2777
2789
عنوان

شوهر عتیقه ام ببینین با من چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 65 پست
طرف خودش جرأت نداره نشون بده چی می‌بینه تو تلگرام بعد واسه خانوم تعیین تکلیف کنه بگه چون تبلیغات تلگ ...

الان مثلا لج بکنه بهتره؟؟

بدتر میشه خب

فعلا باید یکم مراعات بکنه بعد کم کم این مسئله رو حل بکنه 

اونم نه با دعوا و جر و بحث 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معمولا کسایی که خودشون مشکل دارن زیادی به بقیه گیر میدن... بنظرم بهش بگو هروقت تو ازاون کانالا اومدی بیرون منم میام 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

تو گروه بودن که مشکلی نداره شوهرتم گیر بیخود میده 

ولی کانال صیغه یابی رو خودکار عضو میکنه منم بعد مدتها شوهرم رفت تو تلگرام من کلی کانال صیغه یابی عضو بودم باورش نشد تا وارد تل خودش شد خودشم چنتاگروه عضو بود 

تو گروه بودن که مشکلی نداره شوهرتم گیر بیخود میده ولی کانال صیغه یابی رو خودکار عضو میکنه منم بعد مد ...

من دیدم قبلا توش پبام گذاشته تو ابن گروه‌ها اما بهش هیچی نگفتم انگار من خبر ندارن.اگ راس میگف همونجا ماک نیکرد چرا دفاع کرد ک پاک نکنه

تلگرام نمیدونم چرا همش عضو میشی تو ایم گروه های صیغه تو تنظیمات بزن کسی نتونه ادد کنه ولی در کل واسه یه تلگرام مگه نیاز به اجازه است خودت بهش رو دادی مگه اون از تو اجازه میگیره آخه چند سالشه شوهرت ؟

البته چون خودش تو این کانالاست فک میکنه تو هم میری بنظر من که نه لفت بده نه پاک کن فقط بی اهمیت باش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
والا عوضی نفهم مغرور دیشبم جامو جدا کردم تو اتاق دیگه خوابیدم...صبحم چای صبحونه گذاشتم رفتم خوابیدم ...

باهاش حرف نزن ولی فعلا سمت تلگرام نرو ک اگه خاس باز دعوا کنه واس قهرت تلگرامو بهونه نکنه 

خودش باید بفهمه رفتارش اشتباه بوده 

یک طرفه

نمی‌دونم والا. از این اپایی که برنامه رو پنهان می‌کنن بریز اگه نمی‌خوای پاک کنی تلگرامت رو. ما کوچیک بودیم برای اینکه مامان بابامون چک نکنن می‌ریختیم. پاکم کنی اشکال نداره ولی مراقب باش این آدم بعدا برای ساعت دستشویی رفتن و لیوانی که توش آب می‌خوری هم بهت دستور می‌ده. اگه می‌آد ببرش مشاور اگه نه خودت برو. زیاد هم باهاش بسازی خودت می‌سوزی عزیزم

الان مثلا لج بکنه بهتره؟؟بدتر میشه خبفعلا باید یکم مراعات بکنه بعد کم کم این مسئله رو حل بکنه اونم ن ...

چی بگم‌ والا.فقط می‌دونم زیاد هم کوتاه بیاد بد می‌شه واسش. دیگه آنلاین بودن چک کردن داره؟‌