2777
2789
عنوان

از دست شوهر پرنسسم خسته شدم کاش بتونم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پول نداره درست منتها دیگه غر زدنش چیه ی کلمه گفت ندارم منم گفتم اوکی شروع کرده مگه مامانت فلان خرجو ...

بگو با مادر و خواهرم چیکار داری تو ؟ اه چقدر نچسبه سیفونو بکش روش ترو خدا 

بگو پول نمیدی سفسطه نکن حداقل 

پول نداره درست منتها دیگه غر زدنش چیه ی کلمه گفت ندارم منم گفتم اوکی شروع کرده مگه مامانت فلان خرجو ...

انقد بدم میاد مردا وسط دعوا نرخ تعیین میکنن و پای خانواده زن و میکشن وسط.برای ماهم همینه از دست خانوادش دلخور میشیم پای خانواده منم میاد وسط😂

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اگ اینطوری حرف زده اشتباه کرده وظیفش تامین کنه زنشو الانم تو برو تو فاز قهر و حرفی نزن

تو خودت مادرت دندون نداشته باشه براش نمیخری؟؟؟

نه چون مادرم نمییاد بچشو تیغ بزنه خودش حقوق داره میره میرسه بکارش زشته بخدا این پیرزنای ایرانی چون پسر زاییدن دیگه تا اخر عمر وبال گردن میشن اذیت میکنن

انقد بدم میاد مردا وسط دعوا نرخ تعیین میکنن و پای خانواده زن و میکشن وسط.برای ماهم همینه از دست خانو ...

والا یکی نیست بگه بی عرضگی خودتو چرا داری با خانواده من میشوری حالا خواهرم فلان خرجو نکرده لابد لازم نداشته نیاز نبوده منم نباید بکنم

والا یکی نیست بگه بی عرضگی خودتو چرا داری با خانواده من میشوری حالا خواهرم فلان خرجو نکرده لابد لازم ...

حالا از کجا از زندگی خواهرت خبر داره

شوهر من هیچی از زندگی خواهرم نمیدونه