2777
2789

تو خونه دارم خیلی عادی حرفای روزمره میزنم

یهو بابام میگه دهنتو ببند گوه خوردی نکن

اخه یعنی چی‌مگه چی میگم

بقران فقطم با من همینطوری به خواهربرادرم کار نداره و چیزی نمیگه

چن وقته همین طوری شده

تا الانم بی احترامی نکردم اصلا بهش همیشه کوتاه میام ولی الان دارم فک میکنم اونا که اصلا حسابش نمیکنن و بهش محل نمیدن انقدر باهاشون خوبه و چیزی بهشون نمیگه

من از بس هیچی نگفتم الان داشتم درمورد فیلم صحبت میکردم میگه دهنتو ببند گوه خوری نکن

خب یعنی چی اخه مگه من چی گفتم

تورو قران بگین چیکار کنم چه رفتاری داشته باشم خسته شدم

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ادب داشته باش عفت کلام داشته باش احترام خودتو حفظ کن

دلم نمیاد ناراحت شه

یکاری بگو انجام بدم که بفهمه ناراحتم 

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
یک کلام. مظلوم نباش

خب چی بگم اینطور مواقع یا چیکار کنم

دلم نمیاد ناراحت شهیکاری بگو انجام بدم که بفهمه ناراحتم

یعنی چی اون داره به معنای واقعی نابودت می‌کنه بعد تو دلت نیاد؟یچی میگم همیشه یادت باشه جز خودت هیچ خدایی دیگه برات مهم نباشه 

یعنی چی اون داره به معنای واقعی نابودت می‌کنه بعد تو دلت نیاد؟یچی میگم همیشه یادت باشه جز خودت هیچ خدایی دیگه برات مهم نباشه 

بگو ادب داشته باش عفت کلام داشته باش احترام خودتو حفظ کن

که بزنه دو شقه ش کنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامانت هیچی نمیگه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ده رو حرف نزن مگه به ضرورت 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
یعنی چی اون داره به معنای واقعی نابودت می‌کنه بعد تو دلت نیاد؟یچی میگم همیشه یادت باشه جز خودت هیچ خ ...

هعیی من انقدر خاک برسرم که تراپیست میگه افسردگی داری روانت مشکل داره باید درمان شی ریششم خانوادتن ولی من انقدر بازم نفهم بودم که دیگه نرفتم پیشش چون انقدر وابستم به اینا که دلم نمیومد قبول کنم باعث این وضعیتم اینان