2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

3133 بازدید | 178 پست

من تهرانم امشب با دخترم ساعت هفت شب رفتیم بیرون لباس بخریم محل خودمون چهارراه کوکا کولا هستیم یه دختر 13 یا 14 ساله سیگار به دست حالا کار ندارم روسری هم نداشت با دوتا مرد 30 چهل ساله داشت حرف می‌زد انگار ازشون مواد میخرید بعد ش سیگارش با افتخار می‌کشید میرفت آینده این بچه ها چی میشه چرا پدر مادرا  مراقب بچه ها نیستن خیلی غصه خوردم 

متاسفانه💔💔

شهر ما پسر یازده ساله تو پارک مشروب میخوره 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا کاری ب روسری ندارم ولی مواد مخدر تو این سن مخصوصا خیلی لجن بازیع

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀