2777
2789

راجب تصمیمی که گرفتم باهاش صحبت کردم

علت خیانتش رو پرسیدن گفت خودم هم نمیدونم چرا اینکارو کردم انگار طلسم چ جادو شده بودم 

و گفت  من گوه خوردم و غلط کردم واقعا حرفی نمیتونم بزنم هرکاری کنی و هرچی بارم کنی حق داری 

و من هم گفتم نمیتونم فراموش کنم و تصمیم به طلاق دارم 

گفت اگه بخوای طلاق هم بگیری حق داری ولی بدون همیشه خواستمت و اگه کاری کردم از لاشی بودن خودمه و تو همیشه بهترین و مهربون ترین آدم زندگیم بودی و بهتر از تو برای من پیدا نمیشه

خلاصه گفتم سند ازدواجمون رو بیار میخوام دادخواست طلاق بدم 

گفت برات میارم و حتی اگه بخوای جدا بشی و من رو نبخشی حق داری ،اما اینو بدون اگه دادگاه رفتی و اقدام به طلاق کردی دیگه هیچ راه برگشتی برای زندگیمون نیست،من گند زدم به زندگیمون لطفا تو خرابش نکن ...

نظرتون وین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با چهارتا اصرار و ادعای مظلومیت برنگرد  اگه بهش رو بدی دوباره هم تکرار میکنه مطمئن باش 

اگه میخوای ببخشیش و طلاق نگیری بنظرم یکم اذیتش کن بزار التماس کنه بزار براش خاطره بد بشه که فکر نکنه به همین راحتیاس

طلاق نگیر ولی الان که فعلا پشبپونیش داغ برو وکالت در طلاق را بگیر بگو برای تضمین که دبگه نری سراغ ای ...

اره دقیقا اسی ی چنتا محکم کاری کن حتی فراتر از این

البته اگ خیانتش رابطه نبوده 

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
کامل همه چیز

نه ولش کن

اح

اگه جن..سی نبود باز یچیزی 

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

بامشاورو زوج درمان صحبت کن هردونفرتون عجولانه تصمیم نگیر البته اگه دوسش داری 

اگه نه مهرش ازدلت رفته که تصمیم درستو بگیر 

چون خیانت به هیچ وجه ازذهن بیرون نمیره به مرور ذهنوروحتو متلاشی میکنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫