2777
2789
عنوان

به عشق سابق شوهرم خیلی حسودیم میشه حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 39 پست

شوهرت لاشیه ربطی به عشق نداره

اون زنیکه هم جن.ده 

کاش مدرک داشتی و برای شوهر زنه می‌فرستادی

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب پس قیافه و ظاهر به چه درد میخوره همه ارزو دارن خوشگل باشن

دیگه خودت به چشم دیدی ،ظاهر زیبا ملاک نیست ،عشق یه رابطه بالاتر از ظاهره

اگه هنوز باهاشه،مدیونی اگه تو این رابطه بمونی

خیلی از اقایون لیاقت خوب بودن رو ندارن باید باهاشون طوری رفتار کرد حس کم بودن بهشون دست بده تا قدر بدونن یه آقایی توی مجازی داشت حرف میزد گفت من از همسرم چند ساله جدا شدم و من بودم فرستادمش دانشگاه مامایی بخونه و خرج و مخارج درسو دانشگاه و کلاسشو دادم حتی خوابگاه شهر دیگه بود آخر هفته ها میدیدمش تحمل میکردم اولا خوب بوده بعد افتاده توی عمل های زیبایی و ژل لب و ... لبش سفت شده گفته حق نداری لبم هم ببوسی ژل لیم خراب نیشه و حرکت میکنه و ...

جدا که شدیم سریع رفت با یه پسر بی هیچ ازدواج کرد 

منم گفتم منم چند سال قبل نامزد داشتم بخاطر حرص و طمعه پول و ثروت بیشتر و  تحریکات پدرش رفتن یه زن بزرگتر از خودش براش گرفتن و زنه از ترس اینکه ولش نکنه همون شب عروسی باردار شد و بچش به دنیا اومد چیزی نگذشت دومی رو هم سریع باردار شد من الان تصمیم گرفتم فعلا با هیچکی ازدواج نکنم و ... بهم گفت این نشونه روان سالم نیست منم بهش گفتم آره والا شما لایق وفاداری نیستید اونی روانش سالمه که بذارتتون بره بهتون خیانت کنه یکی دیگه چشمشون دنبال ناز و عشوه بقیه زن های دیگه هست و به راحتی قید تعهد و شرافت رو میزنن و میرن سمت هرکی بدون چهارچوبتر باشه و ناز و عشوه نصیب همه پسرا کنه بی دریغ براش جون بدن والا بخدا چیزی که فهمیدم مرد جماعت خیلیاشون هم کلامی باهاشون هم باعث عذاب روح و روانه چه برسه به زندگی مشترک با خیلیاشون نباید مدارا کرد باید گفت اکثر جهیزیه خرج و خوراک خوب مهریه کمتر از ۱۱۴ تا سکه نباشه هرکاری هم که کنی منم در عوضش همون کار رو باهات میکنم حتی محبت کنی محبت میبینی و ... که حساب کار دستشون بیاد 

شما خوب رو بهش دادی والا هرکی جای شما بود گوشیشو میشکوند تو سرش

چی بگممم کاش اگر از عشقش خبر داشتی زنش نمیشدی من با عشقم ازدواج کردم وقتی بزور با پسر عموی بابام عقد ...

انشالله که عاقبت بخیر باشید هر ازدواج به اصطلاح با عشقی هم عاقبت خوب نصیبش نشده از طرفی اون خانوم قبل ازدواج اینا متاهل شده خیلی از اقایون هم خدا رو میخوان هم خرما رو خاصیتشون تنوع طلبی به یکی فکر میکنن به یکی دیگه دل میدن با یوی دیگه هم هم آغوشی میکنن یه عده هم همزمان با چند نفر هم در ارتباطن گناه گردن اون آقاست که زندگی این خانوم رو نابود کرده وقتی نمیتونه تعهد داشته باشه

باهاش حرف بزن همه حرف های توی دلت رو بگو

گفتن فایده نداره باید عملی نشونشون داد تحت فشار قرارشون داد از لحاظ مالی و از طرفی هم رو خودش و بچش تمرکز کنه و بره باشگاه و با دوستاش دور هم باشن و برا خودش بره دنبال پیدا کردن مهارت یا درسش رو ادامه بده خودش رو نجات بده تا فعلا شرایطش اوکی میشه بتونه بعدا در شرایط منطقی تر با گلیم خودشو از آب کشیدن ازش جداشه البته یه عده اگه بفهم باشن با انجام همین کارهای روتین زندگی مجدد قدر شناس میشن و به سمت خانوماشون کشیده میشن اگرم نشد خانومه کس خاصی رو از دست نداده

عزیزم شوهر توعه و وظیفه تو این که جا گریه کردن بری آدمش کنی تقصیر دختره ام نیستا وقتی شوهرت با اینکه زن داره باز حواسش پی یه دختره مشکل از همسرته ببخشیدا ولی باید آدمش کنی

بلیطی به مقصد 2030 ....🧘✨

دختر هرچی به ساز تر بدبختر

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

واااای اسی منم همینجور به دوست دخترای قبلیش نه فقط به اون عشقش که نرسیدن اونوقت هنوز میره پروفایلش چک میکنه پیگیرشه به نظرش دختره خیلی خوشگله 🥲

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

میدونی منم به این نتیجه رسیدم به خوشگلی نیست من یه همکار دارم قیافش اصلاا خوب نیست معمولی هم نیست چه برسه خوب بعد یه شوهری کرده از همه لحاظ پسره ازش سرتره الان عقده به هر مناسبتی برا این طلا میاره