2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 179 پست
من دو تا دختر کوچولو دارم ، انقدر از آینده اینا میترسم که خدا میدونه فقط دعا میکنم آخر و عاقبتشون بخ ...

بخدا مثل آب خوردن دام شیطان می افته گول می خوره خواهر همه دختران مدرسه و رفیق و فامیل همه الگو میشن 

ازشون یاد می گیره دوره‌ی بدی شده 

حالم از این دنیای کثافت بهم می خوره 🤧🤧

معجزه شکر گزاری...

درسته خیلی بچه دار نمیشن میگن بچه آینده نداره درست میگن

باز خوبه اونا همونقدر شعورشون میرسه که از عهده نگداری بچه بر نمیان 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۸۱ ام دختر همسایمون ۸۷بعد من در مقابلش پیر زنم با پسرا میگرده قلیون می‌کشهتیپ لش میزنه پسرا رو مس ...

آره بیرون میرم میبینم دخترم میره کلاس مکالمه میگه دختر 18 ساله با نیمتنه اومده کلاس معلم هم مرده

موافقم بعضی پدرمادرا آزادی زیادی میدن به بچه هاشون نبود آموزش صحیح تو خانواده مدارس اجتماع و... تو خ ...

چه ربطی داره ؟ الان کشورهای عربی هم تک جنسیتی هستن مدارسشون

اونا هم این مشکلات رو دارن ایا ؟ 

هرکس خانواده خوب داره خداشو شکر کنه ... دیگه اوضاع داره خیلی بد میشه ... الان نگاه که میکنم مادر پدرای اینده رو ... 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ولی نسل مادرامون پاک ترین نسل بود با اینکه خودم دهه هشتادی ام ولی مطمعنم همه ما به خوبیه مادران گذشته نخواهیم شد 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

هنوز وضع مدارس از اینایی که نوشتید هم بدتره حتی غیر انتفاعی هاهم

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
👌دقیقا فکرمیکنن خیلی خفن وباکلاسن اینجوری اونم ازطرزحرف زدنشون که فحش وحرفای ناجور مثل نقل ونباته ...

وای حرف زدنشون رو نگو

به فجیع ترین نوع ممکن حرف میزنن

راهنمایی که بودم یه مدت با همکلاسی هام گروه داشتم یه سری هاشون انقدر بد حرف میزدن و بی ادب بودن همش میترسیدم کسی گروهو ببینه حس شاخی هم داشتن خداروشکر مدرسه تموم شده و دیگه هیچگونه ارتباطی ندارم باهاشون

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
من ۸۱ ام دختر همسایمون ۸۷بعد من در مقابلش پیر زنم با پسرا میگرده قلیون می‌کشهتیپ لش میزنه پسرا رو مس ...

واقعا عجیبه حس میکنم از دهه ۸۳به بعد اصلا واسه یه دهه دیگن خیلی بچه های متفاوتین واقعا از ۸۰تا۸۳همه انگار عاقلن شبیه دهه ۷۰یان از ۸۳به بعد واقعا شبیه دهه نودیان 

من خدم ۸۰حالا

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

اره واقعا ببخشیدا ما حس کهنه بودن بهمون دس میده حس عقب موندگی تاحالا با پسری نبودم با پسرا کار اداری یا هرجایی که هم کلام میشم استرس میگیرتم نمیتونم درست بحرفم اینو. میگم که ما 80 خیلی باحیا و عفت هستیم نه تاحالا با پسرا بودیم نه تاحالا تو جمع ناجور بودیم نه استایل بد داشتیم و.. خداروشکر

برای اینکه پدرو مادرشون هم سرشون گرمه کارهای دیگست خانوادگی اینطورین البته بچه ها هم عوض شدن حرف هیشکی رو  گوش نمیدنگوشی همه ی بچه هارو نابود کرد

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن