2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19563 بازدید | 398 پست
بخدا خونه بهتر از طلا به شرطی که مدرک تو محضری کنی داداشتم گناه داره تنهاش نزار

اگه بهتر هم باشه خودش هم می تونه بخره

اشتباه راهنمایی نکن...این پول بشه دو دانگ هیچوقت بش برنمی گرده به نظر من اگه داداشش آدم خوبی هم باشه شروع می کنه قسطی بش پس دادن تا خونه به نام خودش بشه ...و پیش خودش میگه قرضم رو ادا کردم...

و در آخر با پول قسطی هیچی دستشو نمیگیره کلی هم وام داره می خواد قسط اونارو بده

کمک خوبه من موافق کمک به همدیگم اما کمک هم عاقلانش خوبه

مثلا همین خواهر اگه از سرمایش صد تومن هم کمک کنه خوبه 

ولی نه که همه ی سرمایشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ولی الان چون اونا به حساب اینکه من پول میدم زار و زندگی شونو فروختن برای مخالفت خیلی دیر شده فکر ...

خوب برن یه خونه کوچیکتر بخرن مگه مجبورن بزرگ بگیرن به هیچ عنوان پولتو نده شما که نگفتی میدم بهتون بهشون بگو برید یه خونه کوچیکتر بخرید شما تا این سن کار کردید و زحمت کشیدید که بدید به یه نفر دیگه ؟؟؟؟هر کسی باید فکر اینده ی خودش باشه به خدا اگه پس فردا داداشتون دلش به حال شما بسوزه اخر اخرش میگه میخواستی نذی پولتو هر چقدر هم ادم خوبی باشه بازم تو این دوره زمونه نمیشه به هیچ کسی اعتماد کرد 

آره ولی الان چون اونا به حساب اینکه من پول میدم زار و زندگی شونو فروختن برای مخالفت خیلی دیر شده فکر ...

نمیتونستی روز اول بگی نع🫤

یکی از اشناهامون تقریبا همین کارو کرد ینی بعد چندوقت زن شوهر دبه کردن اصلا نمیشد باهاشون حرف زدبه جایی رسید ک همش دعوا بود سرخونه

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

دلت برا هیچ کس نسوزه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
به مامانت یا بابات بگو که بهش بگن نمی‌خوای بهشون بدی.خودت نگو.جنگ اول بهتر از صلح آخر.دلت هم واسه کس ...

آره باید بابامو جلو بندازم 

دیشب بابام داشت دعوام میکرد میگفت از اول رک و روراست نبودی قاطع نبودی اونم روت حساب باز کرده ؛ حالا که کار به اینجا رسیده چطور بگیم پول نمیدیم 

آخه داداشم به هوای پول من از چند تا بانک وام با سود بالا گرفته افتاده توی هچل 

مث اینکه عروس گفته بله توی محضر موقع عقد بگه نه 

تا این حد کار سخت شده 

نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم 

قاطع نبودم از اول 

الانم دیر شده 

ای خدا چیکار کنم 

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

الان ندی بهتره از اون وقتی که طلاهات و بدی و بعد دعوا پیش بیاد سر همون یک دنگ

بهش بگو کار شریکی عاقبتی نداره چه برسه خونه شریکب

قبل از اینکه برند زار وزندگیشونو بفروشند به تو گفتندچه فکری دارند؟

آره گفتن 

وقتی میدیدن من قاطع نیستم خیلی روم حساب باز کردن 

من گفتم ۲۰۰ میلیون کمکتون میکنم 

اونام هر بار اومدن گفتن بیشتر کمک کن منم چیزی نمیگفتم 

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

اسی در آخر هر کاری میکنی جان جدت رو کاغذ بیار 

چک و سفته و قولنامه و هرررر چی نیاز هست طلا هارو هم جلو چند تا آدم مطمئن برو بده که دبه نکنن بعد خونه هم به اسمت نکنن 

اصلا جلو فروشنده خونه بده یا املاکی 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :)