داداشم عاشق یک دختر هست اما اون خانواده مذهبی نیستن دخترشون حجاب اصلا نداره اما داداشم گفت حجاب نمیخواد باشه عیب نداره من مشکلی ندارم آرایش بیرون همه ازاد مامان بابام اصلا راضی نیستن رفتم خاستگاری مامانم من گفت حجاب مهم بابای دختر گفت دختر من همین اینا اینقدر صحبت کردن داداشم به مامانم اشاره میکرد ساکت باش حجاب نمیخوام یک بار پدر دختر عصبانی شد گفت ما به دین خدا اینا اعتقاد ندارم دختر من همین بس هیچوقت هم چادر روسری نمپوشه ما امدم بیرون داداشم اینقدر مامانم فحش داد دست مامانم گرفت خیلی بد سوار ماشین کرد الانم 1 هفته رفته جواب مارو هم نمیده چکار کنم
الان خواستگاری مهمه یا اینکه پسرش خونه رو ترک کرده !!!!یعنی شما نمیدونین کجا رفته ؟ کاش مادرت نه ولی تو یا یکی که میتونه با دختره ارتباط بگیره بهش زنگ بزنین ببینین اون چیزی میتونه. خدانکرده کار دست خودش نداده باشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مامانت کار خوبی کرد اختلافات مذهبی بعدا خیلی خیلی باعث عذاب دو تا خانواده میشد
آخر حرفت درسته اما مادرش کار بدی کرده اصلا نباید میرفتن خواستگاری معمولا اینجور وقت ها پدر مادر پسر میرن محل کار پدر دختر و خیلی محترمانه میگن شما خوب هستید دخترتون خوب اما به دلیل اختلاف مذهبی این ازدواج درست نیست اونوقت پدر مادرها تلاششون رو میکنن که بچه ها بخصوص دختر که تو این ازدواج به فنا میره بدبخت نشن وقتی کسی میره خواستگاری یعنی ظاهر و عقاید ظاهری رو از هر نظر قبول داره
به نظرم سری بعد که بخواید برید خواستگاری به جمع مخالفان پدر دختره هم اضافه میشه و اینکه مادرتون حق داشتن نظر بدن ولی نه جلوی خانواده ی دختر به حجاب دخترشون گیر بدن میتونستن با توجه به اینکه شرایط رو میدونستن نیان خواستگاری نه اینکه بیان و اون رفتار رو از خودشون نشون بدن ، پدردختره هم بد رفتار نکرده اگه من بودم که در کمال احترام خواستگارو از خونه بیرون میکردم
گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
هم کار مامانت بد بوده هم برادرت باید قبل از رفتن به خونه دختر درموردش خونه خودتون صحبت می کردید به یه نتیجه مشترک می رسیدید بعد می رفتید خونه مردم مامان شما هم وقتی می دونه دختر بی حجابه نباید اونجا اصرار به حجاب داشتن کنه چون قرار نیست کسی تو اعتقادات شخصی بقیه دخالت کنه اینا مساعل شخصیه برادرت هم باید اول با مادرت حرف می زد راضیش می کرد بعد می رفت که دلخوری پیش نیاد
آخر حرفت درسته اما مادرش کار بدی کرده اصلا نباید میرفتن خواستگاری معمولا اینجور وقت ها پدر مادر پس ...
اره راس میگی
بهتر این بود که از قبل یه تحقیق میکردن بعد کلا خواستگاری نمیرفتن
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
اینایی که میگن مامانت کار خوبی کرده خودشون مذهبین و اگه کسی بخواد به زور حجاب ازشون برداره غوغا بپا میکنن الان الکی سمت مادرتو گرفتن وگرنه خودشون بدترن
مامانت کار بسی اشتباهی کرده استارتر اون دختر هم اگه عاقل باشه دیگه سمت داداشت نمیاد چون کسی که تو چیزی که بهش مربوط نیست دخالت میکنه هزاران دخالت دیگه هم داره
مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔