2777
2789
عنوان

مامانا حسم راجع به مادر بودن درسته یا نه ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس من اینه ولی من سه ماهه عروسی کردم. همسرم اصرار داره بچه بیاریم

خیلی زوده حداقل دو سال بزار بگذره 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

تاحدودی درسته

اندام خب به هم میریزه بعد کم کم اوکی میشه 

ولی بچه ،اگر رابطه زوجین خوب باشه،نمیگم بهترش میکنه ولی  خرابشم نمیکنه، در کل مادر شدن حسیه که به زحماتش می ارزه

تقریبا درسته همینطوره که میگی ولی عوضش وجوده یه بچه شیرینایه دیگه ایی بهتون نشون میده که ارزشش رو داره...واینم بگم هیچوقت به امیده اینکه دیگران در نکهداریه بچه کمکتون کنن بچه دار نشین چون دیگه حالا هیچکس نمیتونه بچه داری کنه مادرشوهرو خواهرشوهر و حتی مادرتون تو این سن دیگه حال وحوصله ایی ندارن...پس اول شرایطه خودتون رو بسنحید بعد بچه دار بشین

من که نه هیکلم برگشت و شکمم ترک برنداشتبچه عشق والدین رو به سمت خودش جذب میکنه ولی عشق اگه بین زوجین ...

ببین من مثلا وقتی خیلی خستم اعصابم بهم میریزه اصلا شوهرمم تحویل نمیگیرم با همه بد میشم ،  تازه بچه ندارم فکر اینکه کل روز خونت شلخه باشه و کل روز با پوشک و شیر بچه و گریه هاش درگیر باشی واقعا استرس زا هست برام 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بستگی به خود شخص داره، بعضیا دیگه همه چیزو ول میکنن فقط بچه داری میکنن بعضیا هم مدیریت میکنن، من که از الان برنامه ریزی کردم که دوباره به دوران اوج برگردم😂

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

ارتباط ما هم قبل بچه دار شدن همین بود که گفتین،آره یه کوچولو عوض شد شرایط برای مدتی که خب طبیعی هست و قسمتی از زندگی سالم،اما این محدودیت همیشگی نیست

بستگی داره به اینکه همسرتون چقدر توی دوران بارداری و زایمان و بچه داری حامی شما باشه و مسیولیت پذیر

برای دندون و مو و اندام هم بستگی داره به مراقبت ها و مصرف مکمل ها(تا حدود زیادی)

من ک ب شدت ب شدت پشیمونم فقط یه بچه دارم حداقل سه تا میخوام ولی خب یکم ب مشکل باروری خوردیم 

منم مثل تو فکر میکردم همه این فکرا واسه سن پایینه سن ک میره بالا آدم بچه و خانواده شلوغ میخواد نه تنهایی

نصفش درسته نصفش اشتباه

کدومش اشتباهه ؟ 

ببین من مثلا وقتی خیلی خستم اعصابم بهم میریزه اصلا شوهرمم تحویل نمیگیرم با همه بد میشم ، تازه بچه ن ...

مادر که بشی خیلی انعطاف پذیر میشی ولی خب اگه خیلی وسواس داری فعلا بچه نیار