2777
2789

تا یکی تاپیک میزنه میگه یه پسر فلان شده همه میگن دختره طلسم کرده و دعا گرفته براش. ولی وقتی یه دختر تاپیک میزنه برای دعانویسی و طلسم همه میریزن سرش که این کارا اصلا فایده نداره جواب نمیده فقط خودت بدبخت میشی و اعتقاد نداریم و اینا

بالاخره اعتقاد دارین یا ندارین؟

گدای در خانه حسینم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه هزیزم اینا فقط زورشون میاد یه دختر خوشبخت تر از خودشون ببینن، نمیتونن قبول کنن میگن طلسم ، فک میکنن همه مث خودشون عقب مونده ن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

واقعا چی میشه که آدم خدا و ۱۲۴ هزار پیامبرش رو ول می‌کنه

میچسبه به جنبل و جادو و رمال و دعانویس...!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وا

خب دختر خوب یکی مثل من اعتقاد نداره میاد میگه خرافاته یکی هم اعتقاد داره و براش کاربردیه نمیشه که همه هم نظر باشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه هزیزم اینا فقط زورشون میاد یه دختر خوشبخت تر از خودشون ببینن، نمیتونن قبول کنن میگن طلسم ، فک میک ...

نه وقتی میگن پسره به غلط کردم افتاده میگن دعای دختره اس و طلسم کرده. نه دختر خوشبخت

گدای در خانه حسینم❤