2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 179 پست
اره واقعا ببخشیدا ما حس کهنه بودن بهمون دس میده حس عقب موندگی تاحالا با پسری نبودم با پسرا کار اداری ...

منم با پسرا میخوام ارتباط بگیرم همش استرس میگیرم ... 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه که محدودیت بد نیست اتفاقا یسری محدودیتا لازمه و به نفع خودته بچه تو ۱۴ سالگی سیگار بکشه تا دور ...

یه ذره بچه ها رو آزاد بذارین. گیر ندین بهشون. درسته که محدود کردن بچه، باعث میشه سالم بار بیاد. ولی به نظرت تا کی همینجوری می مونه؟ یه روزی وقتی خیلی ازت دور شد، زندگی و ادماش اونقدر دلشو میشکنن که باعث میشه خود به خود سمت این چیزا بره. ممکنه توی سن۴۰ ۵۰ سالگی، حتی بدتر از اون نوجوان بشه و کارایی بکنه که عقل جن هم بهش نمی‌رسه. اما اگه بچه از اول همه چیو تجربه کنه زیرنظر پدرمادر، وقتی بزرگ شد و آدما نابودش کردن، این برای انتقام، هیچوقت نمیره سراغ این چیزا چون قبلا یه بار تجربه کرده و می‌دونه چی به چیه و عقده ی سیگار و مشروب و عقده ی رابطه نداره. یکم اگه ذهنتونو باز کنین و دست از ایزوله نگه داشتن بچه ها بردارین، جامعه ی سالم‌تری خواهیم داشت.

آره بیرون میرم میبینم دخترم میره کلاس مکالمه میگه دختر 18 ساله با نیمتنه اومده کلاس معلم هم مرده

من خودمم معلمم نسل جدیدم دهه ۵۰ نیستم ولی از ۸۳ به بعد عجیب بی ادب گستاخ و فحاشن یعنی اصلا هیچ چیز نمیتونم بگم نه همشون ولی ۸۰ درصد همین جورین 

سریع یه فحش یه حرف زشت چیزایی که برای ما قفل بود

میخوان خیلی خفن به نظر برسند ولی حتی سواد ندارن و کاریشون هم نمیشه کرد چون تو همچین خانواده های بزرگ میشن 

نظارت ۰ 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

واقعا عجیبه حس میکنم از دهه ۸۳به بعد اصلا واسه یه دهه دیگن خیلی بچه های متفاوتین واقعا از ۸۰تا۸۳همه ...

دقیقااااا

از ۷۹ تا ۸۳. اصلا انگار یه دهه جدان خیلی عاقلن من چون خودم تو این دهه هستم نمیگم ولی تو دانشگاه تو مدرسه میبینم این نسل واقعا حرفی برای گفتن ندارم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره واقعا ببخشیدا ما حس کهنه بودن بهمون دس میده حس عقب موندگی تاحالا با پسری نبودم با پسرا کار اداری ...

دقیقا 

من با یه پسر حرف میزنم دست و پام می‌لرزه در این حد انگار عقب افتاده ام بعد بهش گفتم با این پسرا انقد نگرد و فلان می‌گفت الان عادیه باهم میرم اینور اونور😐😐

من خودمم معلمم نسل جدیدم دهه ۵۰ نیستم ولی از ۸۳ به بعد عجیب بی ادب گستاخ و فحاشن یعنی اصلا هیچ چیز ن ...

بله درسته خیلی هاشون خیلی بی ادب تربیت شدن حتی نمیدونن بی سوادن فکر میکنن خیلی حالیشونه

رو به نابودی هست رو به رسوایی و خرابی

بی ادب شدن خیلیییی خدا کمکشون کنه واقعا 

چه ربطی داره ؟ الان کشورهای عربی هم تک جنسیتی هستن مدارسشون اونا هم این مشکلات رو دارن ایا ؟

اگه منظورمو متوجه میشدید ربطشم میفهمیدید 

منظورم اهمیت آموزش و چگونه قرار دادن چهارچوب بود نه صرفا تک جنسیتی یا مختلط عرض کردم با اینکه اونها مختلط ان اما به اندازه مدارس ما اوضاعشون افتضاح نیست...