2777
2789
عنوان

بالاخره با شوهرم راجب خیانتش صحبت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 83 پست

من بودم میگفتم بیا توافق کنیم 

قبل هر چیز مهرتو بذا اجرا🙁

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
وارد تلگرامش شدم حدودا۱۰ماه باهم بودن و البته الان حدود دوهفته بود که تموم کرده بودن

یکی از اقوام ما هم بعد ازدواجش خیانت کرد ولی چون خودش پشیمون‌بود دیگه تکرار نکرد الانم خیلی میگذره و دو تا بچه هم دارن و مرده چسبیده به زن و زندگی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم قبلش جلسات مشاوره برین بعد تصمیم نهایی بگیرید خیانت چه چت چه جنسی همه جوره دردناکه

دردش تا استخون رو میسوزونه،مشاور که هیچ حتی خدا هم وساطتتش رو کنه من دیگه نمیتونم برگردم به اون زندگی

متاسفانه هیچ راه برگشتی برام نذاشته همه ی پل های پشت سرش رو خراب کرد و اکه برگردم این زندگی ،زندگی ن ...

پس طلاق بگیری ولی تو را خدا آبروش را نبر به احترام زندگی که با هم داشتید 

نه عزیزم نمیتونم ادامه بدم متاسفانه با وجود اینکه زندگی و شوهرم رو خیلی دوست داشتم ولی دیگه همه چیز ...

حق داری واقعا شرایط سختی داری اگه قبل از این ماجرا همسر خوبی بوده یکم به خودت فرصت بده شاید با گذشت زمان یکم آروم شدی و تو خودت دیدی که میتونی ببخشیش ولی حتی اگه جدا هم بشی من شخصا بهت حق میدم میدونم این حس حتی اگه کمرنگ هم بشه تا آخر عمر همراه آدم میمونه امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری و ااز این به بعد زندگی قشنگی پیش روت باشه❤️

دردش تا استخون رو میسوزونه،مشاور که هیچ حتی خدا هم وساطتتش رو کنه من دیگه نمیتونم برگردم به اون زندگ ...

درکت میکنم من فقط تعداد پیامک وتایم تماس دیدم تو همراه اولش ببین حتی خود متن پیامهارو ندیدم ولی ۲ساله دارم میسوزم ذره ذره دارم آب میشم سخته درد خیانت سخته الهی سر هیچ کس نیاد😔😔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

خدابه دلت صبر بده فقط میدونم قبلا که مردم یه اعتقاداتی داشتن زندگیا خیلی قشنگ ترو پررنگ تر بود با این که ادم مذهبی نیستم ولی اینو همیشه گفتم ومیگم هرچی روبه جلو میریم وپیشرفته ترزندگیا بی روح ترمیشه🥲اینوبدون توهیچ کمبودی نداشتی وهیچ چیز اون از تو بهتر نبوده واینا همش حرفه که مردا درست کردن برا گول زدن زنا که عذاب وجدان بدن بهمون بعد خیانتشون که بازم حس کنیم ما کم کاری کردیم والا مگه اونا دست بزن دارن یا اعتیاد یا بی پولی یا هزارتامشکل زناشون میرن خیانت میکنن؟

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
بگو منم یکاری میکنم که راه برگشتی وجود نداشته باشه اسی فقط اگه بخشیدیش به راحتی نبخش بگو برات طلا بخ ...

خیر عزیزم من ندیدم زنی مثل من شوهرش رو بپرسته ،هم لوندی هم محبت هم احترام و توجه

خودش هم میگه تو هیچ کمبودی نداشتی و زندگی با تو هیچ چیز کم نداشت و اگه خیانت کردم از هول بودن خودمه ،حتی اگه اون چیزی نگه ام من مطمئنم هیچی براش کم نذاشتم 

البته که اگه بدترین هم بودم دلیل نمیشد که خیانت کنه

پس طلاق بگیری ولی تو را خدا آبروش را نبر به احترام زندگی که با هم داشتید

🙄🙄🙄🙄ببخشید یه لحظه نمیدونم جرا فکر کردم خواهرشوهر اسی باشی 😕😕

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
منم بودم نمیبخشیدم خدا لعنتش کنه داره مظلوم بازی در میاره الانشو نبین اونموقع رو ببین که بدون فکر ب ...

دقیقا ،اگه اون به جای من بود قطعا هم من هم طرف مقابلم رو میکشت

چرا سند ازدواج دست آقاست؟! مگه نباید دست خانوم باشه؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اسی بگوبهش چیم کمترازه زن جند..هه بودک رفتی چی برات کم گذاشتم

گفت تو هیچی کم نداری و برای من از همه دنیا بهتر بودی و اگه کاری کردم از لاشی بودن و هول بودنه خودمه

توافق بر سر چی

مسائل مالی، اگه بچه دارید رو اون، و طلاق توافقی باشه راحته 

شما درخواست بدی رد میشه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم