2777
2789

من ۲۷ سالمه ۵ ساله ازدواج کردم 

بعد با همسرم خیلی رابطمون خوب و عاشقانست هرکی مارو ببینه فکر میکنه دوستیم 

بعد خودم خیلی اهل تفریحم به خودم خیلی میرسم و ... 

حس میکنم وقتی بچه دار بشم 

اندامم بهم میریزه ، دندونام و موهام ضعیف میشه 

تفریح و مرتب بودن خونه و رسیدگی به علایق شخصی ... تعطیل 

رابطم با همسرم کمتر میشه از همه لحاظ محدود میشم

مثل سابق باهم صمیمی نخواهیم بود چون اون مجبوره بیشتر کار کنه منم خسته و ضعیف و بی اعصاب خواهم شد 

بگید اشتباه میکنم یا نه .... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اینم بگم مادرم و مادر شوهرم از الان گفتن حوصله نگهداری نوه رو ندارن پس دست تنها خواهم بود 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته ولی ی حس جدید رو تجربه میکنی ک شاید ب اینا ب ارزه

من کل دوران نوجوانی افسردگی شدید داشتم راستش الان سرپا شدم دوست ندارم حس جدیدی تجربه کنم الان تازه حس میکنم زندگی یعنی چی ...

بنظرم اینجا هرکس طبق تجربه خودش نظرشو میگه، اونکه بعدش حتی بهترهم شده میگه نه بچه بیار خیلیم خوبه اونیم ک تجربه بدی داره میگه اصلااا نیار پشیمون میشی. بستگی به ادمش داره نمیشه اینجوری نظرداد بنظرم همت چی به خودتون مربوطه

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

درسته یچیزم بیشتر ولی وقتی بشکون میزنه و کونشو کج میکنه میرقصه میگی گور بابای همه دخترم بخنده👍🏻😂❣ ...

خخخ بامزه بود ❤️

من کل دوران نوجوانی افسردگی شدید داشتم راستش الان سرپا شدم دوست ندارم حس جدیدی تجربه کنم الان تازه ح ...

خب زندگی کن آدما مثل هم نیستن همون کاری ک حالت بهتره رو انجام بده 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰