2777
2789
عنوان

دارم عذاب میکشم کسی میتونه کمکم کنه 🥺🥺😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 48 پست
حتما خانوادت مذهبین یا سخت گیر ولی خودت دوست داری آزاد بپوشی ؟مثل دوستات؟

اره اینجوری هست ولی این شخصیت جوگیر بودنم ربطی نداره ها مغرب صدا اذان میشنوم سیصد تا استوری مذهبی میزارم دو دیقه بعد همش میپاکم آهنگ میزارم 😐

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اولین کار و بهترین کار دخترم برو پیش مشاور حتما

ممنونم شرایطش ندارم

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

شاید دلیلش اینه که ارزش و معیار خودتو دقیقا مشخص نکردی

ولی وقتی انقدر نوسان وجود داره بهتره با روانشناس صحبت کنی تا علت یابی بشه ... هیچ موضوعی بدون ریشه‌یابی قابل حل نیست.

ممنونم شرایطش ندارم

خب  گرایشات به کدوم سکته بیشتر ؟

مذهبی یا مدرن؟

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچها تو عروسی ها چنان از خود بی خود میشم میرقصم قشنگ عین این معتاداااااااااااا میرقصم

تو ماه محرم هم فقط چشمام پیداسست و غلامم همش کار میکنم تو هیئت

تو میخوای مذهبی بشی ولی وسوسه نمیزاره

نمیدونم ولله

مثلا یه لحظه فکر کنه اینجوری باشم کسی منو نمیبینه ، اونجوری باشم ببیننم ، یه ترس یه اضطراب از ندیده ...

شاید 

ولی اسی خانوادش مذهبین هرچی باشه از بچگی تو اون محیط بزرگ شده و طرز فکرش حدودی مذهبیه ولی بیرون اینستا دوستاشو میبینه وسوسه میشه مثل اونا باشه 

باید بدونه چی میخواد چیو دوس داره تا به خود شناسی برسه

خب گرایشات به کدوم سکته بیشتر ؟مذهبی یا مدرن؟

عزیزم من همه چیم در لحظه هست یه لحظه میرم خودزنی میکنم یه لحظه دارم قرآن میخونم یه لحظه مشروب میخورم یه لحظه موهای سرمو میکنم که چرا این کارو کردم

نمیتونم بگم چقدر مذهبی یا چقدر مدرن کارام‌تو لحظس یه لحظه گریههههه یه لحظه چناان خوشحالم

شاید ولی اسی خانوادش مذهبین هرچی باشه از بچگی تو اون محیط بزرگ شده و طرز فکرش حدودی مذهبیه ولی بیرون ...

اره همینم فکنم 

عزیزم من همه چیم در لحظه هست یه لحظه میرم خودزنی میکنم یه لحظه دارم قرآن میخونم یه لحظه مشروب میخورم ...

پس وضعیت زیاد خوب نیست

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است