من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من فاز طرفداری ندارم ولی ی سوال اگه واکسناشو نزنی بعدا موقع ثبت نام مدرسه کارت واکسنشو میخوان مجبورش میکنن واکسن شش سالگیشو بزنی. حتی موقع رفتن ب دبیرستان هم جزو مدارک اصلی ثبت نامه ینی میتونی بدون کارت واکسن ترتیب یسری کارها رو بدی؟
ادم به روز و باسواد توهم توطئه نداره عقلشم نمیده دست چهارتا ادم سرخورده و به جایی نرسیده که فکر میکنن از دکتر و دانشمند بیشتر میفهمن!انتخاب خودتونه جون بچه تون در نهایت بقیه رو به خطر بندازین ولی اسم باسواد رو خودتون نذارین که توهین به این قشر محترمه
وا ولی اصلا اینجور نیستا من بعد کلی واکسن و سه دوز واکسن کرونا هنوزم جزو نوابغ کشوریم تنها چیزی که یکم باعث گیجی و منگی من شد و فراموشی گرفتم ماده بیهوشی تو عمل بود که دوسال اثرش تو بدنم موند