من تهرانم امشب با دخترم ساعت هفت شب رفتیم بیرون لباس بخریم محل خودمون چهارراه کوکا کولا هستیم یه دختر 13 یا 14 ساله سیگار به دست حالا کار ندارم روسری هم نداشت با دوتا مرد 30 چهل ساله داشت حرف میزد انگار ازشون مواد میخرید بعد ش سیگارش با افتخار میکشید میرفت آینده این بچه ها چی میشه چرا پدر مادرا مراقب بچه ها نیستن خیلی غصه خوردم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دختر من کلاس هشتم تو مدرسه خیلی اذیتش میکنن چون مثل اونا بار نیومده نمیتونه از الفاظ رکیک موقع حرف زدن استفاده کنه اونا هم بهش میگن تو اسگلی از اینکه تو مدرسه تنهاست خیلی ناراحتم رفتم پیش مشاوره مدرسه گفتم دخترم تازه امسال اومده این مدرسه بچه ها باهاش لجن اذیتش میکنن دوست نمیشن باهاش گفت برو خداروشکر شکر کن همین بهتر که دوستی نداره
چند وقت پیشا دوتا دختر 12.13 ساله تو تاریکی دنبال یه مرد حیکلی افتاده بودن مواد میخریدن اصلا به قیافه هاشون نمیخورد که مواد بکشن چقدر زیبا چقدر قشنگ خوبه این مرد ببرشون تاریکی بهشون .... کنه چند وقت پیشام شنیدم دختر فلانی رو از باغ کشیدن بیرون با بدن قفل شده که گل کشیده بود حتی دیدم شب عاشورا تاسوعا پدر و مادرا میرن مساجد دختر پسراشون باخودشون میبرن بعد که میرن داخل بعد از چند دقیقه میبینی بچه هاشون مثل ماهی دارن یکی یکی از داخل مسجد میان بیرون بابا جمع نمیکنن بچه هاشونو یا بچه نیارن یا میارن این وضعشون نشه به والله منکه خیلی داغون میشم اصلا به قیافه هاشون نمیخوره مواد بکشن منکه تو این کارا خبره شدم دختر و پسر 12.13 ساله رو از دور میفهمم مواد زده چون صورتش خالی میکنه بعد از چند وقت
همیشه خداروشکر میکنم که تو خانواده ای بزرگ شدم که خوب تربیت شدم، بعضیا میبینم پشت سرهم بچه میزان و چ ...
آدم اگه واقعا توانایی تربیت بچه ی صالح رو داشته باشه چه اشکال داره بچه دار بشه؟ منتها بعضی ها فقط بچه رو میزان به قول شما دیگه بزرگ شدنش تو خیابون میون یه مشت..... هست
این دختره که من میگم تک فرزنده اتفاقا ولی اینجوری از آب دراومده
ما رفتیم دانشگاه خلافمون این بود که یکی دو نخ در سال سیگار بکشیم تفریحی
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎