خیلی از اقایون لیاقت خوب بودن رو ندارن باید باهاشون طوری رفتار کرد حس کم بودن بهشون دست بده تا قدر بدونن یه آقایی توی مجازی داشت حرف میزد گفت من از همسرم چند ساله جدا شدم و من بودم فرستادمش دانشگاه مامایی بخونه و خرج و مخارج درسو دانشگاه و کلاسشو دادم حتی خوابگاه شهر دیگه بود آخر هفته ها میدیدمش تحمل میکردم اولا خوب بوده بعد افتاده توی عمل های زیبایی و ژل لب و ... لبش سفت شده گفته حق نداری لبم هم ببوسی ژل لیم خراب نیشه و حرکت میکنه و ...
جدا که شدیم سریع رفت با یه پسر بی هیچ ازدواج کرد
منم گفتم منم چند سال قبل نامزد داشتم بخاطر حرص و طمعه پول و ثروت بیشتر و تحریکات پدرش رفتن یه زن بزرگتر از خودش براش گرفتن و زنه از ترس اینکه ولش نکنه همون شب عروسی باردار شد و بچش به دنیا اومد چیزی نگذشت دومی رو هم سریع باردار شد من الان تصمیم گرفتم فعلا با هیچکی ازدواج نکنم و ... بهم گفت این نشونه روان سالم نیست منم بهش گفتم آره والا شما لایق وفاداری نیستید اونی روانش سالمه که بذارتتون بره بهتون خیانت کنه یکی دیگه چشمشون دنبال ناز و عشوه بقیه زن های دیگه هست و به راحتی قید تعهد و شرافت رو میزنن و میرن سمت هرکی بدون چهارچوبتر باشه و ناز و عشوه نصیب همه پسرا کنه بی دریغ براش جون بدن والا بخدا چیزی که فهمیدم مرد جماعت خیلیاشون هم کلامی باهاشون هم باعث عذاب روح و روانه چه برسه به زندگی مشترک با خیلیاشون نباید مدارا کرد باید گفت اکثر جهیزیه خرج و خوراک خوب مهریه کمتر از ۱۱۴ تا سکه نباشه هرکاری هم که کنی منم در عوضش همون کار رو باهات میکنم حتی محبت کنی محبت میبینی و ... که حساب کار دستشون بیاد
شما خوب رو بهش دادی والا هرکی جای شما بود گوشیشو میشکوند تو سرش