2777
2789
عنوان

یه سوال راجب دخترای مجرد

441 بازدید | 38 پست

من گفتم نمی‌خوام تا ابد ازدواج کنم 

یکی اینجا گفت میخوای میل جنسی تو از راه حرام برآورده کنی

من تا الان فکرشم نمی‌کردم دخترا میل جنسیشون زیاد باشه 

آخه مردا چه جذابیتی دارن مثلا که بخاطر ازدواج نکردن باهاشون مشکلی پیش بیاد

به نظر شما آدم ازدواج نکنه رابطه نداشته باشه خیلی بده 

خب هیچ وقت رابطه جنسی نداشته باشم چی میشه مگه؟

این همه دختر داشته باشن من نه مگه چی میشه

منم مث تو فشار ج نداشتم بخاطر شرایط روحی و مالی ازدواج کردم

نمیدونم چرا انقد دخترای اینجا حش*ری هستن 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلم ادبیاتم تاحالا ازدواج نکرده فک کنم حدود ۵۰ اینا سالشه خیلی خوشحاله سلامت روان داره مهربونه بعضی وقتا عصبی میشه که عادیه 

بقیه که ازدواج کردن روانین

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

ازدواج فقط رابطه جنسی نیست 

میل جنسی ام قابل کنترله تا زمانی که آدم مورد مناسب برای ازدواج پیدا کنه

شماهم دنبال دلیل باش که چرا از ازدواج بدت میاد

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

چه بهتر هیچ اتفاقی نمیفته

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

اون تنها دلیل ازدواجش رابطه جن سی بوده

چه زندگی مسخره ای داره پس😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904