2777
2789
عنوان

واکسن نزدن

11522 بازدید | 150 پست

کیا به بچه هاشون  واکسن نزدن و به جاش چیکار کردن

لطفا کسایی که طرفدار واکسن هستن تو تاپیک نیان 

چون مخاطبم شما نیستین و فاز علم و دانش  دلسوزی و باسوادی برندارین 

خودم هم بروزم هم باسواد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره گلم منم نمیدونستم نباید به بچه بزنم ولی واکسن ۱۵ سالگیمو نزدم

نباید بزنن؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

والاازطرف بهداشت پدرمونودراوردن ازبس زنگ میزدن که بیار.خب اخرش بردم زدم

من همشو زدم به جز هجده ماهگی نمیخوام بزنم فقط میخوام بگم قطره خوراکی فلج اطفالو بده 

آخه به بهداشت ربطی نداره واکسن اجباری نیست

من فاز طرفداری ندارم ولی ی سوال اگه واکسناشو نزنی بعدا موقع ثبت نام مدرسه کارت واکسنشو می‌خوان مجبورش میکنن واکسن شش سالگیشو بزنی. حتی موقع رفتن ب دبیرستان هم جزو مدارک اصلی ثبت نامه ینی میتونی بدون کارت واکسن ترتیب یسری کارها رو بدی؟

ادم به روز و باسواد توهم توطئه نداره عقلشم نمیده دست چهارتا ادم سرخورده و به جایی نرسیده که فکر میکنن از دکتر و دانشمند بیشتر میفهمن!انتخاب خودتونه جون بچه تون در نهایت بقیه رو به خطر بندازین ولی اسم باسواد رو خودتون نذارین که توهین به این قشر محترمه

من همشو زدم به جز هجده ماهگی نمیخوام بزنم فقط میخوام بگم قطره خوراکی فلج اطفالو بده  آخه ...

نمیدونم دیگه برامنکه همش زنگ ودادبیدادمیکردن چرانمیاری.اخرش بردم.چون برامدرسش هم کارت واکسنش بایدتکمیل باشه یجواریی اجبارحساب میشه

من فاز طرفداری ندارم ولی ی سوال اگه واکسناشو نزنی بعدا موقع ثبت نام مدرسه کارت واکسنشو می‌خوان مجبور ...

درسته کارت واکسن بچه من یه مدت گم بود کلاس اول هیچ مدرسه ای ثبت نامش نکردن تا خدا خواست پیداش کردم

ذهن بچه رو کند میکنن و خیلیم به ضرر بچه هستن

وا ولی اصلا اینجور نیستا من بعد کلی واکسن و سه دوز واکسن کرونا هنوزم جزو نوابغ کشوریم تنها چیزی که یکم باعث گیجی و منگی من شد و فراموشی گرفتم ماده بیهوشی تو عمل بود که دوسال اثرش تو بدنم موند