2777
2789

تا میگی بالاچشمت ابروعه قهر میکنه میره جدا میخوابه قرار شد منو ببره دندون پزشکی عصر اولش قرار بود بمونه خونه بچه رو نگهداره من تنها برم بعد زنگ زدم ب دوستم  گفتم ماشین بده بریم گفتم باشه نوبت من ۷ بود تا ساعت ۸ دوستش مارو مسخره خودش کرده خلاصه رفتیم اونجا و هزینه کل دندونام و گفتن امدیم توی مسیر شروع کردن غر زدن من از کجا بیارم مگه مجبوری فلان پارسال خودش همه دندوناشو کامپوزیت کرد مادرش دندون کاشت ۱۸ تومن این پولشو داد منم گفتم چطور واسه خودتون دارین ۶ ساله عروسی کردم رنگ دندونی پزشکی ندیدم نوبت من میشه نداری الانم امدیم خونه شام بخوریم قهر کرده من نمیخورم منم گفتم ب درک نخور پرنسس شدی توقع غیر اینم نداشتم ازت بچه دارم واقعا خستم از دستش از رفتاراش اصلا غیر قابل تحمل شده کارش رانندس وقتایی که میره با پسرم تو ارامشیم قشنگ تا میاد سر ی بحثی باز قهر میکنه میشه مایع عذاب تو خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر محلش ندی بهتر نمیشه؟

نه سری قبلی روز مادر شر ی مسله بیخود واقعا بیخود قهر کرد باز من کوتاه امدم الانم باز قهر کرده  یعنی رسما عین دخترای ۱۴ ۱۵ سالس میگی بالای چمشت ابروعه پرنسس خانم قهر میکنن تسریف میبرن تو اتاقشون

فقط بی محلی...........همینکه بدونه برات مهم نیست درست میشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....