2777
2789
عنوان

مامانا حسم راجع به مادر بودن درسته یا نه ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 52 پست
سلام عزیزم شما مربی بدنسازی هستین؟

سلام بله عزیزم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من قدم ۱۵۲هست به نظرتون میتونم مربی بدنسازی بشم؟

اره عزیزم چرا نتونی من خودم ریزه پیزه هستم ،  مهم تناسب اندام یه مربیه و معلوماتش 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

عذر میخوام از درامد مربی گریتون راضی هستین؟

عزیزم خودم تازه شروع کردم بیشتر به خاطر علاقمه که دارم این کارو انجام میدم تا وقتی خودت باشگاه نزنی انتظار درامد نباید داشته باشی