2777
2789
عنوان

مامانا حسم راجع به مادر بودن درسته یا نه ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 52 پست
ارتباط ما هم قبل بچه دار شدن همین بود که گفتین،آره یه کوچولو عوض شد شرایط برای مدتی که خب طبیعی هست ...

گاهی به همسرم نگاه میکنم میگم یکی پسر شکل خودش داشته باشم یه یه دختر کوچولو مثل خودم ولی میترسم همون کوچولو گند بزنه تو رابطمون 😁😁

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مشغله بیشتر میشه خسته میشی ولی انقدر سیاه نیست من و همسرم رابطمون گرم تر شد . خیلی بیشتر به هم نزدیک شدیم . شیرینی هایی داره که واقعا قابل گفتن نیست ولی تا زمانی که عطش حضور بچه رو ندارین نیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خود شخص داره، بعضیا دیگه همه چیزو ول میکنن فقط بچه داری میکنن بعضیا هم مدیریت میکنن، من که ...

موفق باشی ، بچتون چند سالشه الان ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ببین من مثلا وقتی خیلی خستم اعصابم بهم میریزه اصلا شوهرمم تحویل نمیگیرم با همه بد میشم ، تازه بچه ن ...

بچه ی آدم اینقدر شیرینه که آدم همه اذیتاش و کثافتکاریاشو خستگیاشو دوس داره😍آدم بعضی وقتا نمیدونه چیکار کنه بچشا از بس شیرینه دوس داری یه لپی قورتش بدی تا دلت خنک بشه...ووووووی

بچه ی آدم اینقدر شیرینه که آدم همه اذیتاش و کثافتکاریاشو خستگیاشو دوس داره😍آدم بعضی وقتا نمیدونه چی ...

واقعیتش تازگیا خیلی دوست دارم ,  بچه میبینم دلم میره ولی حس میکنم کار پر ریسکیه و میترسم 😁

دو هفته دیگه تازه دنیا میاد🥹

اووو ماشالا چه زود به دوران اوج دارید برمیگردید گفتم الان میگید حداقل ۵ سالش هست 😁 موفق باشید 😍❤️

واقعیتش تازگیا خیلی دوست دارم , بچه میبینم دلم میره ولی حس میکنم کار پر ریسکیه و میترسم 😁

اگر مسئولیت پذیرین و درکی از بچه دارشدن دارین اصلا نترسین...خدا صبرو طاقتشا بهتون میده...فقط روی تواناییه خودتون و شوهرتون حساب کنین .که تاچه حد حال وحوصلشا دارین...نترسین حسه خیلی قشنگیه

اووو ماشالا چه زود به دوران اوج دارید برمیگردید گفتم الان میگید حداقل ۵ سالش هست 😁 موفق باشید 😍❤️

نه گفتم برنامه ریزی کردم به زودی به دوران اوج برگردم😂 ۴۰ روزش شد برم تو رژیم و ورزش و...

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
فقط بدون شاید افسردگی بعد زایمان هم بگیری تا کامل درمان نشدی بچه نیار

کامل درمان شدم الان ۴ ساله حالم خیییلی خوبه ولی متاسفانه افسردگی ارثی داشتم یعنی هم مامانم هم تمام عمه هم یه دوره افسردگی شدید داشتند  دکترم فامیل نزدیک بود اخرش اون تشخصی داد که ارثیه بیماریم و یکی از ترس هام هم همین افسردگی بعد زایمانه 

گاهی به همسرم نگاه میکنم میگم یکی پسر شکل خودش داشته باشم یه یه دختر کوچولو مثل خودم ولی میترسم همون ...

ایشالاااا

نه رابطه تون محکم تر هم میشه وقتی همچنان دوست بمونید و کنار هم باشید،وقتی مسئولیت ها تقسیم بشه و خستگی و سنگینی این مسئولیت روی دوش یک نفر نباشه 

هوای همو که داشته باشید همه چه قشنگه