شاہڪارخلقتـ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6802 عنوان مردی که62سالشه میتونه 376 بازدید | 17 پست بیمه بازنشتگیشوبخره؟فقط۴سال سابقه بیمه داره ومستمری نمیگیرهراهی هست حقوق ماهانه بازنشستگی دریافت کنه؟ الگونگیر...الگوباش... دیروز | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاہڪارخلقتـ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6802 نمیشه حداقل 10 سال یعنی هیچ راهی نیست؟ الگونگیر...الگوباش...
اگرینال عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 451 [QUOTE=367723221]یعنی هیچ راهی نیست؟[/QUOTE اگه بخوای بخری هم خیلی گرون تموم میشه فکرشم نکن. با چهار سال فقط. دور از جون از کار افتادگی باشه میتونه درخواست ممنوع.حوصله ندارم 🌹
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15622 حداقل ۱۰ سال الانم قانون جدیددادن بیمه رواضافه ترکردن مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مامان_دهه_هفتادی عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2594 فک کنم بالای ۶۰ سال بازنشسته میشن با هر سابقه ای...ولی حقوقش خیلی کمه
شاہڪارخلقتـ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6802 حداقل ۱۰ سال الانم قانون جدیددادن بیمه رواضافه ترکردن یعنی بیشترازسی سال شده؟ الگونگیر...الگوباش...
شاہڪارخلقتـ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6802 فک کنم بالای ۶۰ سال بازنشسته میشن با هر سابقه ای...ولی حقوقش خیلی کمه بایدتأمین اجتماعی برن؟ الگونگیر...الگوباش...
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15622 یعنی بیشترازسی سال شده؟ شده۳۵سال البته هنوزتصویب نشده مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
شاہڪارخلقتـ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6802 شده۳۵سال البته هنوزتصویب نشده جدی؟ازسال جدید؟یعنی کسی که سال جدیدسابقش ب۳۰سال میرسه باید۵سال دیگم کارکنه؟ الگونگیر...الگوباش...
نوزادطبیعت عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2878 شیش سال بیمه رو میتونه بخره یکجا وده سال بیمه باشه میتونه ماهیانه یه مبلغی حقوق بگیره اینجوری شنیدم حالا شما بازم برو بپرس گر به دولت برسی مست نگردی مردی ، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی