داداشم عاشق یک دختر هست اما اون خانواده مذهبی نیستن دخترشون حجاب اصلا نداره اما داداشم گفت حجاب نمیخواد باشه عیب نداره من مشکلی ندارم آرایش بیرون همه ازاد مامان بابام اصلا راضی نیستن رفتم خاستگاری مامانم من گفت حجاب مهم بابای دختر گفت دختر من همین اینا اینقدر صحبت کردن داداشم به مامانم اشاره میکرد ساکت باش حجاب نمیخوام یک بار پدر دختر عصبانی شد گفت ما به دین خدا اینا اعتقاد ندارم دختر من همین بس هیچوقت هم چادر روسری نمپوشه ما امدم بیرون داداشم اینقدر مامانم فحش داد دست مامانم گرفت خیلی بد سوار ماشین کرد الانم 1 هفته رفته جواب مارو هم نمیده چکار کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اختلافات مذهبی بعدا خیلی خیلی باعث عذاب دو تا خانواده میشد
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
بعضی ها فکر کردن تلاش و تحصیلات و پاکدامنی یک دختر رو صرفا با چادری نبودن و دوتا تیکه مو زیر سوال ببرن .
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند