2777
2789
عنوان

یه سوال راجب دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 38 پست

تعادل تو یکی از ارکان زندگی بهم میخوره میل جنسی بهش پاسخ داده نشه فکر نکن مثلا خودت رو میگیری میگی من میل ندارم با افتخار نه بدتر داری سرکوب میکنی اونم سرکوب دروغی که خودت هم میدونی دروغه ولی میخواهی باورش کنی عزیزم 

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مث تو فشار ج نداشتم بخاطر شرایط روحی و مالی ازدواج کردمنمیدونم چرا انقد دخترای اینجا حش*ری هستن

دقیقا🤣🤣

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بنظر من همین ک 70سالم باشه دور برم خالی نباشه تنها نباشم خوبه چون همیشه برادر نیس خواهر نیست رفیق نیست  و..... حداقل اون موقع نوه هام باشن هفته ای ی بار بیان نماز میخونم برای یکی باشه ک دعا کنم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

عزیزم چند سالته؟ آدم ها متفاوت هستند، زن ها هم متفاوت هستند بعضی نیاز جنسی شون بیشتر هست و کشش بیشتری دارند و بعضی ها کمتر، شما بر اساس نیازها و شرایط خودت تصمیم بگیر که چی برای تو بهتره

منم تا سن تو بودم همین تفکرات رو داشتم حتی همین الانشم خلق و خوم طوریه که با پسر سازش نمیکنم و حتی گاهی وقتا که احساس آنهایی میکنم که طبیعیه کسیو دوست هم داشته باشم دوس دارم از خودم دورش کنم یه حس دوگانگی طور دارم بعدا مشخص شد که مشکل دارم و هورمون مردونه بدنم بالا رفته باید درمان کنم اگه تا چند سال آینده ازدواج نکنم بدتر هم میشه از طرفی شاید فک کنی رابطه نداشته باشی چیزی نمیشه آمل تاثیر خودش رو روی بدنت میذاره و به مرور علاوه بر آسیب به جسمت به روح و روانم آسیب میزنه نمیگم با کسی ارتباطی برقرار کن اما اگه قسمت خوبی بود ازدواج کن به نفعته

جدا از میل جنسی، آدم خودش یه روز از تنهایی دق میکنه ، ماها جوری نیستیم که بتونیم تنها بمونیم هر چقدرم بگیم اره من مجرد و مستقلم ، بازم وجود یه شخص دوم توی زندگی لازممونه 

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من میگم اوناییکه تجربه داشتن دلشون میخوادکسیکه تجربه نکرده هوس نداره چون مزشو نچشیده

این درست نیست طبع ها متفاوته ممکنه یه دختر مجرد هیچ رابطه ای هم نداشته بوده باشه اما میل جنسی بالایی داشته باشه و برعکس یکی که متاهله سرد باشه و فقط بخاطر وظیفش به همسرش با چندش قبول کنه

هر احساس و نیازی هم اگر وجود داشته باشه قابله کنترله

تو خانما بیشتر

اینکه انتخاب کردین ازدواج نکنین تا آخر عمر انتخاب امروز شماست سلیقه و علایق هرچند سال یکبار تغییر می‌کنه

ممکنه شما در آینده با توجه به شرایط این تصمیمتون عوض بشه

و اینکه ازدواج فقط نیاز جنسی نیست صرفا به این دلیل ازدواج کنن

نیاز عاطفی خیلی بیشتر هست هر موجود زنده ای نیاز به جفت و همدم داره

ولی معقوله ازدواج کلا نیاز هست که تو هرفرد متفاوته