من خیلی وقته یاد گرفتم زندگی همیشه طلق میل من پیش نمیره و باید قید احساساتم رو بزنم و گاهی بگذرم ازش ...
درسته توزندگی اتکا به عقل ومنطق خیلی باتراز احساساته که دائم عوض میشن شماخم توی تصمیمت وگفتن به خونواده ها عجله نکن ولی از موضعت کوتاه نیا یکم زمان فکرکردن بهش بده ان شااالله که همه مشکلات حل بشه وبمونید باهم🙏🙏🙏🙏
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
خانواده هامون همو میشناسن همینکه فهمیدن دوست هم بودیم اونقد خانوادم سنتین اوایل هم خیلی مخالف بودن ع ...
خوب تو رفت و آمدها خودشون متوجه میشن...........نگران نباش
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....