2777
2789
عنوان

حرفای ی خواهر شوهر

111 بازدید | 6 پست

تاپیک پر بازدید که خوندم فک کردم بیام با توجه به حرفای ی سریاتون اینا را بگم چون مشابه اون حرفا توی این سایت خیلی شنیدم

من خواهرم بی مهری دیدن از برادر سر یکی دیگه خیلی بد 

ماکه رفتیم خواستگاری همه شروط قبول کردیم داداشم رفت ی شهر دیگه بعد حالا هفته ای ی بار بزور زنگ میزنه داداشم

بد تر از اون این با رفیقم که داداش نداره در این مورد حرف میرنم 

میگه تو کنه شدی باید از پسر دل کند مگه حیوون خونگی 

نمیدونم چرا ی سری از زنا فکر میکنن با یمرد ازدواج میکنن 

صاحب طرفند 

خواهرشوهر مادرشوهرم هرچی بگه هر کار کنه حتما ی قصدی داره یا تو ی تاپیک پربازدید خواهر شوهر ناشی یکی برگشت گفت خواهر شوهرت از سد حسادت این کارکرده 

اکر طرف خواهرش این کار میکردم همینون میگفتید 

بقران ما همه کاری برای زن داداشم میکنیم 

مامانم هر عروسی میخواد بره سریع چهار پنج تومن فقط پارچه میخره میدوزه میفرسته براش که اون توی مراسمی که اصلا به ما ربط نداره خوب بپوشه ولی کافی همین الانم مامانم مثلا بگه بالا چشت دو ابرو هموتون میریزید مادر شوهر کرم داره خواهر شوهرت مریض 

نکنید این کارارو این فاز تهاجمیتون بردارید خودتون هم راحت تر زندگی میکنید به خدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم میگهمن بزرگترم من باید درست رفتار کنم

خوب رفتار درست این نیست دایم برا کسی که قدر نمیدونه خرج کنی.متعادل تر خرج کنن براش.اصلا لزومی نداره اینهمه هزینه کنن.رفتار طلبکارانش به خاطر همون محبت زیاده همه جنبه ندارن.نود درصد مواقع محبت زیاد طرفو طلبکار میکنه

We remember #PS752