2777
2789

دعاتون میکنم بخدا من خیلی جوگیرم بچها چیکار کنم بخدا هر راهی بلدید. بگید

یه روز چادر میپوشم سر بند یا حسین میبندم 

یه روز میگم جهنم شال 

میرم مشهد تو حرم چنان میزنم خودم و به در و دیوار و مذهبی میشم و دلم میخا. خادم شم میرم به مردم میگم حجاب رعایت کنید اینا

تو راه برگشت از حرمم چادر در میارم دیگه میزنم تو فاز لات بودن 😐😐😐

الان تو حالت نرمالم برای همین دلم میخاد ادم باشم چیکار کنم

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

یه چیزی عرض کنم ناراحت نمیشید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یه چیزی عرض کنم ناراحت نمیشید

نه جانم بفرمایید 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه جانم بفرمایید

جسارتا شما ثبات شخصیتی ندارید

چند ساله هستید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

جسارتا شما ثبات شخصیتی نداریدچند ساله هستید

اره اره ندارم تاپیک قبلمو ببین

۱۸

چیکار کنم درستشم

شاید کمبود محبت و توجه داری

خو دارم ولی فکنم ربطی به اینا نداره

اره اره ندارم تاپیک قبلمو ببین۱۸چیکار کنم درستشم

خب اولین کار و بهترین کار دخترم برو پیش مشاور حتما