2777
2789
عنوان

از دست شوهر پرنسسم خسته شدم کاش بتونم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 49 پست
اگه داشته باشه چ عیبی داره ک بده؟

چ حرفی زدی😀

مگه زنش اولویت نداره؟اول باید زنشو تامین کنه نه مادرشو

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

هم دردیم عزیزم 😂😂😂

من شرایط طلاق ندارم بخاطر بچم‌ وگرنه جدا میشدم بخدا خستم از دستش از مردایی که قهر میکنن متنفرم پدرم ی عمره با مادرم حتی دعوام کنن قهر نداره اینو‌میگی پخ قهر میکنه میره درو میبنده جدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا مادرشه ها وظیفه داره هم از مادرش هم از خودشان بده

نه وظیفه نداره

زن و بچش اولویت هستن.الان بیاد مادرش خرج دندونای زنشو بده دیگه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مگه دست منه اصلا ب حرف منه همینجوریش سر چیزای چرتو پرت همیشه قهره چه برسه بخوام سر همچین موضوعی نظر ...

اینسری قهر کرده اصلا محلش نزار توام باهش قهر کن این شده براش عادت و اهرم فشار برای تو .محلش نزار که حالیش بشه باید خرج زنشو بده

نه سری قبلی روز مادر شر ی مسله بیخود واقعا بیخود قهر کرد باز من کوتاه امدم الانم باز قهر کرده یعنی ...

حب نرو دنبالش ،برا آشتی، انقدر قهر بمون تا اون بیاد جلو ،ببین من خودم مث شوهر تو ام  انقدر تو هر دعوا و قهری شوهرم پیشقدم شده پر رو شدم رو راست الان تقصیر خودمم باشه من باز قهر میمونم تا شوهرم بیاد منت کشی  ولی مرد اینجوری خیلی بده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مگه چ حرفی زدم عزیزم؟ بله وظیفشه برای خانومش هم خرج کنهاگه داشته باشه ب مادرشم کمک کنه

حالا که فعلا زنشو تامین نکرده مادرشو تامین کرده.

اولویت زندگی متاهلی همسر ادمه نه شخص دیگه ای

من شرایط طلاق ندارم بخاطر بچم‌ وگرنه جدا میشدم بخدا خستم از دستش از مردایی که قهر میکنن متنفرم پدرم ...

وای نه تروخدا اینکارو نکنید

بابای منم همچین حالتیه فقط یکم بدتر تره و همش با مامانم دعواشون میشه ولی مامانم حالا به هر دلیلی طلاق نمیگیره 

تقریبا میتونم بگم تو خونمون من از ۷ ۸ سالگی با عذاب دارم زندگی میکنم کاش یکی به بابام بگه تو اگه خودت و خانواده خودت برات مهمتره چرا تشکیل خانواده دادی...

ببین یا خسیس یا واقعا پول نداره اگ گزینه دومی هست درکش کن

پول نداره درست منتها دیگه غر زدنش چیه ی کلمه گفت ندارم منم گفتم اوکی شروع کرده مگه مامانت فلان خرجو کرد مگه خواهرت فلان چیزو خرید منم گفتم پای خانواده منو وسط نکش چطور واسه خودتون دارین