2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3133 بازدید | 178 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ربطی داشتمن خودم دهه هشتادی ام و از همین نسل عاشق فیلمم کل سینمای ملل رو دنبال میکنم تقریبا تمام ...

آها پس داری میگی این کارا تو فیلم ها خیلی عادی و نرماله نه؟ 

خب چون تو اینجوری هستی و این کار را نمیکنی دلیل نمیشه که همه عین تو باشن بیشتریا پدر و مادر خوبی دارن ولی بچه هاشون تظاهر می کنن که بچه خوب و حرف گوشی براشون هستن ولی در باطن...

وقتی دارن این کارهای گوه رو تو دنیا رواج میدن و کم سن سال هایی عین تو این چیزا براشون عادیه تربیت و آموزش پدر و مادر چقدر جوابه ؟

یا اینکه باید بچه رو بکنه تو قفس که از دنیا و جامعه حفظ بشه ؟ چقدر مسخره 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

دوره زمونه ای شده که آدمی که بچه نداره یه درد داره اونی که بچه داره هزار تا درد داره

بچه نیاوردن چه دردی داره آخه 

اوردنش هزار زحمت و مشکل 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

دوره زمونه ای شده که آدمی که بچه نداره یه درد داره اونی که بچه داره هزار تا درد داره

واقعا همینه اطرافیانم کسایی که مجردهستن همیشه میگن خدامارودوست داشته که مجردیم وبچه نداریم تواین زمونه 

آره نداشته باشی هم می سوزی

داشته باشی بازم بدتر می سوزی سکته می کنی از دستشون می ری پی کارت 

این از قدیم ها مونده و می چرخه سر زبون ها

معجزه شکر گزاری...

بچه نیاوردن چه دردی داره آخه اوردنش هزار زحمت و مشکل

اونایی هم که نمی تونن مادر بشن می سوزن 

خیلی سخته خیلی 

یکی از فامیل ما نزدیک سی ساله چشم انتظاره قلبش آتیش می گیره از درد بی اولادی 

میگه جوان از دست دادن چقد سخته توی خاک گذاشتن چقد سخته 

بی اولادی منم همین قدر برام سخته 😭🤧

معجزه شکر گزاری...

اونایی هم که نمی تونن مادر بشن می سوزن خیلی سخته خیلی یکی از فامیل ما نزدیک سی ساله چشم انتظاره قلبش ...

چی بگم حرفی ندارم 

آها پس داری میگی این کارا تو فیلم ها خیلی عادی و نرماله نه؟ خب چون تو اینجوری هستی و این کار را نمیک ...

من کی گفتم نرماله؟گفتم اینا رو همه جای دنیا میبینن ولی کدوم کشورا به اندازه ایران بچه مدرسه ایا  مواد میفروشن و سیگار میکشن؟! اگه این فیلما اینقدر داغونن پس چرا اونا تحت تاثیرش نیستن؟  کم کاری جامعه و فرهنگ و خانواده رو به چیزای دیگه ربط نده چون انسان اول باید بپذیره که اشتباه کرده تا بتونه مشکل رو حل کنه.،اگه بچه بتونه به محتوای این شکلی دسترسی داشته باشه باز هم مقصر خانواده است که کنترل نمیکنه 

بعدشم معلومه اصلا تو فیلم هالیوودی نمیبینی از اونایی هستی که میگردن ببینن صحنه های کدوم فیلم بیشتره همونو ببینن یا میشینن تحلیل های رائفی پور راجب فلان فیلم رو میبینن واگرنه تو عمرت ۴ تا فیلم خوب میدیدی با این شدت افراطی نظر نمیدادی. همین الان محتوای فیلمای به اصطلاح کمدی ایرانی اینقدر داغون ، بی محتوا و بی مایه است که فیلم هالیوودی پیشش لنگ میندازه.

تو اصلا دیدی از جامعه نداری واگرنه متوجه میشدی الان دهه هشتادی ۲۴ ساله هم داریم و بدون اینکه اینو لحاظ کنی با ادبیات طلبکارانه، بی ادبانه و (تو) خطاب کردن من که با احترام برات کامنت گذاشتم و لابد فکر کردی ۱۵ سالمه ،نشون دادی تربیت سن و سال نمی‌شناسه.