سیکل اولین میکرو مرداد 94، محل درمان بیمارستان بهمن، زیر نظر دکتر عارفی. شروع سیکل میکرو از مرداد 94، در حال حاضر داروهام مولتی دیلی، گلوکوفاژن، کیوتن10، ویتامین دی هفته ای یکی با داستینکس، سینا فکت و گونال پن 300 هست. 10 مرداد 94 سونو شدم و فقط یه فولیکول داشتم، دکتر داروهامو عوض کرد. داروهام اولش گونال پن 300 و سینافکت بود که امروز عوض کرد و آمپول MONOPUR داد روزی 5 تا با گونال و سوپرفکت، من ظهر (10 مرداد 94) 5 تا زدم شبم 5 تا باید بزنم، فردا و پس فردا هم باید روزی 5 تا بزنم، سیکل کنسل شد. تیرماه روز 14 سیکل اف ای هاش 5.5 و شهریورماه 94 روز دوم پری اف اس هاش 24.5 هست. 2 مهر روز اول پری، 7 مهر وقت دکتر برای شروع مجدد سیکل، سیکل 45 روزه براش در نظر گرفته شد. 7 مهر جواب آز هومرمونیم آماده شد، fsh بالا بود و ذخیره تخمدان پایین، دکتر نظرش این بود که هر ماه تخمک گیری انجام و فریز بشه و نهایتا جنین تشکیل بشه و انتقال انجام بشه، یا اینکه برم مستقیم سراغ تخمک اهدایی، داروهای تجویزی (سینا فکت، استرادیول، آمپول مینرال و آمپول سیترودین). کیست سینه داره، در حال تحقیق در مورد تاثیر هورمون تراپی روی کیستها، 20 مهر 94 مراجعه به دکتر گیاهی برای شستشوی رحم و بادکش، هفته بعد قبل از پریود دوباره انجام خواهم داد، دردایی که دارم گفت به خاطر طبع صفراییمه. 4 روز تاخیر پری، بتا 2، تکرار آز 11 روز تاخیر پری، دکتر گفت اگه آز دوم منفی بود 2 عدد پروژسترون تزریق و منتظر پری بمون، نتیجه منفی. 9 آذر 94 پانکچر در مرکز عرفان، فقط 2 تخمک، تخمکا فریز، دی ماه 94 پانکچر مجدد.
169. مامی مرسان (عضویت:1394/4/4): 31 ساله، 14 سال انتطار، خودم پلی کیستیک، همسرم واریکوسل داشت، بعد عمل فرقی نکرد، قبلا سال 89 مرکز صارم زیر نظر دکتر
شفیقیان میکرو انجام دادم، نتیجه منفی، اما 4 ساله مرکز رویان تحت درمانم، پروندم زیر نظر دکتر رمضانعلی هستش، سیکل جدید انتقال سیکل بلند، احتمالا اواخر شهریور یا اوایل مهر 94، 1 شهریور 94 سونوی روز 12 پری و ضخامت آندومتر 7.5 و تری لاین، استرادیول روزی 2 تا، احتمال انتقال جنین 18 سیکل و 7 شهریور 94، 5 شهریور دوباره سونوی مجدد برای تعیین وقت دقیق پانکچر، ضخامت آندومتر 9، دو بسته 4 تایی از جنینارم از فریز در آوردن تا شنبه سه تاشون بلاستو شدن، سومین انتقال جنین، انتقال 3 جنین بلاستوسیت فریزی شنبه 7 شهریور 94، فقط یه بسته 4 تایی فریز مونده، روز آز بتای اول 21 شهریور 94، شکر خدا روز 13 انتقال 19 شهریور 94 بی بی چک +، متاسفانه 21 شهریور 94 روز 16 انتقال جواب آز بتا منفی، آزمایشگاه خود رویان انجام دادم. 23 مهر 94 ویزیت با دکتر تهرانی، نوشتن آزهای ایمونولوژی، قراره هیسترو و خراش هم انجام بدم و بعدش انتقال جنین. 23 مهر 94 هیسترو با خراش انجام شد. تعداد پلاکت بالا، احتمالا مشکل انعقادی، 24 آبان 94 ویزیت، تجویز آسپرین، شروع بوسرلین از 26 آبان 94، شروع سیکل، 3 انتقال منفی، احتمالا آخر آذر 94 انتقال چهارم، 26 آذر 94 ویزیت در مرکز رویان، همه ویزیتام با دکتر
تهرانی نژاد، سونو برای تعیین وقت انتقال، انتقال قراره دو مرحله ای انجام بشه، 4 جنین، انتقالام با دکتر
اشرافی، اولین انتقال با جنین 3 روزه و بعد انتقال دوم 5 روزه، اولین انتقال 29 آذر 94، انتقال 1 جنین، تجویز گلکزان، انتقال دومی 1 دی 94، جنینها کلا گرید بی و آبی بودن، 10 دی 94 روز 10 و 12 انتقال بی بی +، 12 دی 94 روز 12 و 14 انتقال با بتای 468.6 نتیجه +، روز آز بتای اول 15 دی 94، 27 دی 94 سونوی قلب، خدارو شکر 2 ساک بارداری دیده شده، یکی از جنینها رویت شد و اون یکی کوچیکتر بود و یک هفته بعد مراجعه مجدد، فقط کمی خونریزی دارم،
170. مندی (عضویت:1391/8/20): 33 ساله، هم خودم مشکل داشتم هم همسرم، زیر نظر دکتر
رزاقی، قبلا زیر نظر طاهری پناه و صفارزاده بودم ولی مشکلمو خانوم دکتر رزاقی تشخیص دادن. محل درمان بیمارستان آبان، شکر خدا نتیجه +،
171. اوا (عضویت:1392/11/30): 30 ساله، تو اولین سیکل آی وی اف هستم، نتیجه سونوی روز نه پری {با 20 عدد آموپل اچ ام جی (روزی 3 عدد) و 9 تا سینافکت زدم (روزی 1 بار) فولیها همه زیر 10}، مجددا تجویز 15 تا (روزی 4 عدد) اچ ام جی و روزی یه دونه سینافکت، زیاد کردن دز هاش ام جی ها، روزی 4 عدد، 4 مرداد 94 سونوی مجدد، شکر خدا فولیکولا رشد کردن و 8 مرداد 94 روز پانکچر، روز آز بتای اول روز 24 مرداد 94 و نتیجه با بتای 383 +،
172. عطارد (عضویت:1394/3/22): 38 ساله، همسرم 46 ساله، مشکل نداشتن تخمک به علت یائسگی زودرس بعد از از دست دادن دختر 7 سالش، بعد از اون یک سقط داشتم که کلا پریودام قطع شدن، الان اف اس هاشم بالای 100 هست و دخیره تخمدان ندارم، دنبال تخمک اهدایی.
173. روژآوا (عضویت:1394/5/7): 30 ساله، 6 سال ازدواج، 1 سال اقدام، مرکز درمان رویان، همسرم واریکوسل داره، فعلا آزمایشهات اولیه رو دادم و هنوز سونو نشدم، قراره این پری دوم پری به مرکز مراجعه کنم.
174. فاطیما (عضویت:1394/1/29): 32 ساله، 2 میکرو و آی یو آی مثبت که هفته اول بارداری به دلیل عدم رشد و عدم تشکیل قلب سقط شدن.
175. hanijon (عضویت:1389/8/17): 27 ساله، محل درمان یزد بیمارستان شهید صدوقی، 5 ساله تحت درمانم، شهریور 93 میکرو ناموفق. آی وی اف مجدد مرداد 94، انتقال جنین 22 مرداد 94، لک بینی روز اول انتقال، دو جنین فریزی دارم، آماده انتقال جنین فریزی مرداد 94، 8 مرداد 94 روز 2 پری ویزیت و تجویز استرادیول والرات 2 میل، آسپرین 80، فولیک اسید، قراره 13 پری یزد باشم.
176. مهسا مامی (عضویت:1392/6/18): 25 ساله، بعد از 3 سال ناباروری بدون علت وارد سیکل میکرو شدم، زیر نظر دکتر
عارفی محل درمان بیمارستان عرفان، تجربه لاپرا و هیسترو سال 92. مرداد 94 در حال مصرف ال دی، مراجعه مجدد 15 سیکل برای سونو، قرارشد 17 مرداد 94 یعنی 20 سیکل روزی 50 واحد سینافکت داشته باشم، ال دیا 20 مرداد تمام خواهند شد. 24 مرداد 94 روز اول پری، شروع داروهای اصلی (روزی 3 عدد فوستیمون) از 26 مرداد 94 تا 3 شهریور 94، بعلاوه 25 واحد سینافکت، تجویز دو عدد سرم آی وی آی جی برای روز پانکچر، احتمالا روز انتقال جنی 7-8 شهریور 94 خواهد بود، 3 شهریور 94 آخرین سونو برای تعیین روز پانکچر، روز پانکچر 5 شهریور خواهد بود، انجام آز پروژسترون و تزریق هاش سی جی، 6 شهریور 94 تزریق دو تا سرم ای وی آی جی (زیر 50 کیلو وزن)، 9 شهریور 94 روز انتقال جنین در عرفان، روز آز بتای اول 24 شهریور 94، شکر خدا رو 16 انتقال با بتای 900 نتیجه +، تزریق مجدد سرم آی وی آی جی 3 روز بعد از آز مثبت، 4 مهر ویزیت، شکر خدا با سونوی شکمی 2 ساک بارداری دیده شد، سن بارداری 6 هفته، سونوی قلب 25 مهر 94، 18 آبان 94 اولین غربالگری در مرکز نسل امید، هزینش برای دوقلویی 488، زمان سونو 40 دقیقه، شکر خدا همه چی اوکی بود،
177. بهاره (عضویت:1394/4/30): 33 ساله، بدون مشکل، تخمدانام مستعد کیست، آی وی اف مرداد 94 انتقال جنین فرش قوی و نتیجه منفی، آز روز 15 انتقال منفی، از روز 8 انتقال بی بی چکم منفی، 3 تا فریز دارم، داروهامو قطع کردم پری بیاد، دکترم گفت 2 ماه صبر کن برای انتقال بعدی. شکر خدا در انتقال دوم نتیجه +، منتظر سونوی قلب دو جنینش،
178. مامان کنجد (عضویت:1394/4/28): ساله،
179. MEHRI (عضویت:1392/11/27): 30 ساله، 24 مرداد 94 وارد سیکل خواهم شد.
180. هدیه (عضویت:1390/6/19): 29 ساله،
181. پگاه امید (عضویت:1394/1/17): 31 ساله،
182. اکرم (عضویت:1393/5/19): 31 ساله، 31 تیر 94 هیستروسکوپی تشخیصی،
183. سبزه (عضویت:1392/1/17): 34 ساله، آی یو آی ناموفق 2 سال پیش، مرداد 94 در حال مصرف ال دی، 17 پری 19 مرداد 94 شروع سوپرفکت، متاسفانه به خاطر مشکلی سیکل کنسل شد. روز اول پری 26 آبان 94، در حال مصرف پیورگان و بوسرلین، 12 اذر 94 روز پانکچر، به دلیل هایپری، عقب افتادن 3 ماهه انتقال جنین، مراجعه روز اول تا سوم پری سومین پری به بعد، احتمالا اواسط اسفند 94 شروع سیکل باشه.
184. مامان هلیا (عضویت:1390/9/22): 27 ساله، تو سیکل میکرو مرداد 94، محل درمان بیمارستان مادر یزد، 18 مرداد 94 روز پانکچر، حدودا 7 فولیکول با سایزهای 14-17،
185. **نارسیس** (عضویت:1388/10/14): 34 ساله، زیر نظر دکتر
عارفی، به دلیل هایپری جنینا فریز، شروع سیکل انتقال جنین فریز از پری مرداد 94، روز اول پری 1 مرداد، 18 مرداد یعنی 18 سیکل ویزیت مجدد، بعد از سونو دکتر بهم گفت روز 21 پری یک سوم دکاپپتیل 3.75 رو بزنم و روز 28 پری باز برم برا ویزیت مجدد،مراجعه بعدی 28 مرداد 94، در ضمن بابت مشکل خود ایمنی و سقط مکرر، پردنیزولون رو هم برام شروع کرد، 5 روز قبل از انتقال باید مصرف سلکسان رو شروع کنم و روز قبل انتقال سرم ivig خواهم داشت. قرار بود شهریور انتقال جنین داشته باشم اما به دلیل عدم رشد آندمتر و نازک بودنش سیکلم کنسل شد.
186. مامان فاطمه و علی (عضویت:1391/6/18): 34 ساله، مشکل شوهرم کم تحرکی اسپرم، منم پلی کیستیک هستم، 1 بارداری خارج رحمی که با آمپول دفع شد، 5 بار ای یو ای که بار دوم مثبت شد، اما بعد 1 هفته بتا پایین اومد، 2 بار هم انتقال جنین داشتم که هر 2 بار نتیجه منفی.
187. درسا (عضویت:1394/5/4): 29 ساله، 7 سال اقدام و درمان، 2 بار پانکچر، سال 93 یک حاملگی که سه ماهگی مجبور به سقط شدم، همسرم در حال گیاه درمانی و امتحان خرنوب، تجویز میکرو، بعد از دو ماه استفاده از خرنوب 9 مهر 94 قراره آز اسپرم بده. نتیجه آز ال هاش 17 (رنج نرمال 1.5-8) و اف اس هاش 7.9 (رنج نرمال 2.9-12) سال 93 در روز دوم پریودی. بعد این از دو بار تجربه پانکچر داشته. پانکچر دوم اسپرم فریز داشتیم چون پانکچر اول به خاطر استرس اسپرم بدست نیومد و تخمکام هدر رفتن، اما سری دوم فریز داشتیم اما چون دیگه خیالمون از بابت اسپرم راحت بود بدون استرس اسپرم فرش گرفته شد. آذر 94 با تاخیر 12 روزه پریود شدم، قصد شروع مجدد درمان. 16 دی ماه 94 با تاخیر 5 روزه منتظر پری، ایشالله که معجزه خدا در راهه. 20 دی 94 ویزیت برای شروع سیکل، درخواست نوشتن آزهای تکمیلی، شکر خدا دکتر همه آزهای ایمنی و انعقادی و جهشهای ژنی رو برای من و از شکست کرومزومی رو برای همسرم به خاطر ضعیف بودن اسپرم نوشت، گفت اول این آز رو بدین اگه نرمال بود تو هم آزهای تکمیلی خودت رو بده، چون گفت مشکل کرومزومی قابل درمان نیست، در ضمن 8 روز تاخیر پری و هنوز پریود نشده، ایشالله معجزه در راهه. 6 بهمن 94 جواب آزهای ژنتیک همسرم اماده میشه، شکر خدا همه چی خوب بود فقط تعداد کم بود که تجویز میکرو شده، 6 بهمن 94 خودمم آزهای ایمنی و انعقادی و جهشهای ژنی رو انجام دادم که جوابش 3 هفته دیگه آماده میشه. آزهای تکمیلی رو دکتر
نزهت موسوی فر نوشتن و آزمایشگاه دکتر آیت الهی تو چمران 13 دادم.
188. محدثه (عضویت:1394/1/30): 27 ساله، میکرو مرداد 94، نتیجه مثبت منتهی به سقط، منتظر انتقال جنین فریز، آماده انتقال جنین برای بار دوم احتمالا اواخر آذر 94.
189. فاطیما (عضویت:1394/4/18): 39 ساله، بعد میکرو بتای +، روز 14 برابر 71 و بتای روز 17 معادل 86،
190. ستی جون (عضویت:1394/5/22): 25 ساله، سابقه 3 بارداری پوچ یا بدون قلب منتهی به سقط به سختی، خودم ظاهرا سالمم، همسرم مشکل اسپرم داره، 6 مرداد 94 شروع آخرین پری، پانکچر خرداد 94، 21 تخمک، 12 جنین، هایپر، تعویق انتقال، انتقال جنین 21 مرداد 94، در حال مصرف ویتامین و تقویتی و هپارین و پروژسترون، روز آز بتای اول 4 شهریور 94، 13 انتقال بی بیچک +، شکر خدا با بتای 72 نتیجه +، تکرار آز بتا دو روز دیگه، بعد از چند بار آز بتا شکر خدا بالا رفت، 18 شهریور وقت سونوگرافی برای دیدن ساک، شکر خدا ساک بارداری و جنین با سن 5 هفته و 3 روز دیده شد، 21 شهریور شروع مجدد لک بینی، سونوی قلب اوایل مهر 94، شکر خدا با قطع آسپرین و اضافه کردن شیاف پروژسترون لک بینی قطع شد ولی همچنان استراحت مطلق، سونوی قلب در هفته 8، هنوز قلب تشکیل نشده، هفته بعد سونوی مجدد، رشد جنین متوقف و قلب تشکیل نشده، دارو برای سقط و ختم بارداری، 15 مهر 94 سونوی مجدد قلب، اقدام برای سقط با دارو، 9 جنین فریزی.
191. tanaz (عضویت:1394/5/24): 32 ساله، دارای یه فرزند، الان برای فرزند دوم داره اقدام میکنه، دنبال تحقیق در مورد تعیین جنسیت برای فرزند دوم.
192. منا (عضویت:1390/7/15): 36 ساله،
193. مه لقا (عضویت:1394/5/29): 30 ساله، مه لقا جون این ای دی رو برای خواهرش ایجاد کرده و خواهرش تحت درمانه، خواهرش 30 سالشه، 3 سال ازدواج، به خاطر چسبندگی لوله های رحمی بارداری خارج رحمی، سابقه 3 بار سقط، با توجه به اینکه یکی از بارداریهای خارج رحمی تا مرحله تشکلیل قلب پیش رفته بود مجبور شدن اون لوله رو بردارن، لوله باقی مونده سالمه و چسبندگی نداره، اقدام به بارداری مجدد، ولی متاسفانه مجدد خارج رحمی، شروع درمان در مرکز رویان، تجویز میکرو. 4 شهریور 94 ویزیت، تخمدانا سالم و وضعیتش خوبه، تجویز سیکل کوتاه، 7 فولیکول مناسب، تجویز آمپول گونادوتروپین، مراجعه مجدد 8 شهریور 94، مراجعه بعدی 10 شهریور 94، پنجشنبه 12 شهریور 94، 11 سیکل، احتمالا پانکچر، 16 شهریور 94 روز پانکچر، دارای 11 فولیکول، احتمال هایپری، 8 جنین، اول احتمال دادن بشه انتقال داد 6 پروژسترون تجویز شد که 4 تاشو زد، اما بعدا به 2 ماه بعد موکول شد، 2 روز بعد پانکچر لک بینی داشت، 1 هفته بعد پانکچرم خونریزی شروع شد. هایپر، تعویق دو ماهه انتقال، احتمالا انتقال جنین هفته آخر بهمن 94،
195. ازی (عضویت:1392/8/19): 32 ساله، بارداری خارج رحمی از طریق میکرو.