تا میگی بالاچشمت ابروعه قهر میکنه میره جدا میخوابه قرار شد منو ببره دندون پزشکی عصر اولش قرار بود بمونه خونه بچه رو نگهداره من تنها برم بعد زنگ زدم ب دوستم گفتم ماشین بده بریم گفتم باشه نوبت من ۷ بود تا ساعت ۸ دوستش مارو مسخره خودش کرده خلاصه رفتیم اونجا و هزینه کل دندونام و گفتن امدیم توی مسیر شروع کردن غر زدن من از کجا بیارم مگه مجبوری فلان پارسال خودش همه دندوناشو کامپوزیت کرد مادرش دندون کاشت ۱۸ تومن این پولشو داد منم گفتم چطور واسه خودتون دارین ۶ ساله عروسی کردم رنگ دندونی پزشکی ندیدم نوبت من میشه نداری الانم امدیم خونه شام بخوریم قهر کرده من نمیخورم منم گفتم ب درک نخور پرنسس شدی توقع غیر اینم نداشتم ازت بچه دارم واقعا خستم از دستش از رفتاراش اصلا غیر قابل تحمل شده کارش رانندس وقتایی که میره با پسرم تو ارامشیم قشنگ تا میاد سر ی بحثی باز قهر میکنه میشه مایع عذاب تو خونه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره